21 Şubat 2016 Pazar Günlük Burç Yorumları

21 Şubat 2016 Pazar KOÇ Burç Yorumu:
Ay'ın bulunduğu konum, Ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak. Bugün onlarla birlikte olmak isteyeceksiniz. Bazılarınız, çevrenizdeki yaşlı kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Onların ihtiyaçlarını

karşılamak manevi anlamda enerjinizi yükseltecek.

21 Şubat 2016 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Toplumsal enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda oldukça başarılı davranıyor ve isteklerinizde ısrarcı davranıyorsunuz.

21 Şubat 2016 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Olaylar karşısında tepki vermekten hoşlanmıyorsunuz. Hiç kimse bilmese de siz farklı bir yapıya sahipsiniz. Kombinasyon burcunuz Kova'da ilerleyen Venüs sayesinde, son derece çekici ve cazip bir gününüzdesiniz. Karşı cinsle aranızda sizi aşan durumlar söz konusu. Bugün onu dinlemeli ve sonra karar vermelisiniz.

21 Şubat 2016 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Çevrenize bağlı yaşamak zorunda değilsiniz. Satürn sizi bazı sorunlar karşısında temkinli yapıyor. Ay burcunuzda ilerlerken duyguların hafife alınmayacağını bildiğiniz için, macera türü ilişkilere kalbiniz daima kapalı. Bugün karamsar davranışlarınız yüzünden karşınızdaki kişiyi olumsuz etkilemeniz mümkün..

21 Şubat 2016 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Dağınık çalışan insanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün.: Duygularınızı içinizde hapsetmeyin.Bugün paylaşımlar için uygun bir gün. Aşırı yorgunluktan sinirleriniz gergin. 

21 Şubat 2016 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Organizasyon işlerden müthiş keyif alıyorsunuz. Bugün yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili yeni olayları takip etmeli ve kararlarınızı daha sonra vermelisiniz. Duygusal konularda güzel bir ilişkiyi götürmek için her türlü donanıma sahip olduğunuz halde, sürekli huzursuzsunuz.

21 Şubat 2016 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Fiziksel aktiviteleriniz için, yoğun bir döneme giriyorsunuz. Enerjinizi doğru kullanmalısınız.

Mesleğinizle ilgili başarılı bir tablo çiziyor olmanız sizi çevrenizde örnek kişi haline getiriyor. Önem verdiğiniz kişileri istemeden kendinize çekmeyi biliyor ve oldukça da başarılı oluyorsunuz.

21 Şubat 2016 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Yeni bir işbirliği içinde olabilir ve bu işten önemli paralar kazanabilirsiniz. Her şey size bağlı gelişecek Aşkla sosyal yaşantınız iç içe girebilir. Bu durumdan sevdiğiniz hiç hoşnut kalmayabilir ve sizi kırılabilir. Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmanın yollarını bulmalı ve kendinize önem vermeyi öğrenmelisiniz.

21 Şubat 2016 Pazar YAY Burç Yorumu:

İşbirliği içinde yaptığınız işlerden büyük keyif alıyorsunuz. Bugün kendinizi yeniden planlayabilirsiniz. Aşkta şanslı dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Kova'da ilerleyen Venüs'ten destek alıyorsunuz. Kişisel egolarınızı ortaya çıkaracak duygulardan hoşlanıyorsunuz. Soğuk havalardan cildiniz çok etkileniyor.

21 Şubat 2016 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün çevrenizin sözlerinden etkilenmeden hareket etmeli ve yanılma payına yer vermemelisiniz. Başarı sizin için önemli bir olgu. Fakat her konuda kendinizi çok fazla yıpratıyor ve içsel disiplininizi bozmak istemiyorsunuz. Uzun süredir saç bakımınızı ihmal diyorsunuz. Saç tellerinizin kurumasını önlemelisiniz.

21 Şubat 2016 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Büyük rakamlar peşindesiniz fakat beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Bugün, engellere takılabilirsiniz.Yolda yürürken çok dikkatli olmalısınız. Kazalara müsaitsiniz.

21 Şubat 2016 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Güneş burcunuzda ilerlerken, enerjiniz oldukça yüksek ve önemli atılımlar arifesinde bulunuyorsunuz. Güçlü dostların yardımıyla yeni tanışacağınız kişiler, yaşantınızda yepyeni ufuklar açabilir. Bugün, sağlık konusunda dikkatli olmalısınız. Bilmediğiniz yemeklerden uzak kalmalı, alışkanlıklarınızı bozmamalısınız.