2 Şubat 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

2 Şubat 2016 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Yaşamı doğru yerde sorgulamasını iyi biliyorsunuz. Çevrenize ters düştüğünüz anda, sezgisel yeteneğiniz size yardım ediyor. Bugün, derin duygular içindesiniz. Algılama yeteneğiniz ve kimlik arayışınız bitmiyor. Sırlar dünyasına yapacağınız yolculuklardan çok fazla şey bekliyorsunuz. Enerjinizle başınız dertte.

2 Şubat 2016 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Eşinizden çok şey bekliyorsunuz. Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve ikili ilişkilerinizi kıskaç altına alıyor. Olaylar ve davranışlar arasında bağlantılar kurmak isteyecek ve kendinizi zorlayacaksınız. Esneklikten uzak bir gün yaşamak, gününüzü gerilim içinde geçirmenize neden olacaktır. Mükemmel olmak zorunda değilsiniz.

2 Şubat 2016 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Kendinizi aşmak ve yenilikleri denemek istiyorsunuz. Bugün Ay kombinasyon burcunuz Kova'da ilerliyor. Yolculuklarla ilgili ilginç fırsatla sunacak. Bazı İkizler için farklı konumlar ortaya çıkacak. Şimdiye kadar denemedikleri işlerde, başlangıçlar yapmak isteyebilirler. Geçici durumlardan uzak kalmalısınız.

2 Şubat 2016 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün ay, aşk konusunda sizi yaratıcı kılacak ve cesaret isteyen işlerde başlangıç yapacaksınız. Uzun süredir partnerinizle birlikte bazı aktivitelerin planlarını yapıyordunuz. Tüm bunları bugün, yaşama geçirebilirsiniz. Gerekli potansiyel sizde mevcut. Aynı zamanda derin duygular ve güçlü enerjiniz sizi yorabilir. Dikkatli olmalısınız.

2 Şubat 2016 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Ailenizle ilgili derin duygular içindesiniz. Onların duygusal problemlerine kayıtsız kalmak istemeyebilirsiniz. Sevdiklerinizin sizden bazı talepleri olacak. Özellikle çocukları olan Aslanlar kendi fasit daireleri içinde, çözüm bekleyen konularına açıklık getirmek isteyecekler. Yaratıcılığınız takdir görecek.

2 Şubat 2016 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Kuruntulu ve şüpheci yapınızın daha belirgin olduğu bir gün. Çevrenizde olayları kolay algılamanız, bazı yakın dostlarınızın sizin fikirlerinizden yarar sağlamanızı gündeme getirecektir. Bugün bir çok olaya güçlü bir mantıkla yaklaşırken, bazı duygusal konularda aşırıya kaçabilirsiniz. Olayları olduğu gibi kabul etmesini çevrenize aşılamalısınız.

2 Şubat 2016 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Bugün maddi konularda ihtiyacınız olan tek şey, güvensizliğinizi yenmek olmalıdır. Kazançlarınız konusunda gizli hesaplarınız olabilir. Duygusal konularda, sorunlardan uzaklaşmak sizin elinizde. İyi niyetiniz olumsuz olayları tetikleyebilir. Ani iş fırsatları gündemde. Sorumluluklarınız artacaktır.

2 Şubat 2016 Salı AKREP Burç Yorumu:

Kendi doğrularınızı denetlemek zorunda kalabilirsiniz. Karşılıklı ilişkilerde yaşadığınız zorluklar, sizin abartılı kurgularınızdan kaynaklanıyor. Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, zor yönlerinizi daha belirgin hale geliyor. Karşınızdaki kişiye gereğinden fazla ilgi göstermeniz güzel, fakat kıskançlık duygularınızı bastırmalısınız.

2 Şubat 2016 Salı YAY Burç Yorumu:

Bilinç altınız çeşitli sırlara açık. Bugün, birçok konuyu kendi duygularınız sınırları içinde irdeleyeceksiniz. Gün içinde değişen ruh halinde olmanızı bazıları garipseyebilir. Özellikle sizi yakından tanıyanların şaşıracağı saplantılar içinde olabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzün sizi sıkmasına izin vermemelisiniz.

2 Şubat 2016 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Derin dostluklara ihtiyaç duymanız, bazı organizasyonlar konusunda sizi daha becerikli kılıyor. Bugün, görüştüğünüz kişilerde güçlü yönler arıyorsunuz. Yönetici ve araştırmacı kişiliğinizin tatmin olması çok zor. Kendinizi aşacak konuları belirlerken ara sıra kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Bugün, öz güveniniz çok güçlü.

2 Şubat 2016 Salı KOVA Burç Yorumu:
Merkür burcunuzda ilerlerken, zihinsel aktivitenize canlılık sağlıyor. Birçok konuyu bir arada çözme şansına sahip olacaksınız. Dostlarınızla aranızda güçlü bağlar oluşurken, uzun süredir beklediğiniz fırsatlar ayağınıza geliyor.

Değişen durumlar sizi rahatsız etmemeli, aksine bazı şartlarınız kendiliğinden kolaylaşacak.

2 Şubat 2016 Salı BALIK Burç Yorumu:

Derin bir duygu seli içindesiniz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanacak hatta bazı sıra dışı konularda güçlü bir performans yakalayacaksınız. Olayların hem içinde, hem dışında olmak gibi özel bir durum söz konusu. Başarı size yaklaşırken, görmediğiniz ayrıntıları da yakalama şansını bulacaksınız.