21 Haziran 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

21 Haziran 2015 Pazar KOÇ Burcu Yorumu:
Ay dost burcunuz Aslanda ilerliyor. Her zamanki gibi inatçı ve bildiğinizi okuyan tavırlarınızla bir çok konuya el atacaksınız. Siz her zaman, çevrenizin tepkisine aldırmamakla biliniyorsunuz. Bazı dostlarınızın hakkınızda konuşmasını engellemek elinizde. Bugün duygularınıza belli bir sınır getireceksiniz..
21 Haziran 2015 Pazar BOĞA Burcu Yorumu:

Kombinasyon burcunuz Aslanda ilerleyen Ay, yapmak istediğiniz işleri yaşama geçirme konusunda size her türlü desteği veriyor. Yakın dostlarınızda olumlu takdirler alıyorsunuz. İstikrarlı yapınız sayesinde, sevenleriniz her geçen gün çoğalıyor. Bugün yakınlarınıza zaman ayırmalısınız. 
21 Haziran 2015 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu: 
Siz yeniliklerden hoşlandığınız için, dostlarınız size fikirlerini söylerlerken, tereddüt ediyorlar. Karşıt düşünce üretmeye bayılıyor ve tartışma başlatma konusunda, cesur davranıyorsunuz. Bulunduğunuz şartlardan sıkıldığınız kesin fakat sabırlı olmanız gerektiğiniz de unutmamalısınız. Yaşamınız renkleniyor.
21 Haziran 2015 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu:
Ay para evinizde ilerliyor. Maddi konularda yaşayacağınız değişimler sizin sınırlarınızın ötesinde gelişiyor ve siz kendinizi adeta uzaktan takip ediyorsunuz. Sanki içinizde farklı bir kişi yaşıyor. Bugün gizli olayların içinde olabilirsiniz. Meraklı yapınızı zorlamamalısınız. Ailenizle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu. Sindirim problemlerine dikkat edin. 
21 Haziran 2015 Pazar ASLAN Burcu Yorumu:
Ay ve Jüpiter'den olumlu destek alıyorsunuz. Bugün kişisel istekleriniz ön plana çıkacak ve bulunduğunuz ortamın şartlarını değiştirmek isteyeceksiniz.Çarşı pazar dolaşma konusunda duygularınıza hakim olmayı bir türlü beceremiyorsunuz. Kafanızda aniden gelişen olaylar yüzünden zor anlar yaşıyorsunuz.
21 Haziran 2015 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu:
Siz dengeli ve düzenli yaşamaktan hoşlandığınız için, günlük rutin işlerden kurtulmak isteseniz de, bir türlü yaşama geçiremiyorsunuz. Bugün gittiğiniz yerlerde maddi sorunlar sürekli kafanızı işgal edecek. Takıntılı yapınızı daha fazla zorlamayın. Şartlarınız daha da güçlendirmek adına yoğun çaba gösteriyorsunuz.
21 Haziran 2015 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu:
Ay toplum ilişkilerinizi olumlu etkiliyor.Çevrenizle ilgili yenilikler söz konusu. Sizin fikrinizi alacakları bir konu gündeme gelebilir. Siz her zamanki gibi dengeleme sanatını iyi bildiğiniz için, ayrı fikirleri bir araya getirecek ve sosyal başarınızı bir kez daha kutlayacaksınız.Bugün partnerinize daha fazla ilgi göstermelisiniz...
21 Haziran 2015 Pazar AKREP Burcu Yorumu:
Ay tepe evinizde ilerliyor. Toplumsal ve sosyal ilişkilerinizde gözle görülür bir canlanma söz konusu. Siz istemeseniz de bazı sorumluluklarınız gündeme gelecek.Başarıyı kolay alkışlamak herkesin harcı değildir.Bazı dostlarınızla yaptığınız, işbirliği sayesinde ileriye doğru bir adım daha yaklaşmanın keyfini süreceksiniz
21 Haziran 2015 Pazar YAY Burcu Yorumu:
Beyin gücünüz yüksek. Yoğun tempolu işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün herkesin işine karışıyor ve akıl veriyorsunuz.Bazı kişiler yanlış anlayabilirler. İkili ilişkileriniz için de durum aynı. Siz karşılıklı çekişmekten hoşlandığınız için, partnerinizle tartışacak o kadar çok konunuz var ki. Cildinizle ilgili problemleriniz olabilir.
21 Haziran 2015 Pazar OĞLAK Burcu Yorumu:
Çalışma hayatınızda oldukça dikkatlisiniz Bazı anlaşmaların söz konusu olduğu bir gün içindesiniz.Ayrıntılar gözünüzden kaçmıyor. Bugün bulunduğunuz topluluklarda, sizi rahatsız edecek olaylara kayıtsız kalmayı yeğlemelisiniz. İçinize kapanık bir tablo çizdiğiniz zaman, ne düşündüğünüzü anlayamıyorlar. Sakarlık söz konusu, dikkatli olmalısınız.21 Haziran 2015 Pazar
21 Haziran 2015 Pazar KOVA Burcu Yorumu:

Ay, aşk evinizde ilerliyor. Duygusal ilişiklerin önem kazanacağı bir gün. Partnerinizin yaptığı her hareketi çok fazla abartıyorsunuz. Sizin istediğiniz davranışları, ona hatırlatmanızda yarar var. Çünkü o,öylesine meşgul ki, sizi ihmal ettiğinin farkında bile değil.Karşılıklı inatlaşmalardan vazgeçmelisiniz. Ayak ağrılarınız olabilir. 
21 Haziran 2015 Pazar BALIK Burcu Yorumu: 
Düşünce bazında bir çok şeyi halletmek istiyor fakat sonradan karar değiştiriyorsunuz.Siz konuları farklı bir şekilde ele aldığınız için, çılgınlıkla suçlanabilirsiniz. Bugün istemediğiniz yanlışlıklar yapmak istemiyorsanız, mümkün olduğu kadar ciddi şeyler düşünmemelisiniz. Bulunduğunuz ortamda, şartlar sürekli değişiyor.