2 Aralık 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

2 Aralık 2016 Cuma KOÇ Burç Yorumu:
Sevdiğiniz işleri yapmak için kolları sıvayacak ve soyunacağınız işler için, idealleriniz doğrultusunda kişilerle birlikte olmak isteyeceksiniz. Fakat, fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz.

2 Aralık 2016 Cuma BOĞA Burç Yorumu:
Mars burcunuzda ilerlerken, enerjinizi kişisel isteklerinizle mükemmel birleştiriyor ve güçlü iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz. Bugün Merkür ve Ay, aktif yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak. Bazı planlarınızı yaparken uzun vadeli düşünmelisiniz.

2 Aralık 2016 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:
Kendinize özgün davranışlarınızı sergilerken hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir.Karşıt evinizde ilerleyen Merkür, ilişkinizde fikirsel birlikteliğin çok önemli olacağını vurguluyor. Beğendiğiniz konularda kendinizi daha da mükemmel yetiştirmek isteyeceksiniz.

2 Aralık 2016 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:
Yanınızda çalışan kişilerin fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirisiniz. Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Bugün Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün.

2 Aralık 2016 Cuma ASLAN Burç Yorumu:
Siz üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde,enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Onlarla gücünüzü birleştirmeyi düşünmeli ve çevrenize de şans vermelisiniz. Kendinizle içsel barış yapmak istediğiniz bir gün.

2 Aralık 2016 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:
Çevre ilişkilerini en iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Derin duyguların kişisi olarak bazen olayları fazla kafaya takıyor, her kelimenin altında farklı bir anlam arıyorsunuz. Dengelerinizin bozulmasını istemiyorsanız, bireysel ilişkilerinizde fazla alıngan olmayın. Sinir sisteminize zarar veriyorsunuz.

2 Aralık 2016 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:
Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Ay çevresel ilişkilerinizi renkli tutmak için, size yardım ediyor. Sosyal aktivitelerinizde hız kazanacaksınız. Sağlığınız konusunda bedeninizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız.

2 Aralık 2016 Cuma AKREP Burç Yorumu:
Ay'ın konumu, kafanızı karıştırıyor. Karışık düşünceler içindesiniz ve daha sabit olmanız konusunda kararsızlıklar yaşıyorsunuz. Olaylara sakin bakmak istiyor ve huzurunuzu bozmak istemiyorsunuz. Ertelediğiniz işler konusunda sıkı çalışmalı, yeni projeleriniz için önünüzü açmalısınız. Sağlığınızla ilgili ayak kramplarına dikkat edin.

2 Aralık 2016 Cuma YAY Burç Yorumu:
Merkür'den değişik etkiler alıyorsunuz. Bugün maddesel konular önem kazanıyor. Ortaklarınızla veya çalışma içinde bulunacağınız arkadaşlarınızla olumlu kararlar alabileceksiniz. Sosyal ve toplumsal yaşantınızla ilgili kendinizi istediğiniz şekilde ortaya koyabileceğiniz bir gün. Planlarınızda uçuk davranmaktan vazgeçmelisiniz.

2 Aralık 2016 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:
Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz. Sezgilerinizi önemli ölçüde kullandığınız için, kaşınızdaki kişinin değerlendirmesini yaparken, farklı yöntemler kullanıyorsunuz. Kilo probleminiz varsa dikkatli olmalısınız.

2 Aralık 2016 Cuma KOVA Burç Yorumu:
Aykırı düşüncelerinizle ön plana çıkmanız gerekmiyor. Konu ne olursa olsun, farklı konuşmayı adet haline getirdiniz. Aşkınızı sıra dışı yaşamak istiyorsunuz. Durum böyle olunca Çevrenizdeki kişiler arkanızdan konuşuyorlar. Bugün her konuda yine kendinizi öne atıyorsunuz. Biraz daha temkinli olmalısınız.

2 Aralık 2016 Cuma BALIK Burç Yorumu:
Olayları abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek her zamanki, temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Bazı planladığınız konuların sizin tarzınıza uygun olmasına dikkat ediyorsunuz. Gizli duyguların sizi etkilediği bir gün.