20 Kasım 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

20 Kasım 2015 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

Ay, Balık burcunda ilerlerken duygusal yönlerinizi ortaya koyuyor. Zayıf taraflarınızı çok iyi biliyor ve çevrenize yansıtmama konusunda yoğun çaba sarf ediyorsunuz. İlişkilerinizde kendinize göre yorum getirmekten vazgeçmeli ve bazı fikirlerinize gem vurmalısınız. Sizin düşüncelerinizi onun tasvip etmesini beklemeyin. 

20 Kasım 2015 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

Çevresel ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve size söylenenlere inanmamalısınız. Bugün, ilginç konuşmalara tanık olabilirsiniz. Fikirlerinizi beyan ederken, her zamanki temkinli davranışlarınızdan vazgeçmemelisiniz. Umutlarınız konusunda mantık ve duygu karmaşası yaşamanız muhtemel. İştahınızı kontrol etmelisiniz.

20 Kasım 2015 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Sahip olduğunuz şeyler için gereksiz yorumlara girmemelisiniz. Kendiniz aşan duygular içindesiniz. Bugün, isteklerinizde aşırılık göze çarpıyor. Kariyerinizle ilgili açılımlara yönelik çalışmalar içindesiniz fakat, istikrarsız davranışlarınızla elde ettiklerinizi de riske atabilirsiniz. Sakinlik size çok şey kazandıracaktır. Düşünmeden konuşmamalısınız.

20 Kasım 2015 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün, bir çok olay kendiliğinden tetiklenebilir. Duygularınızı yaşama geçirme konusunda istediğiniz tarzı geliştirebilirsiniz. İsteklerinizde aşırıya kaçmadan olaylara hakim olmalısınız. Ani isteklerin ortaya çıkmasıyla kafanızı karıştıran duygular da gündeme gelecek. Uzun yolculukların cazibesi sizi etkileyecektir.

20 Kasım 2015 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Ailenizle ilgili olaylara sabit bir bakış açısı getirerek, önemli sorunların arkasında duracaksınız. Bugün, bireysel duygularınızın yönlendirdiği konular ilginizi çekecektir. Ben merkezcil davrandığınız zaman, bir çok olayın arkasında gelişen etkenleri gözden kaçırabiliyorsunuz. Gözlerinizle ilgili sorunları göz ardı etmemelisiniz.

20 Kasım 2015 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Geçmişten kaynaklanan olayların sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz. Partnerinizin sizinle ilgili farklı duyguları olabilir. Onu ikna etme konusunda bilinçli bir tutum izleyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin geleneksel yapıları yüzünden hızlı gelişebilecek olaylarınızı ertelemek zorunda kalıyorsunuz. Ayak bileklerinize dikkat etmelisiniz.

20 Kasım 2015 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Ani gelişebilecek olaylara karşı temkinli davranmalı ve önlemleriniz almalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden kaygı duyabilirsiniz. Bugün, her şeyi çok fazla gözünüzde büyüttüğünüz için, hızlı gelişen durumlar karşısında kuşkuya kapılıyor ve değişimlerden çok fazla etkileniyorsunuz.

20 Kasım 2015 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Söz konusu maddi olaylar olduğu zaman kafanız çok işlek çalışıyor. Bugün, kendi menfaatlerinizi koruma konusunda gerekli önlemleri alıyorsunuz. Duygusal konularda kendinizi çok fazla ön plana atıyor ve ilişkilerinizde istediğiniz tarzı ortaya koyabiliyorsunuz. Öfkelerinizi içinizde biriktirmeyin ve enerjinizi spora yönlendirin.

20 Kasım 2015 Cuma YAY Burç Yorumu:

İşlek ve kavrayıcı zekanızı karşı tarafa yansıtmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün, sizi tatmin edecek duygular peşinde koşturmak için acele etmemelisiniz. Evinizle ilgili değişimler sizi mutlu ediyor ve dizayn konusunda yaratıcılığınızı kullanmak istiyorsunuz.. Boğaz bölgeniz çok hassas. Soğuk içeceklerden uzak kalmalısınız

20 Kasım 2015 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

Geleneksel yapınızı zorlamadan kişisel özelliğinizi yansıtmaya çalışmak, herkesin başarabileceği bir şey değildir. Bugün, yaratıcılığınızı kullanmak istiyor ve özel kabiliyetleriniz doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Paylaşımların çok önemli olduğu bir gün. Farklı bir ifade tarzı kullanarak ilgi çekmeyi başaracaksınız. Tartışmalardan uzak kalmalısınız.

20 Kasım 2015 Cuma KOVA Burç Yorumu:

Kazançlar tablosunda ani değişimler söz konusu. Duygusal bağlarınızı kazançlarınızla desteklemek isteyebilirsiniz. Uzak görüşmeler yapacağınız kişilerden beklediğiniz ilgi, sizi her yönde motive edecek. Bazı olayları unutmak isteseniz de, aklınızdan silemiyorsunuz. Nedensiz olaylar üzerinde yoğunlaşmak hoşunuza gidiyor.

20 Kasım 2015 Cuma BALIK Burç Yorumu:

Sanatsal ağırlıklı olaylar ilginizi çektiğinden, böyle ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Başarısızlık sizi cezbeden bir şey değil ve olaylara bakış açınızda güçlü destekler arıyorsunuz. Güvensizlik duygusu içinde bir işe başlamak sizi yoruyor. Bugün, fiziksel ve duygusal anlamda alınganlığınızdan dolayı kolayca incinebilirsiniz.