20 Ocak 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

20 Ocak 2015 Salı KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: En kötü sistemin bile, sistemsizlikten iyi olduğunu unutmamalısınız. Bu nedenle kesinlikle bir plan çerçevesinde, iş akışınızı kurmalısınız.
AŞK: İlişkinizde en büyük eksikliğiniz; onun adına bazı kararlar vermenizdir. Bir telefonla onun fikrini de alsanız, hiçbir şey olmayacak.
SAĞLIK: Mekanik işlerde başarılı olmanız, sizi aceleci ve hızlı yapıyor. Küçük ev kazalarına her zaman müsaitsiniz.

20 Ocak 2015 Salı BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşamda inişler çıkışlar olabileceğini hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın. Ayrıca, bunun yeri ve zamanı konusunda da yargılarda bulunmayın.
AŞK: Ona göre hatalı olan her zaman sizsiniz. Bu; onun size olan sevgisinin derinliğinden kaynaklansa da, yıpranan siz oluyorsunuz.
SAĞLIK: Bu kadar gerilimli olursanız çevrenizde hiçbir dostunuz kalmayacak. Biraz stres atmaya ihtiyacınız var.

20 Ocak 2015 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Neyi, ne zaman ve nerede arayacağınızı bir bilebilseniz. Bu konulardaki sabırsızlığınızı yakınlarınıza yansıtarak onları huzursuz yapmayın.
AŞK: Karşıdan görüldüğü kadar samimi değilsiniz. İçinizde yaşattığınız bazı düşüncelerinizin esiri oluyor ve kendinize dönüyorsunuz. 


20 Ocak 2015 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Geçmişle ilgili hesaplarınız yavaş yavaş güncelliğini yitiriyor. Zaten başka türlü olması da söz konusu değildi. Fazlasıyla bunların etkisi altında kaldınız.
AŞK: Kendi doğrularınız önemli olmalı fakat bunları gerçekleştirmek uğruna asıl dostlarınızı ihmal etmemelisiniz. Kendinize uygun zamanlarda onları arıyorsunuz. 
SAĞLIK: Kendinizi bunalıma sürüklemek için her şeyi yapıyorsunuz. Aşırı hassas yapınız sizi gün geçtikçe gerilimli yapıyor.


20 Ocak 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Doğanızda olan liderlik özelliğiniz işinizde sizi başarılı kılabilir. Fakat, işiniz dışındaki konularda tepki aldığınız zamanlar oluyor. 
AŞK: Birlikteliğinizde yaşadığınız son olayda, çevrenizin dolduruşlarına gelmeden kendinizle baş başa kalarak düşünmeye çalışın. Hatanın siz de olduğunu göreceksiniz. 
SAĞLIK: Dengesiz giden havalardan en çok siz etkileniyorsunuz. Yüksek ateşe meyilli bir yapınız var. Kendinizi üşütmemelisiniz.

20 Ocak 2015 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Güneş ve Merkür gezegeninden iyi etkiler alıyorsunuz. İşinizle ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz. Bu konuda kazançlı çıkacaksınız.
AŞK: Duygusal yaşamınızda yalnızlığınızı yaşıyorsanız, yeni tanışacağınız kişiye ön yargılı yaklaşmayın. Ona biraz fırsat tanıyın.
SAĞLIK: Birden kızabiliyorsunuz. Bu tür davranış şeklinin, sağlığınızı olumsuz etkilediğini asla unutmamalısınız.

20 Ocak 2015 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Kendileri dışında gelişen olaylar konusunda insanların ne kadar kolay fikirler üretebildiğini ve eleştirici olduklarını görmek sizi çok şaşırtıyor.
AŞK: Kendinize dönük olacağınız ve yalnızlığı özlediğiniz bir gündesiniz. Böyle anlarınızda sevdiğiniz insanla bu duygularınızı paylaşmalısınız.
SAĞLIK: Asabi olmak size yakışmıyor. Çevrenizde olumsuz gelişen olaylar sizi fazla etkilememeli. Daha rahat olmalısınız.

20 Ocak 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Mars Gezegeninin etkisi nedeniyle iyi enerjiler alıyorsunuz. Arkadaşınızın yerine getirmesi gereken ve sizi de ilgilendiren konuda ısrarcı olun.
AŞK: Size göre onun tutarsız davranışları ilişkinizi zora sokuyor. Fakat, sizin de her konuda bazı şeyleri dikte etmeye çalışmanız da hoş değil.
SAĞLIK: İnatçı yapınız yüzünden, sinir sisteminiz olumsuz çalışıyor. Hiçbir şekilde kaybetmek istemiyorsunuz.

20 Ocak 2015 Salı YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Her konuda çok hızlı davranıyorsunuz. Bu yapınızın genellikle size zarar verdiğini biliyorsunuz. Aceleciliğiniz nedeniyle unutkanlığınız da artıyor. 
AŞK: Şimdiye kadar yaşadıklarınızı bir kenara bırakmayı istiyorsunuz. Ama ne istediğinizi tam olarak siz de bilmiyorsunuz. Bildiğinizi sanarak, kendinizi kandırıyorsunuz.
SAĞLIK: Kalp çarpıntılarına dikkat etmelisiniz. Yüksek dozda kafein almanız vücudunuzu zorluyor. Uykunuza dikkat etmelisiniz.

20 Ocak 2015 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün iş yaşamınızda canlılık var. Bu sizin enerjiniz nedeniyle oluyor. Çünkü, gezegenler sizi bu konuda destekliyor.
AŞK: İyi giden işleriniz yüzünden, genellikle yaptığınız gibi onu ihmal etmeyin. Sonra, her ikinizin de suçu olmadan sanal sorunlar ortaya çıkıyor.
SAĞLIK: Bugünlerde fazla hareketli bir tablo çiziyorsunuz. İşlerinizi yaparken kazalara sebebiyet verebilirsiniz.

20 Ocak 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Sizin fikrinizin önemli olduğu bir konuda kararınızı daha da fazla geciktirmeyin. Kafanızda somutlaşan kriterleriniz doğru.
AŞK: Bitmeye yüz tutan aşkınız da, sorumluluğu tamamen onun üzerine yıkmayın. Onu ilgisizlikle suçladığınız anlarda, sizin ne kadar ilgi gösterdiğinizi düşünün. SAĞLIK: Bugünlerde her olayın arkasında farklı neden arıyorsunuz. Bu kadar şüpheci olmamalısınız. Size yakışmıyor.

20 Ocak 2015 Salı BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Arkadaşlarınız, ufak tefek sorunların yanında sizi genellikle uyumlu biri olarak görüyor. Fakat, siz biraz daha cesaretle işin üzerine gitmelisiniz.
AŞK: Yeni bir ilişkinin başlangıcında olmanız sizi mutlu ediyor. Fakat, bir o kadar da gerginsiniz. Bırakın geçmişi, kaldığı yerde küllensin.
SAĞLIK: Kinci değilsiniz ama hiçbir şeyi unutmuyor olmanız, çevrenizi sıkabilir.Tekrar cümlelerden vazgeçmelisiniz.