20 Haziran 2015 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu:
Partnerinize olan duygusal bağımlılığınız arttıkça; her zaman hızlı bir şekilde de olsa, kullanmaya özen gösterdiğiniz mantık silsilesi içindeki değerlendirmeleriniz, yerini taviz veren duygusallığa bırakıyor. Bugün de yaşanmış birtakım olayların muhasebesini yaparken, geçmiş ve bugün arasında karşılaştırma yapmamaya çalışın.
20 Haziran 2015 Cumartesi BOĞA Burcu Yorumu: 
Sizi içsel bir şekilde rahatsız eden özel durumunuzla ilgili yaşadıklarınız konusunda, bugün kendinizi daha rahat ve geniş hissedeceksiniz. Bu şekilde davrandığınız anlarda günlük işlerinizde de veriminiz katlanarak artıyor. Yaşamınızla ilgili problemlerin olumlu yanlarını ayırıp, olumsuz taraflarını da görmezlikten gelin.
20 Haziran 2015 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
Kendi özgürlüğünüzle ilgili çok geniş bir düşünce spektrumuna sahip olduğunuz halde, partnerinizle ilgili konularda bu şekilde davranmaktan kaçınıyorsunuz. Ayni olayları daha sonra kanıksadıkça da tepkisiz bir yapıya bürünüyorsunuz. Oysa; yaşanan her türlü olayda görüş açınız çok geniş, bu nedenle onu biraz daha anlayışla karşılayın. 
20 Haziran 2015 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
Gezegenlerin sizi romantik duygular içinde bırakacağı bir gündesiniz. Uzun zamandır çözümlemeye çalıştığınız konuyla ilgili olarak; karşınızdakini arayarak, ne düşündüğünüzü etraflıca anlatın. Olayın duygusal yönünü bir kenara bırakın. Çünkü, hızlı bir şekilde somut önerilerle harekete geçmeniz gerekiyor.
20 Haziran 2015 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu:
Karşıdan görülen imajınızın tersine, davranışlarınız doğal. Sizden haber bekleyen kişiye karşı içten davranışla yaklaşmanız onu sevindirdi. Bu arada, sizi sıkan ortamla ilgili kaçış yolları bulmaya çalışmayın. Çünkü, siz kurgulanmış tavırlardan hoşlanmıyorsunuz. Bugün, nostaljik anları yaşayacağınız kişilerle bir arada olabilirsiniz.
20 Haziran 2015 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
Bugün, hiç gereği yok iken kendi üzerinize çektiğiniz konu ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Çünkü, sizinle direk ilgisi olmayan konularda bile fikrinizi söylemeden duramıyorsunuz ve öne sürdüğünüz düşünceler, olabilecek en iyi uygunlukta. Çevrenizin " marko paşası" olmaya devam edeceksiniz.
20 Haziran 2015 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu: 
"Öfke ile kalkan zararla oturur" sözünü hiç aklınızdan çıkarmayın. Çünkü; sizi suçladıkları konuda, aklın galip gelmesi kadar doğal bir sonuç olamaz. Bu arada, bulunduğunuz ortamı dikkatlice gözlemleyerek "bir bardak su da fırtınada koparılmasını" kesin bir şekilde önlemelisiniz. Yoksa, daha fazla çabalamak zorunda kalabilirsiniz. 
20 Haziran 2015 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu: 
Bugün, Ay ve Mars' dan alacağınız etkiyle zaten derin olan duygusal yapınız, bir o kadar da atak olacak. Fakat, partnerinize duygularınızı yansıtırken "severken boğma" misali yaklaşmayın. İşlerinizle ilgili olarak, yakın çevrenizde olan kişinin söylediklerini yabana atmayın. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. 
20 Haziran 2015 Cumartesi YAY Burcu Yorumu:
Partnerinizin size ifade ettiği gibi; " Sizinle çıkılan yaşam yürüyüşü, sürekli yapılan bir maraton gibi" oluyor. Bu konuda daha geniş düşünmeye ve ona hak vermeye çalışın. Onu uygulamaya çalıştığı sistem içinde davranışlar ve çalışmalar her ikinizin de yararına olacak konular. Islanmadan yüzmenin mümkün olmadığının bilincinde olmalısınız
20 Haziran 2015 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu: 
Ortak yürüttüğünüz işler konusunda herhangi bir gecikmeye tahammülünüz olmadığını çevrenizdekilere hissettirmelisiniz. Aksi taktirde, onların neden olduğu kayıpları da siz telafi etmek zorunda kalıyorsunuz. Bu davranışınız örnek alınacak bir tarz ama, zaman içinde çok fazla gergin olacaksınız.
20 Haziran 2015 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu:
Nedenini sizin de bilemediğiniz anlamsız içsel gel-git ler içindesiniz. Kendinize göre düzenlemek istediğiniz konuların, isteğiniz dışında geliştirilmesi sizi rahatsız eden baş etkenlerin başında geliyor. Bu tür konularda en büyük destekçinizin, siz göz ardı etseniz de partneriniz olduğunu unutmayın. 
20 Haziran 2015 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu:
Geçmişte uğradığınız haksızlıklarla ilgili; yaptığınız muhasebe sonuçlarına ekleyeceğiniz hata payları, sizi biraz daha gerçekçi düşünmeye zorlayacaktır. Yalnız bu işleri göğüslemekte zorlanabilme ihtimalinizi göz önüne alarak, yakın aile çevrenizle daha sıkı ilişkiler içine girmelisiniz. Böylece motivasyonunuz da artacak.