2 Ocak 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

2 Ocak 2015 Cuma KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Ne kadar sakin olmaya çalışsanız da, özellikle ortak hedefler konusunda iş arkadaşlarınızla mücadele etmekten kendinizi alamıyorsunuz.
AŞK: Beraberliğinizde, arada bir tartışma olmadan yapamıyorsunuz. Böyle anlarınızda sesinizi yükseltmeden espriye dökerek konuyu görüşün.
SAĞLIK: Harici olarak yapmayı düşündüğünüz iş konusunda; değişik varyasyonlar nedeniyle fazla söz vermeyin. Sonra stres yapıyorsunuz. 

2 Ocak 2015 Cuma BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Her an, her konuda bir şeylerin planını yapmak sizi alt üst ediyor. Ayrıca çok fazla zamanınızı harcıyorsunuz. Bu da nihai olarak panik anları yaşamanıza neden oluyor.
AŞK: Hiç istemediğiniz halde, kendinizi kıskançlık girdaplarının içinde buluyor ve birden kabaran sinir dalgaları içinde kayboluyorsunuz. 
SAĞLIK: İçinde bulunduğunuz ve yapmak zorunda olduğunuz iş sizi sıkıyor. Akıllıca düşünürseniz, memnun olabileceğiniz yanlar bulabileceksiniz.

2 Ocak 2015 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Sürekli değişkenliğiniz yaşam biçiminizi olumsuz etkiliyor. Doğuştan şanslı olduğunuz kesin. Bugün sabit olmaya ihtiyacınız var..
AŞK: Sürekli arayışlar içinde olmanız yanlış anlaşılıyor. Renkli kişiliğiniz bile sevdiğiniz için bir avantaj sayılmıyor. Bugün kendinizi dengelemelisiniz.. 
SAĞLIK: Zamanınızın çoğunu evden çok dışarıda geçiriyorsunuz. Yanlış organizasyonlar nedeniyle gergin bir durumdasınız. 

2 Ocak 2015 Cuma YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Sorumluluk deyince üstünüze yok. Tek hatanız çevrenizin üzerinde de egemenlik kurmaya alışmanız.. Farkında değilsiniz ama size kızıyorlar.. 
AŞK: Duygusal yapınızı saklamak uğruna kendinizi güçlü göstermenizi herkes farkında. Gizemli olmayı seviyorsunuz.. 
SAĞLIK: Sindirim sisteminizin performansı, sinir sisteminizin düzenli çalışmasına bağlı. Bunu sağlamak konusundaki görev size düşüyor.

2 Ocak 2015 Cuma ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Girdiğiniz her topluluğu etkilemekten yanasınız. Farklılığınızı çevrenize hissettirmek sizi mutlu ediyor. Enerjinizle etrafınızı büyülüyorsunuz.
AŞK: Bugün, kapris yapmanın bir anlamı yok. Olayları farklı algılamanız sizin suçunuz. Sevdiğiniz kişi sizin gerçek değerinizi biliyor.
SAĞLIK: İskelet sisteminizi korumak zorundasınız. Yaşı ilerlemiş olanların kireçlenme sorunları ile ilgili şikayetleri olabilir.

2 Ocak 2015 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün her anlamda sizin için mükemmel bir gün. Olayları abartıp kapris yapmamalısınız. Her şey sizden yana gelişiyor.
AŞK: Planlarınızı yaparken onun fikirlerini almayı ihmal etmemelisiniz. Bazı sorumluluklarını sizden daha iyi biliyor..
SAĞLIK: Hijyen merakınız bilinen bir gerçek. Kendinizin dışında, çevrenizi de bu konuda etkilemeye çalışmanız, bazen işin dozunu kaçırıyor.

2 Ocak 2015 Cuma TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Siz gereken özeni gösterdiğiniz halde, çevrenize kendinizi ispat etmeniz zaman alabilir. Bugün olumlu işbirlikleri sizi bekliyor.
AŞK: Sevdiğiniz kişi sizinle övünüyor. Ortak duygularla hareket etmeniz sizi olumlu etkiliyor. Bugün onu kırmamalısınız..
SAĞLIK: Karışık ortamları sevmediğiniz için, çevrenizi sıkı bir denetim altında tutuyorsunuz. Haklı olsanız da, bunu çevrenize kabul ettiremezsiniz.

2 Ocak 2015 Cuma AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Enerjinizin yüksek olduğu bir günde olmanız, yeni projeler üretmenize neden oluyor. İş birliğine ihtiyacınız var..
AŞK: Aşkınızın özel olduğunu hissetmeniz karşınızda ki kişiyi de duygulandırıyor. Çevrenizde sizi hayranlıkla süzen bir çok kişi var..
SAĞLIK: Yakıcı duyguların insanı olduğunuz için, gizli öfkenizin sağlığınız üzerindeki etkisi büyük. Bunu nötralize edin.

2 Ocak 2015 Cuma YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Sürekli fikir değiştirerek farklı yenilikler yakalamak isteyişinizi, herkesin anlayacağını sanmayın. Bugün çevrenizi şok edebilirsiniz...
AŞK: Sevdiğiniz kişinin hiçbir şekilde tenkitini kabul etmiyorsunuz. Mükemmellikten yanasınız ve hata yapmadığınıza inanıyorsunuz. 
SAĞLIK: Değişken yapınız sağlığınızı da etkiliyor. Günün hangi saatinde olumlu ya da olumsuzsunuz kimse tahmin edemez. 

2 Ocak 2015 Cuma OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Geçmişinizle ilgili alışkanlıklarınızı terk etmenin zamanı geldi. Bugün bir çok yenilik sizi bekliyor. Adımlarınızı cesurca atmalısınız.
AŞK: Duygularınızı hiçbir şekilde paylaşmak istemiyorsunuz. Çünkü size göre, sonradan hataların düzeltilmesi güç oluyor.
SAĞLIK: Çevrenizin olumsuz etkileşimlerini üzerinizde çabuk hissediyorsunuz. Bu da, tüm gününüzü etkileyerek verimini düşürüyor. 

2 Ocak 2015 Cuma KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Paylaşmayı sevdiğiniz halde, özellikle yalnız kalmayı yeğleyebilirsiniz. Sizi anlamanın zor olduğunu çevrenize açıklamalısınız.
AŞK: Aşkı yaşamanın mükemmel yolu ilişkilerde dürüst olmaktır, deseniz bile, siz kendinizi saklama ihtiyacı hissediyorsunuz.
SAĞLIK: Çelişkileri içinde bir yapı sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Dengeyi kurarken, sinir sisteminizi korumaya çalışın.

2 Ocak 2015 Cuma BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: İş yaşantınızda bilinmeyen bir kişi olarak tanınmak sizin suçunuz değil. Yapınız gereği paylaşmaktan çekiniyorsunuz.
AŞK: Pişmanlıkla vakit geçiremezsiniz. Yeni olaylara kapalı kalarak, yaşam çerçevenizi daraltıyorsunuz. Bugün farklı bir şeyler yaşamalısınız.
SAĞLIK: Hassas yapınızla, küçücük olumsuzlukları gözünüzde büyütüyorsunuz. Kendinizi mutsuz edecek olaylara gebe kalıyorsunuz.