24 Ocak 2016 Pazar Günlük Burç Yorumları

24 Ocak 2016 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, geleneksel yapınızı ortaya çıkaran davranış biçimini benimseyecek ve ailenizin duygusal problemlerine ortak olacaksınız. İş konusunda araştırmaya yönelik işleri tercih etmenizdeki neden; endişeli yapınızın gerektirdiği bazı önlemleri daha kolay algılamanızdan kaynaklanıyor. Toplumsal hırslarınızı dizginlemelisiniz.

24 Ocak 2016 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve hiç kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, güçlü hafızanızı ön plana çıkaracak ve çalışmalarınızı olumlu yönde destekleyecek. Eleştiriye gelemediğiniz için, bazı konularda geri planda kalmayı yeğleyebilir, gün içinde değişim gösterebilirsiniz.

24 Ocak 2016 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Araştırma sonucu elde edeceğiniz bilgileri hiç kimseyle paylaşmak istemiyor olabilirsiniz. Entelektüel çalışmalarınızı destekleyecek, özel yardıma ihtiyacınız var ve olayların gizli yönleri sizin için farklı bir merak konusu. Bugün, maddi kaygılarınızı giderici davranış biçiminden yola çıkarak, kendinizi tatmin edeceksiniz.

24 Ocak 2016 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Bugün, olaylara yaklaşım tarzınız yumuşak ve önlemci. Anaç duygularla hareket ettiğiniz zaman, çevrenize daha hoşgörülü olabiliyorsunuz. Partnerinizin karamsar davranışlarından çok, onun yapıcı desteğini görmek istiyor ve eleştiriden nefret ediyorsunuz. Aynı şeyi siz de ona yapmalısınız.

24 Ocak 2016 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

Başarıyı karşı taraftan beklemeniz , hataya açık olmanıza neden oluyor. Partnerinizin sezgisel davranışlarından rahatsız olacak ve duygularınızı saklamak isteyeceksiniz.Oysa, onun size olan davranışlarında bir eksiklik yok ve olayları biraz da siz abartıyorsunuz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin morali sizin tutumunuza bağlı olacaktır.

24 Ocak 2016 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Aşkınızı iyi ifade edebileceğinizi biliyor fakat, karşı tarafa sizi keşfetme şansı vermek istiyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla aranızda, duygusal bağlarınızı güçlendirici ve sizi olumlu motive edecek çalışmalara yöneleceksiniz. Değişimlere hazır olun ve duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

24 Ocak 2016 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Bugün, duygularınızı saklama ihtiyacı içindesiniz ve ihtiyatı elden bırakmıyorsunuz. Sessiz davranmakla bir çok olayı önleyebiliyorsunuz. Ailenize bazı konularda fikir vermek ve onları yönlendirme konusunda becerinize güveniyorsunuz.. Derin duygular içindesiniz ve kendinizi sorgulamaktan korkmuyorsunuz.

24 Ocak 2016 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Bugün, parasal konularda aceleci davranmakla bir çok fırsat kaçırabilir ve ihmal ettiğiniz konuların olumsuz geriye dönüşlerine tanık olabilirsiniz. Mantıklı yapınızı bilenler için hatalı bir davranış olarak nitelendirilecektir. Karşınıza çıkacak olan ilginç teklifleri incelemeden yanıtlamayın. Küçük aksilikler için olağan bir gün.

24 Ocak 2016 Pazar YAY Burç Yorumu:

Eski aile konularının gündem kazanması sizi üzebilir.Bugün, kısa sürecek duygusal etkilenmelerden kendinizi uzak tutmalısınız. Partnerinizin sizi yönlendirmesine izin vermiyor ama olayları kendi iç dünyanızda da çözemiyorsunuz. Kafanızın karışması yüzünden duygusal zararlar görebilirsiniz. Fevri hareketlerden sakınmalısınız.

24 Ocak 2016 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Duygularınızın oldukça güçlü olduğu bir gün. Partnerinize karşı davranış biçiminizi kontrol altında tutmalısınız. Kendi isteklerinizde yapıcı olmanıza rağmen, söz konusu paylaşım olduğu zaman, anlaşılmaz olabiliyorsunuz. Mantık ve duygu karışımı yaşadığınız bugünde, hislerinizi sıkı bir şekilde denetlemelisiniz.

24 Ocak 2016 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Bugün kişisel elektriğiniz çok fazla. Çevrenizdeki kişiler , bu yönünüzü algılayabiliyor ve tepkisel davranışlarınız karşısında çaresiz kalıyorlar. Ay'ın konumu, iş yaşantınızda bazı gerilimlere neden olabilir. Sizden yardım isteği talebinde bulunabilirler. Karar vermeden önce, bazı doneleri yeniden gözden geçirmelisiniz.

24 Ocak 2016 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Duygularınızı paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Kendinizi ifade ederken; temkinli davranmak zorunda kalmak, istenmeyen gerilimlere neden olacaktır. Birlikte olduğunuz kişilerin maddesel kazançlarına yorum getirmekten kaçınmanıza rağmen olayların size farklı yansıması canınızı sıkabiliyor. Ayak ağrılarınız olabilir.