24 Haziran 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

24 Haziran 2015 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu:
Arkadaşınızla paylaştığınız konuya bir türlü ısınamadınız. Olaylara bu şekilde ön yargılı yaklaşmanız sizi bazen gereksiz kuruntulara sokuyor. Her şeyi en ince detayına kadar hesaplamak zorunda değilsiniz. Başlangıç noktasında ki şartları en ekonomik biçimde tayin etmeniz size yeterli olacaktır. 

24 Haziran 2015 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu:
Yollarla ilgili planlar söz konusu. Bugün bazı işleriniz için kısa yolculuklar yapmak isteyebilir ve tarih belirlemek için, işlerinizle ilgili planlamalar söz konusu olabilir. Siz her şeyi sistemli bir şekilde çözmek istiyorsunuz. Kendiniz çok fazla sorumluluk duygusu içinde hissetmeniz yersiz. Herkes kendinden sorumludur unutmayın. 
24 Haziran 2015 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu:
Merkür burcunuzda ilerlerken duygularınızı ve düşüncelerinizi iyice karıştırıyor. Duygu karmaşası yaşıyorsunuz.Bugün küçük hatalar söz konusu. Sonradan vazgeçeceğiniz kararlar almamalısınız.Yapmak istediğiniz her olay karşısında çıkan engeller yüzünden canınız sıkılabilir.Siz olayların dışında kalabilmelisiniz.
24 Haziran 2015 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu:
Kendinizi güçlü ve değişimlere hazır hissediyorsunuz. Maddi konularda yeni açılımlar söz konusu.Kendinize yeni kaynaklar aramalısınız.Enerjinizi maddi konular üzerinde yoğunlaştırabilirsiniz. İkinci evinizin karşıt burcu olan Kova'da ilerleyen Neptün sezgilerinizin bu konuda size yardımı olacağını belirtiyor. 
24 Haziran 2015 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu:
Mars burcunuzda ilerliyor ve siz kendinizi çok güçlü bir pozisyonda göreceksiniz. Çekiciliğiniz ve cazibeniz ön plana çıkıyor.Karşı cinsle aranda oluşacak çekim gücü aynı zamanda kıskaçlık problemlerine de yol açabilir. Maddi konular için pozitif bir gün. Para evinizde ilerleyen Ay size yepyeni kazanç konuları sunuyor. 
24 Haziran 2015 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu:
Mars'tan olumlu destek alıyorsunuz.Kısa bir süreye çok fazla iş sığdırmak istiyorsunuz. Yapmak istediğiniz o kadar çok işi var ki..Yaratıcılığınızı ortaya koyarken, dengelerinizi yitirmek istemiyorsunuz. Azimli ve çalışkan yapınız, her türlü sorunun üstesinden geliyor ve sezgilerinizle doğruyu yakalıyorsunuz.
24 Haziran 2015 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu:
Son derece olumlu bir dönem içindesiniz. Toplumsal ve sosyal yaşantınızda yeni bir süreç başlıyor. Siz kargaşayı sevmiyorsunuz fakat, olaylara daha hareketli yaklaşmanız gerekecek ve hakkınızı aramak için mücadele vereceksiniz. Çevre ilişkileriniz yeni dostlarla yapacağınız yeni işbirlikleri hayatınızı canlandıracak. Ani sakarlıklar söz konusu.
24 Haziran 2015 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu:
Enerjinizi düşüncelerinizle bağdaştırabiliyorsunuz. Mars toplum evinizde bulunuyor. Her konuda dikkat çekici olacaksınız. Kişisel başarınızı istediğiniz gibi çevrenize yansıtacaksınız. Maddi konularda dikkatli olmalısınız. Çevrenizi mutlu etmek adına fazla para harcayabilirsiniz.Borçlar söz konusu.
24 Haziran 2015 Çarşamba YAY Burcu Yorumu:
Bugünlerde bir çok yolculuk sizi bekliyor. Çeşitli sebeplerden ortaya çıkacak bu tür yollar sizi ve çevrenizi olumlu etkileyecek. Ani atak davranışlardan karlı çıkacaksınız.Kendinize güveniyorsunuz. Çevre ilişkilerinizi pozitif bir şekilde ve samimi bir şekilde kendi lehinize kullanabilirsiniz. Bugün dalgınlığınız üzerinizde.
24 Haziran 2015 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu:
Kesinlik kazanmayan olaylar canınızı sıkıyor fakat sizin için önemli bir dönem.Belirsizlikten nefret ediyorsunuz.Ay maddi konuları yöneten sekizinci evinizde size yeni anlaşmaların kapısını açıyor. Karşınızdaki kişilerin düşüncelerini net bir şekilde öğrenmeden, tavırlarınızı ortaya koymamalısınız. Duygularınızı denetlemekten vazgeçmelisiniz.
24 Haziran 2015 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu:
İkili ilişkileriniz için yeni bir dönem söz konusu. Ay ve Mars İkili ilişkilerinizde değişimlere yol açacak. Birlikte olduğunuz kişi varsa, ona olan duygularınızda şekil değişimi söz konusu. Çalışma arkadaşlarınıza destek vereceğiniz bir iş ortaya çıkacak, bulunduğunuz ortamda sizi üstün duruma getirecek. Bugün ayak bilekleriniz çok hassas.
24 Haziran 2015 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu: 
Sahip olduğunuz değerlerden vazgeçmek istemiyorsunuz. Hatalarınızdan ders alma konusunda küçük planlar yapıyor olmanız, sizin için olumsuz olabilir. Ani ve çılgın fikirler sizi olumsuz davranışlara sürükleyebilir.Yanlış düşünceler yüzünden çıkmazlara düşebilirsiniz. Duygu ve mantık karmaşası yaşayabilirsiniz.