2 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

2 Temmuz 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:
Kendinizi çevrenize istediğiniz gibi ispat edebileceğiniz bir gündesiniz. Planlarınızı doğru bir şekilde uygulayacağınız alanlarda çalışma imkanı bulacaksınız.Duygusal ilişkilerinizde kendinize özgün davrandığınız için, bugün karşı taraf sizi anlamak için yoğun bir çaba sarf edebilir.Gücünüzü istediğiniz gibi sergilemek istiyorsanız, tam zamanı.
2 Temmuz 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:
Kendinize güveniyor olmanız her zaman doğru sonuç vermiyor. Felsefe yeteneğinizin güçlü olması nedeniyle, karşınızdaki kişinin duygularını mantıklı bir şekilde çözüyor olsanız da, çelişkilere neden oluyor. Bugün çevre ilişiklerinize yeni bir boyut getirmek istiyorsunuz Karşıt düşüncelerden etkilenmemeli ve bildiğinizi yapmalısınız.
2 Temmuz 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:
Maddi konularda gerekli finansı sağlama peşindesiniz. Hayal ettiğiniz kazanca kavuşmak için önemli adımlar atıyorsunuz.Yakın çevrenizde size duygularını anlatmak isteyen bir kişi var Çevrenizde cazibeniz oldukça yüksek olduğu bir gün.Bulunduğunuz ortamda espri konuşmalarınızla dikkat çekiyorsunuz. Ani gelişen olaylara hazırlıklı olun.
2 Temmuz 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
Bugün karşıt burcunuzda Oğlak'ta ilerleyen Ay yüzünden, duygusal problemleriniz gündemde. Kendinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz.Güven duygunuzun zedelenmesine tahammülünüz yok. Bugün ilişkinizle ilgili sağlam zeminler aramanız son derece doğal. Sözlerinizin gerisinde, hep sizi tatmin edecek bir arayış gizli.
2 Temmuz 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu: 
Bugün enerjinizi yanınızda çalışanlar adına kullanabilirsiniz. Ay altıncı evinizde ilerlerken, yakın ilişkileriniz olduğu kişilerin bir takım sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Maddi konularda başarılı atılımlar sizi bekliyor. Mars sizi enerjik yaparken, sabırsız ve öfkeli davranışlardan kaçınmanızı öneriyor. Ani paralar ve anlaşmalar gündeme gelebilir.
2 Temmuz 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:
Kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerleyen Ay, iş konusunda başarınıza önemli açılımlar verirken, hissi davranmaktan vazgeçmeli ve olaylara daha gerçekçi bir mantıkla yaklaşmanız gerekiyor. Duygusal konularda gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen,toplumsal ilişkileriniz ön plana çıkıyor. İlişkinizi önemsemeniz gerekiyor.
2 Temmuz 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:
Ailenizle işbirliği içinde olacaksınız. Birlikte vereceğiniz ortak kararlar, onların da beklediği şeydi. İş konusunda geleneksel tarafınızın ağır basması ve olaylara deneyimlerinizden yola çıkarak, sonuca gitmek isteyişiniz, olabilecek hataları önleme açısından son derece sağlıklı bir davranış. Duygusal ilişkilerinizde temkinli hareket edeceksiniz.
2 Temmuz 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:
Yakın çevreniz sizin tavırlarınızdan etkileniyor. Yaratıcılığınızı kolay hiç kimse ile paylaşmıyorsunuz. Bugün üçüncü evinizde ilerleyen Ay, kardeşlerinizle birlikte aile içi ilişkilerinizi gündeme getirebilirsiniz. Birbirinizden sakladığınız konuları paylaşma konusunda uygun bir gün. Paylaşımlarınız olumlu yönde gelişecek. 
2 Temmuz 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu:
Maddi konuların konuşulacağı bir gün. Gelecek planlarınızla ilgili yeni düşünceleriniz var. Bazı yeni tekliflere açıksınız. Kendinizi aşma konusunda bazı yardımlar almanız gerekiyor.Paylaşımlarınızın çok önemli olduğunu biliyor fakat inatçı yapınız yüzünden, herkese fikirlerinizi kolay açmak istemiyorsunuz.
2 Temmuz 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:
Bugün kişisel duygularınız ön planda. Ay burcunuzda ilerlerken, karşılıklı ilişkilerinizde sorunlar söz konusu olacak. Birbirinizi anlama konusunda, zorluklar yaşayacaksınız. Sizin algılamanız farklı bir açıdan olacağı için, sorunları derinleştirmeden geçiştirmenizde fayda var. Bugün günlük konuşmaların dışına çıkmamalısınız.
2 Temmuz 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
Derin düşünceler içindesiniz.Yaptıklarınız ve planlarınız arasında köprü kurmaya çalışıyor olmanız, size sıkıntı veriyor. Zihinsel aktivitenizi doğru kullanmanıza rağmen, çevresel faktörlerin etkilerini üzerinizden atamıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde güç savaşı vermek, sizin tarzınız değil. Kendinize tepeden bakmalı olayları net görmelisiniz.
2 Temmuz 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu: 
Çevrenizle uyum içindesiniz. Arkadaş çevrenizden güçlü destekler alıyor, bazılarınız yeni bir iş yapmak istiyor ve ortaklıklar kurmak için destek bekliyorsunuz. Gizli tereddütleriniz var. Duygularınızı paylaşırken hata yapmaktan korkar gibisiniz.Zamanı yanlış kullanmaktan çok zarar gördüğünüzü biliyor, artık her şeye farklı bakıyorsunuz2 Temmuz 2015 Perşembe .