19 Kasım 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

19 Kasım 2015 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Duygusal ilişkilerinizde 'ben merkezci' davranmaktan vazgeçmelisiniz. Özgürlükçü ruhunuz her ortamda kendisini gösterirken, partnerinizle aranızda istenmeyen sürtüşmelere neden olabiliyor. İş ilişkilerinizde hırsınız, bazı girişimlerinizi hızlandırabilir. Siz istekleriniz konusunda sınır tanımıyorsunuz.Yollarda olabilecek aksilikler söz konusu.

19 Kasım 2015 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Doğa üstü olaylara karşı ilginç fikirlerin oluşması, çevrenizi daha iyi sorgulamanıza neden oluyor. Bulunduğunuz ortamlarda derin düşüncelerinizle ve felsefi yaklaşımlarınızla dostlarınız tarafından ilgiyle izleneceksiniz.. Maddi konularda sonuç getiren işler peşindesiniz. Kolay kazançlar ilginizi çekmiyor. Belirli hedeflerin insanı oldunuz. 

19 Kasım 2015 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Duygusal konularda her şeyi kafanızda fazla sorguluyorsunuz. Kişisel kıskançlıklarınız yüzünden ilişkinizi zedeleyebilirsiniz. Bugün, sezgisel yönünüz ağır basıyor. Karmaşık olaylar bile; sizin düşüncenizde farklı bir şekilde değerleniyor ve olayların iç yüzünü çok kolay çözümleyebiliyorsunuz. Partnerinizle fikir çatışması yaşayabilirsiniz.

19 Kasım 2015 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Mistik yönünüzün ağır bastığının farkındasınız. Olağan dışı bir algılama gücü sergiliyorsunuz. Bugün, çalışma hayatınızda yaşadığınız fikir çatışmalarına karşı kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Dış etkenlerden kolayca sıyrılmalı ve istediğiniz konularda odaklaşmayı sağlamalısınız. Kol ve bacak kaslarınızı zorlamamalısınız.

19 Kasım 2015 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Gücünüzü; çevresel ilişkilerinize istediğiniz gibi yansıtabileceğiniz, özel günlerinizden biri. Ortaklıklar konusunda özgürlükçü davranışlarınızla, karşı tarafı istediğiniz gibi etkileyebilirsiniz. Partnerinizin, her konuda kişisel desteğini bekliyor olmanız, onu yanlış bir şekilde yönlendirmenize neden olabilir. Bugün, çatışmalar size göre değil. 

19 Kasım 2015 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Maddi konularda girişimci yapınızı desteklemek amacı ile, çevresel faktörlerden yararlanabilirsiniz. Olaylara hakim olma isteği içindesiniz. Fakat, istediğiniz koşulları yaratmak için her zamankinden daha fazla çaba harcamak zorundasınız. Sağlığınızla ilgili hassas bir günde oluşunuz, kendinizle ilgilenmenizi sağlayacaktır. 

19 Kasım 2015 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Duygusal konularda istediğiniz enerjiyi yakalayabileceğiniz bir gün. Çocuklarınızla ilgili detaylar gündemde ve siz bu tür çalışmalardan zevk alıyorsunuz. Yeni konular ilginiz çekiyor ve daha sosyal olmaya özen gösteriyorsunuz. İlgilendiğiniz konular ilgi alanınızın genişlemesine ve tatmin duygularınızın artışına neden oluyor.

19 Kasım 2015 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Ailenizle ilgili bir takım problemler gündeme gelebilir. Bugün, inatçı yönleriniz oldukça belirgin. İlişkinizde sağlam zeminler ararken, ailenizin geleneksel yapısına aykırı düşmek istemiyorsunuz. Yeni atılımlar için güçlü bir destek arayışı içindesiniz ve sahiplenme duygunuzu ortaya atmaktan çekinmiyorsunuz.

19 Kasım 2015 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Hızlı ve aktif bir düşündüğünüz için bir çok çalışmayı bir arada yürütmekten hoşlanıyorsunuz. Bugün, fazla sorumluluk almaya meyillisiniz. Olayları derin bir şekilde algılıyor olmanız, sizi yorgun düşürüyor. Güçlü enerjiniz ve belleğiniz sayesinde kendinizi istediğiniz gibi ifade edebileceksiniz. İkna kabiliyetiniz çok yüksek.

19 Kasım 2015 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Maddi konularda güçlü sezgileriniz var ve bu konuda başarınızı kendiniz de biliyorsunuz. Fakat, duygusal harcamalarınız yüzünden zor durumda kalıyorsunuz. Finans konularında kendinize güvenmenize rağmen iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Özgürlük duygularınız, maddi konularla birlikte paralel ilerliyor. Küçük kazalara dikkat etmelisiniz. 

19 Kasım 2015 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Bugün, farklı şeylere önem veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Çevrenizde değişim gösteren konular üzerinde yoğunlaşıyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak sizi daha güçlü bir şekilde motive ediyor. Duygusal konularda, karamsarlıktan uzak kalmaya çalışmalısınız.

19 Kasım 2015 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Orijinal konulara karşı ilgi duyuyor olmanız, sizi farklı potalara getiriyor. Sezgilerinizden yararlanabileceğiniz bir gün içindesiniz. İşinizle ilgili değişimler gündeme gelebilir. Yapacağınız her çalışmanın altında yeniliklere önem vermeniz, eski kısıtlamaları kaldırıyor. Bugün, kendinize daha fazla güveniyorsunuz.