21 Ocak 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

21 Ocak 2016 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Grup çalışmalarından zevk aldığınız için, çevrenizde yaratıcı kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, partnerinizden de alacağınız destek çok önemli olacak. Orijinal fikirli kişilerin size sağlayacağı motivasyon ve sevdiğiniz kişi ile birlikte yapacağınız iş birliği, gün içinde enerjinizi olumlu etkileyecek.

21 Ocak 2016 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Meslek yaşantınızla ilgili kariyer savaşları içinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerinin önemli olduğunu biliyorsunuz. Saygınlığınızı ön plana çıkarmaktan yanasınız. Beklentilerinizin sizi önemli yerlere taşıdığınızı bilmenize rağmen, çevresel huzursuzlukların sizi rahatsız etmesinden hoşnut değilsiniz.

21 Ocak 2016 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Kendinizi ilgilendiğiniz konularda aşama kaydetmek niyetindesiniz ve bir şeyler öğrenme savaşı içinde olacaksınız. Bugün, yollarla ilgili ilginç fırsatlar yakalayacaksınız ve bir çok ziyaretleriniz olacak. Değişik düşünceli kişilerin size yansıttığı etkileşimlerden, isteseniz de uzak kalmayı başaramayacaksınız. İçsel dengenizi bozmamalısınız.

21 Ocak 2016 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Ay'ın bulunduğu konum, fikir değişimlerine neden olabilir. Olayların dışında kalmayı bir türlü başaramıyorsunuz. Sezgisel gücünüzün güçlü olması, her şeyi kolay algılamanızı sağlarken, içsel huzursuzluğunuzun da artmasına neden oluyor.Bıçak sırtı sorunlarınız var fakat bir o kadar da güçlüsünüz. Kendinizi aşma yolunda ilerliyorsunuz.

21 Ocak 2016 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Gücünüzün karşı tarafa geçmesinden hoşlanmayan bir yapınız olmasına rağmen, olayları kısa sürede kendi lehinize çevirme konusunda ustaca manevralar yapıyorsunuz.Yönetici gezegeniniz Güneş, karşıt burcunuzda size uyumlu bir açı veriyor. Ortak ilişkilerinizde karlı çıkacağınız projeler gündeme gelecektir.

21 Ocak 2016 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Partnerinizin ve çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları gündeme gelebilir ve onların problemleri ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.Önlemci yapınız yine ortaya çıkıyor ve yakınlarınızı sıkı bir takibe alıyorsunuz. Olaylara kuşku ile yaklaşmanız sayesinde, bir çok yakınınızın sorunlarını çözümleyebiliyorsunuz.

21 Ocak 2016 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Bugün, aşkta her zamanki dengeli yapınızı korumakta güçlük çekebilirsiniz. İstekler ve kişisel zevkler ön planda olacak. Güneş duygusal yapınıza da aşırı uçluklar verirken, çılgın yolculuklar da gündeme gelebilir. İçsel sesinizi dinlemekle kendinizi özgür hissedeceksiniz. Farklı bir gün yaşamanın zevkini tatmalısınız.

21 Ocak 2016 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Geçmişten kaynaklanan olayların sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Aile içi olayların gündeme gelme olasılığı, bazı unutulmuş sorunları da, su yüzüne çıkarabilir.. Sıradan olayların önemli bir mesele haline gelmesi canınızı sıkabilir..Bugün fikir dağınıklığı yüzünden, birkaç yere söz verebilirsiniz. Akşam saatleri daha dingin olacaksınız.

21 Ocak 2016 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Aynı anda bir çok işi bir arada yapmanız sayesinde, kendinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Bugün karşıt burcunuzda yer alan Ay'dan etki alıyor ve fikirlerinizde değişimler yaşıyorsunuz. Partnerinizin sizi anlaması güçleşebilir. Bugün, sizi mutlu edecek bir alış veriş yapma telaşı içine gireceksiniz.

21 Ocak 2016 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

Konuştuğunuz sözlerin arkasında olmak size özgü bir durum ve farklı olduğunuzu herkese yansıtabiliyorsunuz. Bugün, sağlam fikirlerinizle çevrenizi kolayca etkiniz altına alacaksınız. Maddi konularda kendinizi güçlendirmek isteyişiniz, iş çevrenizin sınırlarını genişletme yolunda atacağınız adımlara endeksli olmalı.

21 Ocak 2016 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Hiç kimseden çekinecek bir şeyiniz yok. Bugün, enerjinizi çevrenize kolay bir şekilde yansıtabiliyor ve karşınızdaki kişilerden de, aynı elektriği alabiliyorsunuz. Sezgilerinizden yola çıkarak bir çok problemin çözümünü bulacaksınız. Partnerinize her konuda destek vermeniz, onun özellikleriyle eş değerli olduğunu unutmayın.

21 Ocak 2016 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Karşınızdaki kişilerin adeta içini okuyorsunuz. Bugün, iç sesinizle baş başa kalmak isteseniz de, gireceğiniz topluluklarda garip bir çekimle kişileri çevrenize toplayacaksınız. Olayları kafanızda abartmadan düşünmeli ve sonuçlarından çekinmemelisiniz. Sevdiklerinizin değişik düşüncelerine şans vermeyi denemelisiniz.