23 Kasım 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

23 Kasım 2015 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu​:

Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Güven duygunuzun körüklenmesi gerekiyor. Ortaklıklar ve sosyal statünüz için, partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olabilir. Finans konularınızla ilgili çeşitli fikirleriniz gündeme gelecek ve akılcı yaklaşımlarınız göz dolduracaktır. Sezgisel yeteneklerinizden yararlanabilirsiniz.

23 Kasım 2015 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu​:

Sorunlar karşısında, partnerinizin anlayışlı olması sizi motive edecek. Onun akılcı yaklaşımları, bazı olayları doğru bir şekilde çözmenize yardımcı olacaktır. Ön sezilerinizin kuvvetli olması her zamana işe yaramayabilir. Ortaklıklar konusunda, diğer kişiler yaratıcılığınızdan faydalanabilir. Paylaşıma fazla önem vermeniz, bazen hata olabilir. 

23 Kasım 2015 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu​:

Çevrenizde gelişen olaylara güçlü bir sezgi ve mantık bileşkesi ile yaklaşıyor olmanız; kendinizi ifade etme konusunda sizi ayrıcalık sağlıyor. Fakat, kullandığınız yanlış sözcükler iş fırsatları kaçırmanıza neden olabiliyor. Bugün, yaptığınız hataları yeniden düşünmeniz için elinize fırsat geçecektir.

23 Kasım 2015 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu​:

Aileniz ve evinizle ilgili bir takım çalışmalar ön planda olabilir.Gerekli donanıma sahip olmanıza rağmen; sizi zorlayan olaylar karşısında, çelişkiler yaşayabiliyorsunuz.. Fakat, çok çabuk motive sağlayarak bulunduğunuz ortama hakim olabilmeniz, farklı bir avantaj teşkil ediyor. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz.

23 Kasım 2015 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu​:

Güneş, Ortak burcunuz Yay'da ilerlerken, kendinizi en iyi şekilde ifade edeceğiniz bir gün içindesiniz. Ay'ın Koç Burcu'nda yer alması da, sizin için farklı bir ayrıcalık oluşturuyor. Aşk ve duygusal yaşantınızda gözle görülen bir canlılık seyrediyor. Enerjinizi, ilişkilerinize yansıtabileceğiniz bir gün. Sosyal yaşantınız hareketli.

23 Kasım 2015 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu​:

Çevresel ilişkilerinizde kendiniz farklı bir şekilde ifade edeceğinizi biliyorsunuz. Beklediğiniz konuların ayağınıza gelmesi sizi olumlu motive edebilir. Cinsel konularda enerjinizin yüksek oluşu, sizin bir takım arayışlar içine girmenize neden olabilir. Aile çevrenizin onaylamayacağı maceralar için, şimdiden önleminiz almalı ve akılcı davranmalısınız.

23 Kasım 2015 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu​:

Bugün, dengelerinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Beraberliklerinizde, istediğiniz uyumu sağlayabilmeniz, biraz da sizin tutumunuz bağlı. İstediğiniz huzura kavuşmak istiyorsanız, sosyal yaşamınızda bazı tatminleri elde etmeniz gerekiyor. Maddi konularda ise; elde ettiklerinizin üstünde, taleplerinizi gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz.

23 Kasım 2015 Pazartesi AKREP Burç Yorumu​:

Enerjinizi çalışma yaşantınıza yansıtabildiğiniz müddetçe mutlu olan siz; bugün, çalışma potansiyelinizi yüksek tutmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle çekişmeler yaşayabilirsiniz. Sizin isteklerinizi karşı tarafın karşılayabilmesi için otoriter olmanız, bazılarını rahatsız edecektir. Sabit davranmaktan vazgeçmelisiniz.

23 Kasım 2015 Pazartesi YAY Burç Yorumu​:

Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor. Düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız. Bu, sizin çok zor bir durum. Özellikle kendinizi çok güçlü ifade ettiğiniz bu günlerde temkinli olmaya çalışmalısınız.

23 Kasım 2015 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu​:

Ortaklıklar ve iş yaşantınızda sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlı kişilerle kuracağınız diyalog, size tatmin duygusu sağlayabilir. Bugün, ailenizle ilgili olayların çözümüne yardım edeceksiniz. Onlara vereceğinizin desteğin; sonradan yanlış anlaşılmasını istemiyorsanız, beklentilerinizin olmadığını belirtmelisiniz.

23 Kasım 2015 Pazartesi KOVA Burç Yorumu​:

Çevresel iletişiminizin ön planda olması ve yakın kan bağı olduğunuz kişilerle kurduğunuz duygusal alışveriş, parasal anlamda sizi zor duruma düşürebilir. Çünkü, söz konusu sevdikleriniz olduğu zaman harcamalarınıza dikkat etmiyorsunuz. Bugün, bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin. 

23 Kasım 2015 Pazartesi BALIK Burç Yorumu​:

Maddi konularla ilgili ilginç ve üstü kapalı planlarınız mevcut. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Sezgilerinize çok güvenmeniz, bazı yanlış kararlar almanız neden olabilir. Kariyerinizle ilgili köklü değişimlere hazır olmalısınız. İkna kabiliyetinizi, kazançlarınızı arttırma konusunda kullanabileceğiniz bir