22 Eylül 2015 Salı KOÇ Burcu Yorumu:
Olaylara şüpheli bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yapacağınız çalışmalarda, girişimlerinizin sonuçsuz kalmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün, her zamankinden daha fazla çaba sarf etmeniz gerekecek. Çevrenizde en az sizin kadar iddialı kişiler var ve kendi yeteneklerini sergilemek için yarış halindeler.
22 Eylül 2015 Salı BOĞA Burcu Yorumu:
Duygusal ilişkilerinize belli bir kesinlik kazandırmalısınız. Oğlak'ta ilerleyen Ay, yollarla ilgili sorunların olabileceğini vurgularken, partnerinizin taviz vermeme konusunda kesin yargıları olduğunu unutmamalısınız. İletişim konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz ve kendi fikirlerinizi ortaya koymalısınız. Bugün sezgilerinize güvenebilirsiniz.
22 Eylül 2015 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:
Maddi konulara yaklaşım şekliniz çok farklı. Dengesiz harcamalarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Bugün Oğlak'ta ilerleyen Ay, sessiz ve araştırmacı yönünüzü ortaya çıkarırken, kolay tatmin olmayan bir yapı sergilemenize de neden oluyor. Eğitim konusunda kendinizi yönlendirmek isteyecek ve bazı gelişmeleri takip edeceksiniz.
22 Eylül 2015 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
Ay, bugün karşıt burcunuz Oğlak'ta ilerlerken, partnerinizle önleyemediğiniz fikir çatışmalarına neden olabilir. Uzun süredir gündeme gelmeyen konular başınızı ağrıtabilir. Daha sonra unutulacak sorunlar için yapacağınız tartışmalar canınızı sıkacaktır. Dostlarınızla ortak çalışmalar sizi bekliyor. 
22 Eylül 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu:
Burcunuzda ilerleyen Venüs sayesinde kişisel çekiciliğiniz daha da artıyor. Karşıt burcunuzda bulunan Neptün, duygusal yaşantınızla ilgili hayallere kapılarak, gelecekle ilgili bazı olumsuz odaklaşmalara neden olabilir. Sonradan vazgeçeceğiniz olaylarla kafanızı meşgul etmemelisiniz. Bugün ön sezileriniz oldukça güçlü.
22 Eylül 2015 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:
İçsel çatışmalarınızın yoğun olduğu bir gün. Güçlü enerjinizi doğru kullanmalı ve gereksiz öfkelerden kendinizi korumalısınız. Bugün, karşı cinsle aranızda önleyemediğiniz bir çekicilik söz konusu. Yeni başlayacak dostluklarınızı ileri günlere taşıyabilir ilişkinizi daha da sağlam temellere oturtabilirsiniz. Sınırlarınızı genişletmek için ilginç bir gündesiniz.
22 Eylül 2015 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:
Aile içi olayların gündeme gelmesi ve gelişen olaylar karşısında alacağınız tavırlar çok önemli. Bugün, sevdiklerinizle duygusal paylaşımlar içinde olacaksınız. Annenizle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Aile içi baskılar yüzünden canınızın sıkılmamasını istiyorsanız, planlarınız iyi yapmalısınız. Evinizle ilgili değişimler söz konusu.
22 Eylül 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu:
Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız huzursuzluk, bazı olumsuzlukları da beraberinde getiriyor ve zor anlar yaşamanıza neden oluyor. İletişim konusunda yanlış anlaşılmalar küçük kayıpları da beraberinde getirebilir. Güçlü dostlarınızın vereceği destek bir takım yeni olumları sağlarken, olayları pozitif yönde ele almalısınız.
22 Eylül 2015 Salı YAY Burcu Yorumu:
Maddi konularda araştırmacı yönünüzü kullanmalı, yatırım konusunda sezgilerinizi ön plana çıkarmalısınız. Bugün size önerilen tekliflere sıcak bakmayabilirsiniz. Siz kendi aklını beğenen kişilerden olduğunuz için, iç sesinize kulak vererek doğruyu buluyorsunuz. İletişim konusunda yeteneğinizi ortaya koyacağınız bir gün.
22 Eylül 2015 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:
Ay burcunuzda ilerlerken, karşıt burcunuzda bulunan Satürn'le çarpışıyor. İkili ilişkilerinizde duygularınız bir hayli karışık. Partnerinizle gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Sizin duygularınızı gizleme konusunda ısrarcı tutumunuz, onun doğru kararlar almasını engelliyor. Birbirinize daha net olmayı denemelisiniz.
22 Eylül 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:
Kendinizi gözden geçiriyor ve yapacağınız işler konusunda yeni düzenlemeler içine giriyorsunuz. Duygularınız derin, fakat bu özelliğinizi çevrenize göstermek istemiyorsunuz. Ay bilinçaltınızı etkilerken, ele aldığınız konuları ayrıntılı bir şekilde araştırmanıza neden olacak. Bugün sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. 
22 Eylül 2015 Salı BALIK Burcu Yorumu:
Çevre ilişkilerinizde bazı dostlarınızın size önereceği tekliflere sessiz kalabilirsiniz. Etrafınızda sizi destekleyen yapıcı ve yetenekli arkadaşlarınız var. Bugün olayları uzaktan takip etmek istiyorsunuz. Bazı şeylerden emin olmak için, küçük molalara ihtiyacınız olacak. Daha sonra karanızı son duruma göre vereceksiniz..