24 Kasım 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

24 Kasım 2016 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:
Aşk yaşantınızda sizi sıkan durumlardan kurtulmak yerine çözümlemeyi denemelisiniz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. İşte size yeni bir fırsat. Ne kadar güçlü olduğunuzu çevrenize ispat etmelisiniz.

24 Kasım 2016 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:
Ay'ın konumu duygusal davrandığınız konularda hata yapmanıza neden oluyor. Bugün tüm ailenizi meşgul eden bir olay gündeme gelebilir. Paylaşmanız gereken çok şey var. Onların sorunlarını çözmek istiyorsanız, olayların temelinde olabilecek pürüzleri gözden geçirmelisiniz. Enerjinizi dengeli kullanmalısınız.

24 Kasım 2016 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:
İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Beklentilerinizde sabırlı olmakla, her şeyi çok daha kolay çözebileceksiniz. Ay'ın konumu, çevrenizle duygusal çatışmalara girdiğiniz zaman hata yapmanıza neden oluyor. Kardeşlerinizle aranızda bazı fikir anlaşmazlıkları yaşayabilirsiniz. Onların maddi konularda yanlış yaklaşımları canınızı sıkacaktır.

24 Kasım 2016 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:
Maddi kazançlarınız düşünmek için uygun bir gün.. Bugün ince hesaplar peşindesiniz. Beklediğiniz güveni, kendiniz sağlamak zorundasınız. Ay para evinizde ilerliyor ve kişisel düşüncelerinizde gelgitler yaşamanıza neden oluyor. Yardımsever duygularınız yüzünden çevrenizin sorunlarından kurtulamıyorsunuz.

24 Kasım 2016 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusal yaşantınızdaki pürüzleri daha da büyütebilirsiniz. Bugün kişisel egolarınız ön planda olacak ve çevrenizi gizli bir şekilde yönetmek isteyeceksiniz. Partnerinizle aranızda yaşadığınız dalgalanmaların nedeni, duygusal konularda çözümlenmesi gereken problemleriniz çok fazla birikmiş durumda.

24 Kasım 2016 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:
Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Bugün sizden saklanan olayların iç yüzünün tesadüfen öğrenebilirsiniz. Fevri davranmak yerine, planlı hareket ederseniz, kazanacak olan sizsiniz. Son yaşadığınız tatsız durumları saymazsanız her şey rayına oturmak üzere..

24 Kasım 2016 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Sevdiğiniz kişi ile olaylara aynı gözle bakmayışınız aranızda problemlerin oluşmasına sebep oluyor. Bugün kariyerli ve güçlü dostlarınızın yardımını isteyebileceğiniz bir konu karşınıza çıkabilir. İstediğiniz huzura kavuşmak istiyorsanız, sosyal yaşamınızda bazı tatminleri elde etmeniz gerekiyor.Bugün sabırlı davranmalısınız.

24 Kasım 2016 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Finans konularınızla ilgili çeşitli fikirleriniz gündeme gelecek ve akılcı yaklaşımlarınız göz dolduracaktır. Sezgisel yeteneklerinizden yararlanabileceğiniz bir gün. Karşı tarafın bazı konularda ketum davranışlar içinde olması, sizin şüpheleriniz körükleyebilir. Karamsarlık size yakışmıyor. Olayların detaylarından sıyrılmalısınız.

24 Kasım 2016 Perşembe YAY Burç Yorumu:
Yollarla ilgili planlarınız var. Fakat siz her konuya anında atlıyor ve sonra da pişman oluyorsunuz. Bugün kendinizden yaşça büyük kişilerden fikirsel destekler alacaksınız. Kişisel egonuzu istediğiniz hedeflere taşıyabilirsiniz. Kendinizi kanıtlama savaşı içinde olmanız, bazıları için önemli olamayabilir.

24 Kasım 2016 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:
Güneş bilinçaltı duygularınızın derinleşmesine neden olacak. Kendinizi oldukça beğeniyor ve duygusal konularınızda benlik savaşı içine giriyorsunuz. Beklediğiniz konuların ayağınıza gelmesi sizi olumlu motive edebilir. Beraberliklerinizde, istediğiniz uyumu sağlayabilmeniz, biraz da sizin tutumunuz bağlı.

24 Kasım 2016 Perşembe KOVA Burç Yorumu:
Duygusal konularda kendinize güveniyorsunuz. Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerlerken partnerinizin istekleri karşısında aklınız karışabilir. Çünkü siz sosyal yaşantınız olmadığı zaman yalnızlık duyguları içindesiniz. Motivasyonlu bir günde olmanız nedeniyle iş sürecinizin sergilediği engelleri fazla çaba sarf etmeden elimine edeceksiniz.

24 Kasım 2016 Perşembe BALIK Burç Yorumu:
Hedeflerinizi kendiniz belirlediğiniz zaman, daha dingin oluyorsunuz. Bugün duygusal isteklerinizin tavanı oldukça yüksek seyrediyor. Sorunlar karşısında, partnerinizin anlayışlı olması sizi motive edecek. Onun akılcı yaklaşımları, bazı olayları doğru bir şekilde çözmenize yardımcı olacaktır. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz.