19 Ağustos 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

19 Ağustos 2016 Cuma KOÇ Burç Yorumu:
Venüs'ün karşıt burcunuza geçmesiyle, aşk ilişkilerinizde bir canlılık ortaya çıkacak. Sevdiğiniz kişi, tavırlarıyla sizden ilgi beklediğini gösterecektir. Katılacağınız arkadaş toplantılılarda, yeni kişilerin odak noktası olabilirsiniz. Bu gün sosyal ilişkilerinizde istediğinizi performansı yakalamanız mümkün.

19 Ağustos 2016 Cuma BOĞA Burç Yorumu:
Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Terazi'ye geçmesiyle iş yaşantınızda istediğiniz olumlu gelişmeler ortaya çıkacak. Ortak ve uyum içinde başarılı çalışmalar içinde olacağınız arkadaşlarından daha fazla destek bekleyebilirsiniz. Bazen kapasitenizin üstünde performans sergilemeniz, sizi de başkalarını da yoruyor.

19 Ağustos 2016 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Kova'da ilerlerken, yollarlarla ilgili yeni görüşler içinde olmanıza neden oluyor. Sınırlarınızı belirlemek çabası içinde olmanıza rağmen ideallerinizi daha da genişletebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin farklı teklifleri karşısında bocalamanız mümkün. Şartlarınızı daha da zorlaştırmamalısınız.

19 Ağustos 2016 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:
Düşüncelerinizi daha da esnetmek zorundasınız. Ay, çevre koşullarınızı belirlerken, kişisel yaratıcılığınızı kullanmanız konusunda size motivasyon sağlayacak. Bulunduğunuz ortamlardan hemen sıkılabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İç dünyanızın karışıklığını bir an önce düzeltmeli, kendinize yeni bir motivasyon alanı sağlamalısınız.

19 Ağustos 2016 Cuma ASLAN Burç Yorumu:
Çevrenizde sizi destekleyen dostların mevcutluğu, size faklı bir yelpaze sunarken bazı konularda tereddütler yaşamanıza neden olacaktır. Kendi duygularınızı başkalarının düşünceleri ile karşılaştırarak, gereksiz sıkıntılara girmemelisiniz. Kapasiteniz birçok işi başarmanıza yeter. Etrafınızdan etkilenmemeye çalışın.

19 Ağustos 2016 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:
Ay, Kova burcunda ilerliyor. Arkadaş ve dostlarınızla ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün, sezgilerinizin yüksek oluşu etrafınızda olup bitenleri çok çabuk hissetmenize neden oluyor. Bu gün maddesel konularınızda dikkatli olmalı ve istemediğiniz işlerin sorumluluğunu yüklenmemelisiniz. Yatırımla ilgili alternatiflerin karşınıza çıkması, aklınızı karıştırabilir.

19 Ağustos 2016 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:
Özgürlük duygularınızda belirgin bir artış var. Bugün, hiçbir şekilde etkilenmek istemiyor ve kendi doğrularınızla hareket ediyorsunuz. Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor ve aşk duygularınızı özgürce ve sıra dışı yaşamanıza neden oluyor. Sosyal yaşamınıza yön vereceğiniz seçeneklerin içinde olacak bir çok aktivite sizi bekliyor.

19 Ağustos 2016 Cuma AKREP Burç Yorumu:
Hedefleriniz konusunda yanılmıyorsunuz. Akıllıca verdiğiniz kararları çözümleyici bir metotla pekiştirmeniz, işlerinizin kısa sürede bitmesine neden oluyor. Bu gün, Ay'ın bulunduğu konum, inatçı yönleriniz ortaya çıkıyor v güçlü sezgilerinizi yaşamla pekiştirerek, olayların üstesinden kolayca gelebiliyorsunuz.

19 Ağustos 2016 Cuma YAY Burç Yorumu:
Siz çevrenizle bütünleşmeyi seviyorsunuz. Bugün sizinle aynı görüşü paylaşan arkadaşlarınızla önemli konuşmalar yapacaksınız. Onlarla aynı frekansta olmanız, sizi olağanüstü memnun ediyor. Ayrıca, alış veriş yapmanın tadını yaşayacak, uzun süredir çok almak istediğiniz bir şeyi, ani bir kararla satın almanın zevkini yaşayacaksınız.

19 Ağustos 2016 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:
Planlarınızı yaşama geçirme konusunda oldukça verimli bir performans sergiliyorsunuz. Bilinçaltınızda farklı düşünceler mevcut ve çevrenizden ters tepki almak istemiyorsanız, yapacağınız çalışmaları gizli tutmalısınız. Bugün çevrenize tuhaf gelen yaklaşımlarınızla tepki alabilirsiniz. Endişelerinizden kurtulmaya çalışın.

19 Ağustos 2016 Cuma KOVA Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor ve yenilikçi yapınızı ortaya çıkaracak davranışlar içindesiniz ve çevrenizde sizi destekleyenlerin sayısı bir hayli fazla. Karşılıklı ilişkilerinizde fikir alış verişi içinde olacağınız kişilerin, değişik fikirlerine ilgi göstereceksiniz.Onların düşünceleri size ilginç gelebilir ve hiç düşünmediğiniz olaylara yumuşak bir bakış açısı getirebilirsiniz.

19 Ağustos 2016 Cuma BALIK Burç Yorumu:
Kova'da ilerleyen Ay, Terazi'de ilerleyen Venüs, madde evinizi etkiliyor. Beklenmeyen masraflar gündeme gelecek. Biriktirdiğiniz paralarınızın gereksiz bir şekilde tükenmesini istemiyorsanız, bazı önlemleri almalı ve içsel disiplininizi sağlamalısınız. Bugün, sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle görüşerek, küçük çılgınlıklar yapabilirsiniz.