20 Aralık 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

20 Aralık 2015 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde bazı problemler yaşayabilir ve karşı cins tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Bugün, iletişim problemleri yaşamak istemiyorsanız, olayları abartmadan dingin bir şekilde düşünmelisiniz. Karşı tarafın yoğun duyguları karşısında bocalamanız mümkün. Siz, önce kendinizi doğru ifade etmelisiniz. 

20 Aralık 2015 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Yaratıcılığınızı kullanamadığınız zaman, içsel bir şekilde kendinizde hatalar aramaya başlıyorsunuz. Böyle durumlarda, sürekli kendinizi yargılamaktan vazgeçmeli ve çevre şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

Yaşadığınız olayların etkisinde kalmadan, mantığınıza güvenebilirsiniz.

20 Aralık 2015 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Çevresel koşullarınızı yeniden düzenleme konusunda acele etmemeli ve olayları doğru bir şekilde irdelemelisiniz. Bugün, arkadaşlarınızla organizasyon bir işi başlatmak isteyeceksiniz. Fakat, sizi duygusal anlamda zorlayan nedenleriniz var. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak güçlü bir motivasyona ihtiyaç duyuyorsunuz.

20 Aralık 2015 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün, mesleki anlamda isteklerinizi yaşama geçirmek için, güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Gücünüzü ispat etmek istiyorsunuz, fakat bu konuda baskıcı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Diretme ve direnme konusunda yapıcı davrandığınız zaman, kazanmamak gibi bir probleminiz olamaz. Sadece dengeli davranmalısınız.

20 Aralık 2015 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işi bitirme konusunda ısrarcı davranıyorsunuz..Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmemelisiniz.Yolculuklarda yaşayacağınız aksilikleri düşünerek, bu tür düşünceniz varsa ertelemeli biraz daha beklemelisiniz. Beklentilerinizde fazla uç davranıyor ve gerçekleşmediği zaman da, çok üzülüyorsunuz. 

20 Aralık 2015 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Yaşamınızla ilgili karar vermek için acele etmeyin. Merkür ters hareket ederken, başta ikili ilişkileriniz olmak üzere tüm yaşantınızda terslikler yaşatıyor. Bazı girişimci davranışlarınızın engellenmek istenmesi yüzünden, içsel bir tepki içinde olabilirsiniz. Güçlü enerjiniz sizi rahatsız ediyor. Bugün, karşı tarafı çok fazla zorlamayın.

20 Aralık 2015 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Olayları doğal akışı içinde düşünüyor ve dengenizi bozmak istemiyorsunuz.Yaşantınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak üzeresiniz.Yarım kalan işleriniz bir an önce tamamlamalısınız. Arkadaşlarınızın size önereceği fikirler ilginizi çekebilir. Onların sizden beklediği verim, aslında sizin istediğiniz konum olarak değerlendirmelisiniz. 

20 Aralık 2015 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz. Bazı dış etkenler, sizin enerji gücünüzü etkiliyor. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere zayıf ve duygusal davranacaksınız. Onların bazı sırları, sizin için önem taşımasa da, kişisel sorumluluğunuzun güçlü olmasından dolayı, ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

20 Aralık 2015 Pazar YAY Burç Yorumu:

Enerjinizin oldukça güçlü olması, size bazı duygusal hatalar yaptırabilir. Bugün, olayların üzerine gitmek yerine, kendinizi geriye çekebilirsiniz. Merkür'ün ters hareketi bazı iletişim problemlerine neden olsa da, eski dostlarınızdan alacağınız haberlerin, sizi sevindirmesi, motivasyon açısından sizi güçlü kılacaktır. 

20 Aralık 2015 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar yapmamaya çalışmalısınız. Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz.. Zaman içinde değişen koşulların sizi değiştirmesine izin vermeli ve olayları, mantık yönünden yola çıkarak değerlendirmeliniz.

20 Aralık 2015 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Çevrenizde dikkat çekici bir şekilde hareket etmeniz yüzünden, tepki alabilirsiniz. İletişim konusunda yaşadığınız sorunların altında, duygusal takıntılarınız yer alıyor. Bugün, her türlü ortamın farklı yönlerini görecek ve kafanızda bazı kıyaslamalar yapacaksınız. Kardeşlerinizin bir sorununa yardımcı olabilirsiniz.

20 Aralık 2015 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Cesaret isteyen işlere yatkın değilsiniz. Her zaman kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. İçsel sesinizin sizi yönlendirmesi çok güzel olabilir fakat siz de yarattığı duygu karmaşasını da, yok sayamazsınız. Bugün, fikirleriniz ifade ederken bir takım problemler yaşayabilirsiniz. Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir.