23 Ocak 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

23 Ocak 2015 Cuma KOÇ Burcu Yorumu:

İŞ: Sizin için uzun vadede zararlı olabilecek bir konuda dikkat etmelisiniz. Çünkü, kişisel hırslarınız nedeniyle bazen hiçbir kural tanımıyorsunuz.
AŞK: Partneriniz yaşamınızın her konusunda size destek. Maddi, manevi anlamda tüm sorunlarınızı beraberce daha kolay aşıyorsunuz.
SAĞLIK: Talihi yaver gitmeyen kişilere karşı yardımcı olmanız sizi ruhen rahatlatıyor. Soğuk algınlığına karşı kendinizi koruyun.


23 Ocak 2015 Cuma BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Arkadaşınızın söylediği sözlerde direk size yönelik bir şey olmamasına rağmen, olayı kafanızda değişik şekillerde kuruyorsunuz.
AŞK: Sizin sevginizin boyutlarını onun anlaması mümkün değil. Bu nedenle olur olmaz tartışmalarınızı arkadaşlarınıza anlatıyor. 
SAĞLIK: Yoğun duygusallığınız nedeniyle sürekli değişen moraliniz sizi gerçekten yıpratıyor. Bu durumun size hiçbir faydası yok.


23 Ocak 2015 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Çalışma hayatınızda oluşan hataları hep birtakım nedenlere dayandırmanız, sorunları çözmüyor. Olayın önünü baştan kesmelisiniz.
AŞK: Partnerinize karşı olan küçücük bir ilgisizliğiniz, onun kafasında değişik boyutlara bürünüyor. Aranızda soğuk rüzgarlar estirmeyin.
SAĞLIK: Yerinde duramayan ve oradan oraya atlayan ruhsal yapınız, farkında olmadan sizi geriyor ve konsantrasyonunuzu bozuyor.


23 Ocak 2015 Cuma YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Çok fazla sıkıldınız. Kafanızda yer eden uzak yerlere seyahat özleminizi yerine getirmeye çalışın. Bu size enerji sağlayacak.
AŞK: İlişkinizde ne kadar prensipli görünseniz de, bir yerde duygusallığınız patlak veriyor. Yüz ifadenizde sizi hemen ele veriyor.
SAĞLIK: Yorgunluğunuz nedeniyle dikkatiniz dağınık olabilir. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız.


23 Ocak 2015 Cuma ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Elinizde olan işi bekleterek, heyecanla yeni konulara yönelmeyin. Hem çevrenize, hem de kendinize zaman kaybettiriyorsunuz.
AŞK: Hem sevgi, hem de özgürlüğünüzü bir arada yürütmek istiyorsunuz. Fakat, bir noktada bu iki duygunuz çatışmaya neden oluyor.
SAĞLIK: Ev ve çocuk sevginiz, sizi yoran diğer yaşam öğelerine karşı bir katalizör oluşturuyor. Uykunuza daha fazla zaman ayırın.


23 Ocak 2015 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşam konusundaki disiplininizi çalışma hayatınızda da başarı ile uyguluyorsunuz. Önlemci yapınız sizi daha baştan avantajlı duruma getiriyor.
AŞK: Onunla birlikte yapmayı planladığınız küçük çapta gezi konusunda tartışma olmaması imkansızdı. Çünkü, siz bayağı savsakladınız.
SAĞLIK: Evinizdeki özen ve hijyene karşı olan aşırı düşkünlüğünüz nedeniyle sık sık eleştirel bir tutuma giriyorsunuz. Bunu yumuşak ve yapıcı bir şekilde yapın.


23 Ocak 2015 Cuma TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Her gün karşılaştığınız sorunlarda en büyük yardımcınız sakin ve sağduyulu yaklaşımlarınız oluyor. Bu yapınız çevrenize de güven veriyor.
AŞK: Kişilere özel eğlence ortamı bile olsa, sevdiğinizi yalnız bırakmamaya çalışın. Çünkü, o size karşı böyle davranıyor. 
SAĞLIK: Çevrenizde daima entel kişiler olsun istiyor ve onlarla eğlenmekten tat alıyorsunuz. Bugün, böyle bir ortamda canınızı sıkan bir durum olabilir.


23 Ocak 2015 Cuma AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: İş konusunda pratik ve akılcı çözümleriniz arkadaşlarınızın ilgisini çekiyor. Fakat, bir de uygulama aşamasında gerilen sinirlerinizi frenleyebilseniz.
AŞK: Çok sıkı fıkı ilişkilerden sıkılıyorsunuz. Fakat, yalnız kaldığınız zamanda çevrenizde hem birileri olsun istiyorsunuz. 
SAĞLIK: Canınızı sıkan ve üzerinizde yoğun stres yaratan her konuda, hıncınızı beslenme düzeninizden alıyorsunuz. Sizden başka kimse de zararlı çıkmıyor.


23 Ocak 2015 Cuma YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Paylaşımcı yapınızı her fırsatta anlatıyorsunuz. Fakat, işin gerçeğinde, bireysel egolarınızın hakimiyeti altına girebiliyorsunuz.
AŞK: Haklı da olsanız, haksız da olsanız; sevdiğinizle olan anlaşmazlıklarınızda siz mağdur durumdaymış gibi bir izlenim yaratıyorsunuz. 
SAĞLIK: Yakın çevreniz; şikayetçi olduğunuz konularda sizi çok uyarıyor. Yorgunluğunuzla ilgili hem dert yanıyor, hem bildiğinizi okuyorsunuz.


23 Ocak 2015 Cuma OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: İş hayatınızda koyduğunuz prensiplerinizle her zaman kazançlı çıkıyorsunuz. Fakat, çok yakın iş arkadaşlarınıza bu kurallarınızı uygulamayın.
AŞK: Yerine getirilmesi gereken görevlerinizle ilgili başvuru kaynaklarını iyi biliyorsunuz. Bu kaynakların başında partnerinizin görüşleri gelmeli. 
SAĞLIK: Çocuklarınıza karşı kuralcı olmanız, iyi bir davranış şekli. Fakat, Çok fazla katı tutumlar içine girmeyin. Onlar için yarar yerine zarar getirebilir.


23 Ocak 2015 Cuma KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Alınganlığınızın yanında cüretkar davranışlarınız bir çelişki arz ediyor. Her ne olursa olsun , sonucu kendi lehinize çevirebiliyorsunuz.
AŞK: Siz partnerinize nasıl davranıyorsanız, ona uygun tepkiler alıyorsunuz. Durumu belirgin hale getirmek, sizin açık davranışlarınıza bağlı.
SAĞLIK: Sizi seven , sevmeyen herkes tarafından anlaşılmazlıkla eleştirilebiliyorsunuz. Bunun nedeni de; diğerlerinden farklı uç noktalardaki düşünceleriniz.


23 Ocak 2015 Cuma BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Özellikle iş yaşamında her gün ayni düzeyde rutinlik beklemeyin. Değişen maddi koşullar, değişen sonuçlar getirir. Bunları normal karşılamalısınız. 
AŞK: Birlikte olduğunuz kişiye her şeyinizi bağlamayın. Temel yaşam dayanaklarınızı kendiniz inşa etmeye çalışın. 
SAĞLIK: Dengeli beslenme düzeninizi katı rejim kuralları ile belirlemeye kalkmayın. Bu ruhsal olarak rahatlatıyor gibi görünse de, özünde bir stres kaynağı.