22 Aralık 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

23 Aralık 2015 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Maddi konularda kendinizi güven içinde olmak istediğiniz için, gerekli önlemleri almalısınız. Kariyeriniz ile ilgili yeni atılımlar yapmak istiyorsunuz. Bazı gizlilikler ilginizi çekebilir. Görüşmek istediğiniz kişilere ulaşmak için gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Bugün, olayları kendinizle bağdaştırmasını bilmelisiniz.

23 Aralık 2015 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

İşinizle ilgili sağlam adımlar atmak istiyorsanız, gerekli cesareti göstermelisiniz. Bugün, olayların arkasında bazı yapılanma eksikliklerini fark ediyorsunuz. Her konunu kendi iç bünyesinde çözülmesi gerekiyor ve sizin yaklaşımlarınız oldukça belirgin gelişiyor. Artık beklentilerinizin karşılığını almalısınız.

23 Aralık 2015 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

İşinizle ilgili gerekeli alt yapıya sahipsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda daha başarılı bir performans sergilemekten yanasınız ve bu olayı görüştüğünüz kişilere hissettirme amacı içindesiniz. İçsel sesinize güvenmelisiniz .Maddi konularla ilgili, kimseyle paylaşmak istemediğiniz gizli düşünceleriniz var. 

23 Aralık 2015 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Arkadaşlarınızın sizin üzerinde olumlu etkilerini inkar edemezsiniz.Bugün, bazı paylaşımlarınızı onlara aktarmak isteyebilir ve bir takım organizasyonlara imza atmak isteyebilirsiniz. Onlarla bir araya gelecek ve duygu paylaşımları içinde olacaksınız. İnatçı davranışlarınızı yeniden düşünmelisiniz.

23 Aralık 2015 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Bugün, iş yaşantınızla ilgili bir yoğunlaşma söz konusu. Ele attığınız her konu, sizde yeni bir çalışma sistemi içinde olmanızı sağlıyor. Çevresel koşullarınızı zorlayarak bazı olayların gündeme gelmesini sağlayacaksınız.

Üstün nitelikli kişilerin size sağlayacağı avantajları yok saymadan, mantıklı bir yaklaşım içindesiniz.

23 Aralık 2015 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

İlişkinizde yaşadığınız somut gerçekleri, ilişkinize yansıtmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, partnerinizle birlikte yapıcı kararlar alacaksınız. Düşüncelerinizde ileriye dönük çalışmalar içindesiniz. Fikirlerinizde kayda değer bir ilerleme söz konusu olacaktır.Önemli adımlar atamak için, gerekli gelişmelere sahipsiniz.

23 Aralık 2015 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

Siz denge ve iyi niyet elçisisiniz. Birlikte olduğunuz kişileri kendi çapınızda tolere etmek için diplomatik ve zarif tarafınızı ortaya çıkarıyorsunuz. Bugün, satın alma duygularınız çok önemli. Uzun vadeli mülk ve benzeri yatırımlar için güçlü dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Ev yaşantınız güçleniyor.

23 Aralık 2015 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Maddesel konuların gündeme gelmesi size olumlu katkılar sağlıyor. Yorgunluğunuzun karşılığını istediğiniz gibi alabileceksiniz.Girişimciliğinizin ses getireceğiniz siz de hissedebiliyorsunuz. Atılımlar konusunda cesur davranmalı ve kullanacağınız sözcükleri ustaca seçmelisiniz. Başarı sizden çok uzakta değil.

23 Aralık 2015 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Bugün, işinizle ilgili konularda yoğunlaşmak ve finans konularına öncelik tanımak istiyorsunuz. Kazançlar konusunda istediğiniz performansı sağlamak istiyorsanız, yapacağınız atılımlarda, risklere karşı tedbirli olmak zorundasınız. Çevresel koşullarınıza sezgisel yeteneklerinize göre değerlendireceksiniz.

23 Aralık 2015 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Karşıt ilişkilerinizde güç savaşı vereceksiniz Her iki taraf da, kendilerini savunma yolunu seçeceksiniz.. Zorlandığınızı hissedebiliyor ve kendi şartlarınız doğrultusunda bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Olayların sizi yönlendirmesine izin vermek istemediğiniz için, bazı pürüzlerin gündeme gelmesini normal karşılamalısınız.

23 Aralık 2015 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

Ailenize karşı duygusal bağlarınızın güçlü olması nedeniyle, bazı olayların potansiyelini görmeyebilirsiniz. Sezgilerinin güçlü olması, sizi yeni olayların ortasına çekebilir. Bugün, annenizin baskıcı davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kısa sürede çözümleyeceğiniz olaylar yüzünden üzülmemelisiniz. 

23 Aralık 2015 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Özgürlük duyguları içinde hareket etmekten hoşlanmanıza rağmen, geçmişte olayların pürüzleri hala aklınızdan çıkmıyor. Yaptığınız küçük hatalarınızın etkisinden kurtulmak istemeyişiniz biraza da,sizin davranış biçimlerinizden kaynaklanıyor.Bugün çevresel olaylara karşı inatçı bir tutum takınacaksınız.