21 Aralık 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

21 Aralık 2015 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:

Aşklarınızı farklı yaşamaktan yanasınız. Bugün, kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Hisleriniz doruk noktasını yaşarken bile, arada gelişen olumsuz olayları düzeltme konusunda beceriniz ortaya koyabiliyorsunuz. Karşıt fikirlere karşı kendinizi savunmalısınız.

21 Aralık 2015 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:

Sistemli hareket ettiğiniz zaman, işlerinizi çok kolay sonuçlandırabiliyorsunuz. Bugün, çalışma sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz. Bir yeniliğe başlamak, sizin için farklı bir değerlendirme sürecinin başlangıcı demektir. Alışkanlıklarınızla yeni oluşumları çok güzel sentezleyebiliyorsunuz. Böbreklerinize dikkat etmelisiniz.

21 Aralık 2015 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olabilecek olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız. Sinirleriniz çok çabuk değişime uğruyor. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

21 Aralık 2015 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Gerekli doneleri sağladıktan sonra şartlarınızı karşı tarafa sunmalı ve acele etmeden beklemelisiniz.

21 Aralık 2015 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:

Bırakın olayları kendi iç yapısı içinde beklesin. Siz, her şeyin anında düzelmesini isterken, bazı hatalar kendiliğinden oluşabiliyor. Bugün, kendinizi ihmal ettiğiniz konularda eğitmeyi amaçlayabilir, gerekli kurslara ve seminerlere katılabilirsiniz. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

21 Aralık 2015 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz.

21 Aralık 2015 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Karşı tarafın duyguları sizin için önemli olsa da, siz sadece kendi hisleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. Bugün partnerinizin kendine özgün fikirleri olacak ve bu düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyecektir..Onun alınganlık sınırları içinde olması, sizin işinizi zorlayacaktır. İlişkinizde nazik bir gün. Detaylar önemli olacak.

21 Aralık 2015 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:

Çalışma şartlarınızdan memnun olmayabilirsiniz. Sizin, iş konusunda yüksek ideallere sahip olmanız, dar çevre koşulları ile ilintili ilerliyor ve bazı isteklerinizi yaşama geçirme konusunda zorlanıyorsunuz. Temel şartlarınızı yeniden gözden geçirirken, daha aktif kişilerle iş birliği içine girmelisiniz. Kendinize güveniyorsunuz.

21 Aralık 2015 Pazartesi YAY Burç Yorumu:

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Bugün, her türlü çevresel koşulların ve rutin yaşamın üstünde hareket edeceksiniz.

Partnerinizin sizin sınırlarınızı zorlamak isteyişini biraz hoş görmeli ve içsel sisteminizi bozmamalısınız. 

21 Aralık 2015 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Ailenizin sizinle ilgili düşüncelerine karşı gelmeden önce biraz daha mantıklı olmayı ve onlarında duygularına hak vermeyi öğrenmelisiniz. Bugün, kardeşlerinizle birlikte ideallerinizi ortaya çıkaran konular üzerinde yoğunlaşabileceksiniz. Fakat, siz her zaman, kendi bireyselliğiniz korumakta direniyorsunuz.

21 Aralık 2015 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:

Çevresel çatışmalardan uzak yaşamak isteyebilirsiniz. Fakat, isteklerinizden ve fikirlerinizden ödün vermediğiniz için, karmaşalar; her zaman gelip sizi buluyor. Bugün, yakın ilişkilerinizde faklı istekler peşindesiniz. Kendi düşüncelerinize, onlardan destek bekliyorsunuz. Sizi zorlayacak olaylar yaşayabilirsiniz.. 

21 Aralık 2015 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:

Maddi konularda düşünce bazında bazı şeyleri gerçekleştirebilirisiniz. Fakat, yaşama geçirme konusunda hata yapmamanız gerekiyor. Karşı tarafın olanaklarını, kendi istekleriniz uğruna yanlış yönlendirebilirsiniz. İş yaptığınız ortamlarda; istekleriniz net bir şekilde ortaya koyarsanız, spekülasyona dayalı davranışları ortadan kaldırmış olursunuz.