22 Haziran 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

22 Haziran 2015 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu: 
Bazen çocuk gibi davranmaya başlıyorsunuz. İşinizle ilgili çok istediğiniz bir konu için, tepki alacak şekilde konuşuyorsunuz. Bu konuya çok dikkat etmelisiniz. Çünkü, yalnız başınıza değilsiniz ve çevrenizdeki diğer kişilerin de kendilerini ifade etme hakkı olduğunu unutmamalısınız. Beklemede kalmayı öğrenmelisiniz.
22 Haziran 2015 Pazartesi BOĞA Burcu Yorumu:
Arkadaşınızla paylaştığınız konuya bir türlü ısınamadınız. Olaylara bu şekilde ön yargılı yaklaşmanız sizi bazen gereksiz kuruntulara sokuyor. Her şeyi en ince detayına kadar hesaplamak zorunda değilsiniz. Başlangıç noktasında ki şartları en ekonomik biçimde tayin etmeniz size yeterli olacaktır. 
22 Haziran 2015 Pazartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
Grup halinde gittiğiniz yerlerde espri yapma adına, partnerinizin hoşlanmadığı konulara girmeyin. Her ne kadar bunu özgürlüğünüze müdahale olarak anlasanız da, onun haklı olduğu taraflar da yok değil. Çalışma saatleri içinde de işlerinizin yoğun olmasını neden göstererek, onu aramıyorsunuz. Oysa, zaman yaratmak sizin elinizde.
22 Haziran 2015 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu: 
Bugün görüşeceğiniz konuyu tüm yönleri ile biliyor olsanız da; ortamı, kişilik sergileme bombardımanına tutmayın. Karşılıklı konuşmalar da gösterilecek en küçük bir tevazu olayın gelişmesini bambaşka taraflara çekebilir. Çünkü; sonuçta yapılan işler, bireylerin tatmini doğrultusunda verilen çabalardan oluşuyor. 
22 Haziran 2015 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu:
İş yerindeki çalışma arkadaşlarınız hem sizden şikayetçi oluyorlar, hem de vazgeçemiyorlar. Çünkü, siz kendinize günün en yoğun saatlerinde bile zaman ayırmayı beceriyorsunuz. Hem de işleriniz aksatmadan ve gerektiği gibi yaparak. "İnsanların ağzı torba değil ki, büzesin" sözün de olduğu gibi de, kendilerince sitemli konuşmalar yapıyorlar.
22 Haziran 2015 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
Duygusal konuların sorun olmaması adına; yaptığınız mantık silsilesi içindeki yargılarınız, kendi öz denetimleriniz sizi neredeyse bu konuda robotlaştıracak. Bu konularda kendinizi biraz daha geniş ve rahat düşüncelerin içine bıraksanız, partnerinizle ilgili şikayet ettiğiniz bazı sıkıntılarınızın ortadan kalktığını göreceksiniz. 
22 Haziran 2015 Pazartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
Bugün; istemediğiniz halde, sizi de sorumlu olmadığınız olaylara karıştıran anlayış nedeniyle çevrenize karşı daha sert bir tutum içinde olabilirsiniz. Bu konuda da tamamen haklı olabilirsiniz. Ancak, çözüme gitmenin de bir tek yolu var. O da; direk ilgili kişiyi bularak, daha suyun başından akıntıyı kesmektir. 
22 Haziran 2015 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu:
Bir tarafınız, konuları pratik sonuçları ile değerlendiriyor. Diğer tarafınız da duygusal olup olmamak arasında gelip gidiyor. Bu iki değişken yapı, içinizde sürekli çatışan düşünce savaşlarına neden oluyor. Bu arada iş harici kafanızda oluşturduğunuz projelerinize de çok fazla zaman ayırmayın. Çünkü, mevcut olanlar aksayabilir.
22 Haziran 2015 Pazartesi YAY Burcu Yorumu:
Haklı olduğunuz iş konusunda, haklılığınızı ispat etmek için gerekli çabayı göstermiyor, geri planda kalıyorsunuz. Oysa, konu ile ilgili olarak elinizde sağlam kanıtlar mevcut. Bu şekilde davrandığınız sürece üstünüze gelenler eksik olmayacaktır. Yoksa, yakın saydığınız kişilerden bile, buna benzer tavırlar içinde olabilir. 
22 Haziran 2015 Pazartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
Çok gerilerde kalan ve artık geri dönüşü zor olan duygusallıklarınız için, hala arada bir uzun uzun düşünmeniz anlamsız. Önünüzde olan güncel gelişmeler sizin daha çok mutlu olmanızı sağlayacak. Fakat, bu da sizin davranışınıza bağlı. Keyfinizi kaçıracak anılar için geri dönüp bakmak, yaşam için adımlarınızı geciktiriyor.
22 Haziran 2015 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu:
Kendinizi tamamen işinize konsantre etseniz de; aranızda soğuk rüzgarlar esen çalışma arkadaşınızın bakışları, sanki sürekli üzerinizdeymiş gibi geliyor. Oysa, bu tamamen sizin kafanızda yarattığınız bir fenomen. Sizin yapmanız gereken; işinizde sizi rahatlatacak yeniliklerle ilgili olarak dikkatinizi yoğunlaştırmanız olmalıdır. 
22 Haziran 2015 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu:
Kafanızı meşgul eden konularla ilgili olarak yapacağınız telefon görüşmeleri sizi rahatlatacak. Bu kişilerin aile çevrenizden olmasında yarar var. Fakat; yaşamda uğraşı vermeniz gereken sayısız değişken parametreler varken, sadece bir yöne takılı kalmanız iş motivasyonunuzu da olumsuz etkiler. Olaylara çok yönlü bakın.