25 Ağustos 2016 Perşembe Günlük Burç Yorumları

25 Ağustos 2016 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:
Ay para evinizi etkiliyor. Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız. Çevresel koşulların değişken tablolar çizmesi, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Bugün sakin olmaya ihtiyacınız var.

25 Ağustos 2016 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:
Entelektüel konulara ilgi duyuyor ve bu tür ortamlarda bulunmaktan zevk alıyorsunuz. Maddesel konularınızı destekleyici yeni kazanç ortamlarınız için kısa seyahatleriniz olacaktır. Görüşeceğiniz kişilerin, size sunacakları teklif karşısında bocalayabilirsiniz. Aşkta karşı cinsle aranız mükemmel.

25 Ağustos 2016 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:
Duygusal sorunlarının nedeninde, maddesel sorunların etkisini inkar edemezsiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda, yeni kararlar almanız mümkün. Onların size destek vermesini bekliyor, duygusal konularda hata yapmaktan çekiniyorsunuz. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız.

25 Ağustos 2016 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:
Esprili zekanızı ve yeteneklerinizle birleştirerek, etkileyemeyeceğiniz kişi yok. Bugün, girişimci yapınızla dikkat çekecek ve çevrenizden yoğun bir ilgi göreceksiniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlü tutarak, isteklerinizi daha yapıcı bir şekilde ortaya koymalısınız.. Entelektüel konularda yeni açılımlar söz konusu.

25 Ağustos 2016 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:
İnce hesaplar peşinde koşarken, detaylar sizin için önemli olacak. Girişimciliğiniz takdir görmesine rağmen, yüklendiğiniz misyon kolay bir işi değil. Çevrenizi ve kendinizi sorgulayarak, haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Oysa, bazı konuları sonradan düzeltmek mümkün olmuyor. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gereken bir gün içindesiniz.

25 Ağustos 2016 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlemekte ve kısa seyahatleri gündeme getirmektedir. 
Eski ve uzun zaman görüşemediğiniz dostlarınızla birlikte ortak fikirler üretebileceğiniz bir ortam paylaşmalı ve enerjinizi yükseltmelisiniz. İdealleriniz konusunda taviz vermek istemeyişiniz, hedeflerinizin yükselmesine neden oluyor.

25 Ağustos 2016 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:
Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Manevi anlamda güçlü ve enerjik olmanız,sizin sosyal aktivitelerinizin daha da hızlanmasına neden olacak. Kendinizi ispat edeceğiniz bir gün.

25 Ağustos 2016 Perşembe AKREP Burç Yorumu:
Bugün arzularınız dahilinde hareket ediyorsunuz. Ay karşıt evinizde sizin gibi sabit bir burç olan Boğa'da ilerliyor. Hırslarınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde sergiliyorsunuz. Bazı konularda yalnız kalabilirsiniz. Başkalarının fikrine aldırmamalısınız.

25 Ağustos 2016 Perşembe YAY Burç Yorumu:
Mars'tan olumlu etkiler alıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle, güç birliği içinde olacaksınız. Bugün, aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Çekiciliğinizin kullanmak için daha ne bekliyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün

25 Ağustos 2016 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:
İdeallerinizden taviz vermediğiniz için, çevrenizden tepki alabilirsiniz. Aldırmaz görünerek olabilecek spekülasyonları önlüyorsunuz. Hiç kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Bugün kişisel cazibenizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile ortak ve olumlu bir performans içindesiniz.

25 Ağustos 2016 Perşembe KOVA Burç Yorumu:
Enerjinizi ortak görüşlerinizle birleştirebileceğiniz özel dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Birlikte yüksek bir performans sergileyeceğinizden emin olabilirsiniz. Dostlarınızın size verecekleri destek, bulunduğunuz konumu daha da rafineleştirebilir. Sosyal yapınızın geriye dönüşlerini olumlu bir şekilde göreceksiniz.

25 Ağustos 2016 Perşembe BALIK Burç Yorumu:
Kendi doğrularına inandığınız konularda, iş başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Bugün partnerinizle aranızda olumlu bir hava gelişecek. Güzel sohbetlerin yapılacağı bir gece geçirebilirsiniz Farklı fikirlerin konuşulduğu ortamlarda mümkün olduğu kadar tartışmalara girmek istemiyorsunuz. Risklere karşı temkinli olmanız gerekiyor.