22 Ağustos 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

22 Ağustos 2016 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:
Ay burcunuza geçerek kişisel duygularınızı ön plana çıkarıyor. Partnerinizle aranızda bazı derin farklılıklarınız gündeme gelebilir. Siz olayların çok ötesinde düşünüyorsunuz. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışırken, istemediğiniz kaoslara düşebilirsiniz. Bugün, sessiz ortamları tercih etmelisiniz.

22 Ağustos 2016 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:
Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Sezgilerinizin doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bilinç altınız çok yoğun. Bazı konularda taviz vermekten korktuğunuz için, olayların detayları çok önemli. Bugün, her şeyi irdelemekten yorulabilirsiniz. Özellikle alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız.

22 Ağustos 2016 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Bugün sosyal ilişkilerinize daha fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kişiselliğinizi ön plana çıkarmakla, değerlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istiyorsunuz. Parasal konuların gündeme gelmesini sağlayan yolculuklar, söz konusu olacaktır. Evinizle ilgili değişim söz konusu.

22 Ağustos 2016 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Duygusal anlamda kendiniz iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün, herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz. Bugün maddi konularda yüksek hedefleriniz var ve olaylara bakış açınızda hiçbir esneklik yok.

22 Ağustos 2016 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerlerken, duygusal anlamda etkileniyor ve sezgileriniz istem dışı çalışmaya başlıyor. Maddi konularda istediğiniz gelişimin, arkadaş organizasyonlarına bağlı olarak değişim göstermesi, motivasyon açısından olumlu oluyor. Sınırlı hareket ettiğiniz zaman, kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz.

22 Ağustos 2016 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Olaylara yüzeysel bir bakış açısı getirmek istemediğiniz için çevrenizle kişisel çarpışmalar yaşayabilirsiniz. Değişimlerin meydana getirdiği çatışmalardan oluşan bir yaşam tarzınız gündeme geliyor. Takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, farklı olma duygusundan bir türlü kurtulmanız mümkün değil.

22 Ağustos 2016 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, Venüs kendi burcunuzda bulunuyor. İkili ilişkilerinizde bir türlü istediğiniz performansı yakalayamadığınızı zannederek, huzursuzluk çekebilirsiniz. Oysa, biraz daha esnek olmanızın size getireceği pozitif enerjiyi karşı tarafa da yansıtabileceksiniz. Kendinizi denetlemekten vazgeçin.

22 Ağustos 2016 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:
Haftanın bu ilk gününde, birlikte çalıştığınız kişilerden çok fazla şey bekliyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak.Bugün olayların arkasındaki gerçek nedenler üzerinde durmalısınız.

22 Ağustos 2016 Pazartesi YAY Burç Yorumu:
Bugün birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Siz çabalarınızın boşa gitmediğini gördüğünüz zaman keyif almasını bilen ender kişilerdensiniz. Yeni ve sürpriz aşklar için özel bir gün. Bazı ortak görüşler içinde olduğunuz kişilerin, olumlu motivasyonları sizin için mükemmel bir zemin oluşturacak.

22 Ağustos 2016 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:
Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Annenizin aykırı düşünceleri ve fikirleri aklınızı karıştırabilir. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün, kalıcı değişimler yaşamaktan yanasınız. Fikirlerinizi ateşli bir şekilde savunuyorsunuz. Mesleki şansınız oldukça güçlü.

22 Ağustos 2016 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:
Bugün sıra dışı düşünceler içinde yaşıyor fakat çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için, belli etmek istemiyorsunuz. İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Kendiniz ifade ederken, kullanacağınız kelimelerin çok önemli olduğunu bilmeli ve toplumsal ilişkilerinizde ikna edici olmalısınız.. Ayaklarınızla ilgili problemler olabilir. Dikkatli olun.

22 Ağustos 2016 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:
Maddi konularda sezgisel yeteneğinizin çok güçlü olması, bazı idealleriniz ortaya çıkarırken, sizi de farklı kılıyor. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Bugün, ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Gün içinde yollarla ilgili fırsatların gündeme gelmesi, sizi unuttuğunuz konularda yeniden umutlandırabilir.