22 Kasım 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

22 Kasım 2015 Pazar KOÇ Burç Yorumu​:

Güçlü bir enerjiye sahip olduğunuzu çok iyi biliyorsunuz. Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor ve Güneş'in de, ortak burcunuz Yay'a geçmesiyle aktif yönleriniz atağa kalkıyor. Hırslısınız ve imkansızlık tanımıyorsunuz. Kendinize çok fazla güveniyor olmanız, bazı hataları da gündeme getirebilir. Olaylara serinkanlı bir şekilde bakmalısınız.

22 Kasım 2015 Pazar BOĞA Burç Yorumu​:

Bugün, bağımsız hareket etmek isteyeceksiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Bilinçaltınız oldukça yoğun ve kişisel egolarınız yüzünden zor anlar geçirebilirsiniz. Başarıya ulaşmak için göstereceğiniz çalışmalar sayesinde, bazı engelleri kısa sürede aşacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin sizden beklentileri gündeme gelebilir.

22 Kasım 2015 Pazar İKİZLER Burç Yorumu​:

Hedeflerinizle yaşamak isteyen ilginç bir yapıya sahipsiniz. Değişimler sizi yaşama daha sıkı bir şekilde bağlıyor ve mantıklı görüşleriniz göz dolduruyor. Bugün, birçok arkadaşınız sizin fikrinizden yola çıkabilirler. Paylaşımlarınız sayesinde motivasyon yeteneğinizi geliştiriyorsunuz. Liderlik özellikleriniz atakta.

22 Kasım 2015 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu​:

Gücünüzün farkındasınız ve bu özellikleriniz karşı tarafa da yansıtmaktan yanasınız. Sürekli kendinizi kanıtlama çalışmanız yüzünden olaylara farklı bir bakış açısı sunuyorsunuz. Gereğinden fazla sorumluluk almak sizi yorabilir. Bugün, her şeyin üstüne gidiyorsunuz. Sahiplenme duygunuzu çok fazla hissedeceğiniz bir gün içindesiniz. Dikkatli olun.

22 Kasım 2015 Pazar ASLAN Burç Yorumu​:

Ay kombinasyon burcunuz Koç'ta ilerlerken, beklentilerinizde artış görülüyor. İsteklerinizin anında olmasını istiyor ve bu konuda engel tanımıyorsunuz. Özgüveninizi güçlendirici paylaşımlar içindesiniz. Yenilikler ve başlangıçlar ilginiz çekiyor. Dengeleriniz kaybetmediğiniz sürece her şey mükemmel gelişiyor.

22 Kasım 2015 Pazar BAŞAK Burç Yorumu​:

Maddi konularda yeni başlangıçlar yapmanın tam sırası. İçsel güvensizliğinizi yenmeli, kazançlarınız konusunda atılımcı davranmalısınız. Enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda, elinizde olmayan bir çekim gücü oluşacaktır. Olaylara olumsuz değil daha pozitif bakmalısınız. Çevrenizden çok çabuk etkileniyorsunuz.

22 Kasım 2015 Pazar TERAZİ Burç Yorumu​:

Bugün, her türlü sosyal ilişkilere açıksınız. Kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Paylaşım ve işbirliği önem kazanacaktır. Dışa dönük yönleriniz tatmin ederken, duygusal ilişkilerinizi ihmal edebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiye karşı sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda dikkatli davranmalı ve onu üzmemelisiniz.

22 Kasım 2015 Pazar AKREP Burç Yorumu​:

Ayın bulunduğu konum, hırslı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Bulunduğunuz ortamlarda bazı fikir ayrılıkları yüzünden taraf tutmanız gerekebilir. Olaylara müdahale etmeden önce düşünmeli ve tarafsız olmaya gayret etmelisiniz. Kişisel düşüncelerinizi kendinize saklamanın yararını daha sonra göreceksiniz. Bugün, özgürlük duyguları içindesiniz.

22 Kasım 2015 Pazar YAY Burç Yorumu​:

En hareketli günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Bugün, düşünceleriniz paylaşacak bazı dostlarınızla bir arada olacaksınız. Sözlerinizin ataklığı ve kıvraklığı nedeniyle, istemeden kalp kırabilirsiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Yaşam zevkiniz çok yüksek ve duygusal ilişkilerinizde coşkularınız mükemmel. Ani aşklardan uzak kalmalısınız.

22 Kasım 2015 Pazar OĞLAK Burç Yorumu​:

Bugün, evinizle ilgili bir takım köklü değişimler içindesiniz. Duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz. Ebeveynlerinizle bir takım sürtüşmeler söz konusu olabilir. Enerjinizi dışarıya yöneltmediğiniz müddetçe, olaylar karşısında bocalamanız kaçınılmaz olacaktır. Karşı tarafı suçlamadan önce düşünmelisiniz.

22 Kasım 2015 Pazar KOVA Burç Yorumu​:

Ay, Koç burcunda ilerlerken, çevrenizle ilgili yeni oluşumlara zemin hazırlıyor. Kendi fikirlerinizde ısrarcı bir tutum izleyerek, kişisel özelliklerinizi kabul ettirme savaşı vereceksiniz. Dışa dönük yapınızı vurgulayacak olaylar peşinde koşturmak sizi yorsa da, duygusal tatminiz için gerekli alt yapıyı oluşturuyor. 

22 Kasım 2015 Pazar BALIK Burç Yorumu​:

Bugün, her zamanki sakin yapınızdan farklı konumlarda olabilirsiniz. İçinizde kopan fırtınalara dur diyemiyorsunuz. Maddi kazançlar konusunda yeni arayışlar peşinde olmanız, hatalı davranışlara neden olabilir. Düşünmeden önce bazı kararlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Gözünüzü yüksekler de olması iç kaynaklarınızı tüketebilir.