21 Kasım 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

21 Kasım 2015 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, duygularınız üzerinde yoğunlaşacaksınız. Sosyal aktivitelerinizin yoğun olması sinirli ve gergin olmanıza neden olabilir. Size sunulan her konuya çözümleyici bir tarzla yaklaşıyor olmanız sorumluluk isteyen işleri de beraberinde getiriyor. Ayaklarınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

21 Kasım 2015 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

Planladığınız işleri yaşama geçirme konusunda aceleci bir tavır sergiliyorsunuz. Olayları irdelerken; gözden kaçırdığınız birçok pürüz, sonradan tekrar sorun olarak karşınıza çıkabilir. Engeller konusunda daha sistemli davranmalısınız. Sağlığınız konusunda, uykusuzluktan şikayetçi olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmalısınız.

21 Kasım 2015 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Aşk konusunda yaşadığınız sorunların nedenini birazda kendinizde aramalısınız. Karşı taraf, her şeyi farklı ve istediği biçimde algılıyor. Olayların derinine indiğiniz zaman; gözden kaçırdığınız olayları yeniden irdelemek, size çok şey kazandıracak. Bugün, mesleki anlamda çözümleyeceğiniz çok şey var. Durgun yaşam size yakışmıyor.

21 Kasım 2015 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Sevdiklerinizin duygularını paylaşırken, dikkatli olmaya özen gösteriyorsunuz. Aşkı ve sevgiyi sizin kadar romantik yaşayan çok az kişi var. Bugün, ona olan duygularınızı anlatma fırsatı yakalayabilirsiniz. Karşılıklı iletişim isteyen konularda, karşı taraftan da destek bekliyor olmanız, işlerinizi yavaşlatıyor.

21 Kasım 2015 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Fazla mükemmeliyetçi olmanız yüzünden ayrıntılar üzerinde çok fazla takılıyorsunuz ve zaman kaybediyorsunuz. Bugün, çevrenizden alacağınız tepkilere çok fazla aldırmamalısınız. Algılama gücünüzün yüksek olduğu bir gün içindesiniz ve hem kendinizi hem de çevrenizi farklı bir biçimde sorguluyorsunuz.

21 Kasım 2015 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

İş yaşantınızda yeniliğe açık bir gününüzdesiniz. Karşıt düşünceler içinde bocalasanız bile, deneme ve yanılma yöntemiyle doğruları yakalama konusunda başarılısınız. Bugün, bazı konuları yeniden gözden geçirme ihtiyacı içindesiniz. Kendinizi de sınamak istiyor, başarı grafiğinizi yükseltmek için yoğun çaba harcıyorsunuz.

21 Kasım 2015 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Duygusal birlikteliklerde paylaşım arttığı zaman, beraberlikler güçleniyor. Sizin en çok ihtiyaç duyduğunuz iletişim şekli de bu. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin beklentileri konusunda tereddütler yaşayabilirsiniz. Kararlarınızı, bireysel vermeli ve etki altında kalmamalısınız. Sindirim sisteminizi bozmayacak beslenme şeklini tercih etmelisiniz.

21 Kasım 2015 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Sevdiğiniz kişi ile aşk ve dostluğu bir arada yaşama şansını yakalayan ender kişilerden olmanıza rağmen, küçük sürtüşmelerden siz de nasibinizi alıyorsunuz. Bugün, aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Tartışmalardan mümkün olduğu kadar uzak kalmalı ve problemlerinize birlikte çözüm bulmalısınız.

21 Kasım 2015 Cumartesi YAY Burç Yorumu:

Özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz, çalışma yaşantınızı etkilemiyor. Sorumluluk aldığınız zaman sınırlarınızın çok ötesinde bir performans sergiliyorsunuz. Bugün, arzu ettiğiniz konularda istediğiniz gibi inisiyatif koyabilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, evinizi süsleme konusunda size ilginç fikirler verecek ve mekan çalışmalarına yöneltecektir.

21 Kasım 2015 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün, oldukça romantik ve ilginç tavırlar içindesiniz. Çevrenizde sizinle aynı fikri paylaşan kişilerle bir araya gelerek sıra dışı konular üzerinde yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Rutin çalışmaların dışına çıkmak, ufkunuzun genişlemesi açısından artı puan getirecektir. Bugünlerde, geceleri erken yatmaya özen göstermelisiniz.

21 Kasım 2015 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Çevrenizle sıkı bir işbirliği içinde olmanız, finans konularına rahat bakmanızı sağlayacak. Bugün Ay'ın konumu, parasal konularda yaratıcılığını arttırıyor. Kazancınızı olumlu bir şekilde değerlendirebilir, ortak ilişkilerinizden destekleyici tavırlar görebilirsiniz. Sağlığınız konusunda ayak ağrıları ve bacak krampları görülebilir.

21 Kasım 2015 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Yaşantınızda değişen durumlar karşısında bocalasanız bile, yeni durumunuza ayak uydurmakta gecikmiyorsunuz. Alışkanlıklarınızı hızlı bir şekilde terk ederken, yaratıcılığınızı ortaya çıkaran çalışmalara yöneliyor olmanız, başarı hırsınızı da körüklüyor. Bugün, çift kısmetli kazançlar söz konusu olabilir. Kendinize güvenmelisiniz.