23 Şubat 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

23 Şubat 2016 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Ay, kombinasyon burcunuz Aslan'da ilerlerken, kendinize olan güveniniz artıyor. Enerjinizin yoğunluğu aşk yaşantınızı da olumlu etkileyecek. Bugün, partnerinizle birlikte kendinize daha fazla zaman ayıracaksınız. Hoşgörülü ve canlı yönlerinizi ortaya çıkaracaksınız. Çocuklarla ilgili bazı aktivitelerin gündem kazanması söz konusu.

23 Şubat 2016 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Ailevi konulara sabitlik getirmeniz söz konusu olacak. Sizin yapıcı davranışlarla göz doldurmanız, çevrenizin kalabalıklaşmasına neden oluyor. Bugün, isteklerinizin sınırını yüksek tutmak istiyorsunuz. Tecrübelerinizin her konuda size klavuzluk ettiğini görmek rahatlamanıza neden olacaktır.

23 Şubat 2016 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Bugün bilgilerinizi çevrenizle paylaşabilirsiniz. Çevrenizde birçok organizasyon işlerine öncülük yapacaksınız. Sizden yardım bekleyen arkadaşlarınızın sorunları ve komşularınızın problemleri ile ilgilenebilirisiniz. Bildiğiniz konulardan taviz vermek istemeyişiniz yüzünden, inatçılıkla suçlanabilirsiniz. Kendinize güveniyorsunuz.

23 Şubat 2016 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün finans konularına ilgi gösterecek ve enerjinizi maddesel konulara yöneltecek kişilere zaman ayıracaksınız. Amaçsız yaşamayı sevmediğiniz için, yeni hedeflere yönelecek ve kendinizi daha yaratıcı hissedeceksiniz. Karşılaştığınız kişileri olumlu bir şekilde etkilemeniz mümkün. Yaşamı çok güzel sorguluyorsunuz.

23 Şubat 2016 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Ay, burcunuzda ilerliyor ve kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi çok kolay etkiliyor ve olayları kısa sürede kendi safhınıza çekiyorsunuz. Bugün duygularınızı özel bir şekilde paylaşmak isteyeceksiniz. Partnerinizle süren çekişmelere artık bir son vermelisiniz. Olaylara hakim olmayı bırakın.

23 Şubat 2016 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Düşüncelerinizi gizlemeyi çok seviyorsunuz. Bugün, saklı alanlarda ve geri planlarda çalışmaktan hoşlanıyorsunuz. Aşk ve maddi konularda sizi sıkan konuların karşınıza çıkması sizi özel olarak etkiliyor. Yapmanız gereken işleri ertelememeli ve duygularınızın daha belirgin olmasını sağlamalısınız. Dolaşım sisteminizi rahatlatacak giysileri tercih etmelisiniz.

23 Şubat 2016 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Arkadaşlarınızla birlikte çalışmaktan hoşlanıyor ve bugün, aktivitelerinizin yoğun olmasından yanasınız. Fakat güçlü egolarınız yüzünden çevrenizle problemler yaşayabilirsiniz. Entelektüel çalışmalardan hoşlandığınız için, kendi tarzınıza uygun kişileri tercih etmenize rağmen, huzursuz yapınızı önleyemiyorsunuz.

23 Şubat 2016 Salı AKREP Burç Yorumu:

Dirençli yapınızı daha da güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bugün görüştüğünüz kişilerin davranış biçimlerini beğenmeyebilirsiniz. Sizin sabit düşünceleriniz, karşınızdaki kişilere ters gelebilir. Alçak gönüllü olmaya özen göstermelisiniz. Hedeflerinizi daha sakin bir şekilde yansıtmayı öğrenmelisiniz. Yaşamı en güzel şekilde yaşamalısınız.

23 Şubat 2016 Salı YAY Burç Yorumu:

Ay, kombinasyon burcunuz Aslan'da ilerlerken, kendinizi mutlu ve enerjik hissediyorsunuz. Yollarla ilgili birçok fırsatlar ortaya çıkacaktır. İnançlarınız doğrultusunda hareket etmekle birçok başarıya daha hızlı yakalayabilirsiniz. Bugün, entelektüel alanlarda çalışmayı yeğleyeceksiniz. Güven duygunuza önem vermelisiniz.

23 Şubat 2016 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Partnerinizin maddesel konularına karşı ilgi göstereceksiniz. Onunla bazı ortak maddesel işbirliği içinde olmanız, avantajlarınızı koruma açısından olumlu seyredecektir. Cömert ve paylaşımcı yapınızı ortaya koyacak ve sizi ön plana çıkaracak işler peşindesiniz. Bugün, güçlü duygular içinde olmanıza rağmen, sezgisel olumsuzluklar yaşayabilirsiniz.

23 Şubat 2016 Salı KOVA Burç Yorumu:

Aşk duygularınızı yoğun bir şekilde hissedecek ve partnerinizin güçlü özelliklerinden etkileneceksiniz. Sevdiğiniz kişiden tam bir bağlılık bekliyor olmanız, onu ve sizi farklı bir sunuma sürükleyebilir. Rol yapmadan onu sınamalı ve düşüncelerinizi aktarırken, sözlerinizi direk bir şekilde kullanmalısınız.

23 Şubat 2016 Salı BALIK Burç Yorumu:

Yönlendirmeye gelemiyor olmanız sizi olumsuz etkileyecektir. Bugün, isteklerinizde ısrarcı davranıyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Olaylardan çok çabuk etkilenmeniz sonucunda, yapmak istediğiniz birçok işi, yarım bırakmanız muhtemel. Çocuklarınızın isteklerinin ön planda olacağı bir gün.