24 Mayıs 2016 Salı Günlük Burç Yorumları

24 Mayıs 2016 Salı KOÇ Burç Yorumu:

Hareket dolu bir gün. Düşüncelerinizde fazla idealist davranacaksınız. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz. Macera yaşama hissiniz yoğun olmasından dolayı elektriğinizin tuttuğu kişilerle duygusal başlangıçlar yapabilirsiniz. Aşk yaşantınız canlanıyor.

24 Mayıs 2016 Salı BOĞA Burç Yorumu:

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı donelerde kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizin pratiğe dönüştürme konusunda kişisel beceriniz artıyor. Arkadaşlarınıza destek vermeli fakat onları yargılamaktan kaçınmalısınız.

24 Mayıs 2016 Salı İKİZLER Burç Yorumu:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde pozitif bir yoğunlaşma görülüyor. Partnerinizle fikir çatışmalarını bir kenara bırakıp, birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Venüs burcunuzda ilerlerken kişisel cazibenizi de karşı taraf üzerinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yıldızlardan olumlu destek var.

24 Mayıs 2016 Salı YENGEÇ Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz şartları sorgulayabilir ve paylaşım içinde olduğunuz kişilerin farklı fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

24 Mayıs 2016 Salı ASLAN Burç Yorumu:

Ay ortak burcunuz Yay'da ilerliyor. Kişisel egolarınızı güçlendirirken yapmanız gereken işlerde size gerekli cesareti sağlıyor. Çevre iletişiminizde istediğiniz bağlantıları kurmalı ve sosyal ilerlemenizi sağlayacak hamleleri yapmalısınız. Gideceğiniz ortamlara bazı kişilerin dikkatini çekerek ilginizi farklı konulara kaydırabilirsiniz.

24 Mayıs 2016 Salı BAŞAK Burç Yorumu:

Zeki ve pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için ekstra çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün hızlı anlaşılmaya çok fazla ihtiyacınız var. Hırslarınızın sevdiğiniz işlerde kullandığınız zaman başarınız artıyor. İşinizde güç birliğine ihtiyacınız var.

24 Mayıs 2016 Salı TERAZİ Burç Yorumu:

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik aklınızı karıştırabilir. Uzaklarda, değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

24 Mayıs 2016 Salı AKREP Burç Yorumu:

Zevkleriniz için para harcamaya bayılıyorsunuz. Bugün Ay, para evinizi olumlu etkilerken, karşı tarafın istekleri doğrultusunda bazı sıradışı masraflar söz konusu olacak. Kendinizi iyi hissetmenize neden olabilecek bu durum, sizi fazla sıkmamalı. Yakında istediğiniz parasal kazançlara kavuşacaksınız. Yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız.

24 Mayıs 2016 Salı YAY Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerliyor. İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasınız sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Enerjinizin oldukça yüksek fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Ani ve atak davranışlarınızın size olumsuz olarak dönmesini istemiyorsanız, bugün sinirlenmemeye çalışmalısınız.

24 Mayıs 2016 Salı OĞLAK Burç Yorumu:

Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki kişilerle yaratıcılığınızı birleştirerek, yeni konuların araştırmalarını yapmalısınız. Kendinizi sınamaktan vazgeçin artık oldukça başarılı bir gün içindesiniz.

24 Mayıs 2016 Salı KOVA Burç Yorumu:

İçinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Bugün birçok özel dostlarınızdan alacağınız değişik teklifleri değerlendirme konusunda, tercih zorluğu yaşayabilirsiniz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız.

24 Mayıs 2016 Salı BALIK Burç Yorumu:

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağırılırken siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün onunla aranızda farklı bir nüans tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız. Enerjinizi olumlu kullanacaksınız.