25 Ekim 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

25 Ekim 2014 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu
Güneş'in bulunduğu konum, derin duygularınızı enerjinizle desteklemeniz gerektiğini gösteriyor. Aklınız ve hisleriniz arasında kuracağınız dengeleri aşmamaya çalışmalısınız. Bugün, Ay aile ve yuva evinizde etkili olacak. Onlarla birlikte düşünce yorumu yapmak hoşunuza gidebilir fakat siz gizliliği daha fazla önemseyeceksiniz.

 

25 Ekim 2014 Cumartesi BOĞA Burcu Yorumu
Güneş karşıt burcunuzda ilerliyor. Partnerinizin ve ortaklarınızın güçlü yönleri ilginizi çekiyor ve sizin yapacağınız her türlü çalışmalar için gerekli desteği veriyorlar. Bugün çevresel ilişkilerinizi doğru akılcı mantıklı ve derin algılama şekliyle kombine edebileceksiniz. Kardeşler arasında iletişiminiz artıyor.

 

25 Ekim 2014 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu
Günlük yaşam kalitenizde gözle görülür bir açılma söz konusu. Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal problemlerine olumlu yaklaşmanız sayesinde sizi destekleyenlerin sayısı artacaktır. Bugün çalıştığınız kişilerle aranızda derinleşen ilişkilerin altında gizli aşkların başlangıçları olabilir. Konuşmaktan çekindiğiniz için sizi anlamaları zor oluyor.

 

25 Ekim 2014 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu
Aşk duygularınızda müthiş bir enerji artışı gözlenecek. Güneş'in bulunduğu konum, aşk ve sosyal ilişkilerinizi ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız.Gücünüzün takdir görmesi, sizi olumlu yönde motive ederken, duygusal olduğunuz konularda beklediğiniz karşılığı göreceksiniz. Baskıcı kişilerden kaçmayı yeğliyorsunuz.


25 Ekim 2014 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu
Bilinçaltınızdaki yerleşik düşüncelerin sizi rahatsız etmesine izin verdiğiniz müddetçe isteklerinizi gerçekleştirme konusunda gecikmeler yaşamanız doğal. Siz olayları derin düşünüyor ve köklü sonuçlar peşinde oluyorsunuz. Bugün, ailenizin yaşlı bireyleri ile çatışmadan anlaşmayı denemelisiniz. Onların geleneksel yapılarını anlayışla karşılayın.


25 Ekim 2014 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu
Bugün iletişim konusunda başarılı çevrelerde dolaşıyor ve farklı kişilerin görüşlerini dinlemekten hoşlanıyorsunuz.Onlarla etkileşim içinde olmanız, sizin duygusal yaratıcılığınızı ikiye katlayan olumlu bir gelişmeyi de beraberinde getiriyor. Yakın dostlarınızla fikir ayrılıkları yaşamanız sizi engellememeli.


25 Ekim 2014 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu
Maddi kazançlar konusunda temkinli davranmak zorundasınız. Düşüncelerinizin kapasitesi oldukça geniş. Yatırım konusunda başkalarının fikirleri ve önerilerine açık olmanız rağmen, kendi bildiğinizi okuyor inisiyatifinizin dışına çıkma istemiyorsunuz. Mesleki konularda duygusallığınızın pozitif yönlerini göreceksiniz.


25 Ekim 2014 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu
Güneş burcunuza ilerlemeye başladı. Enerjinizdeki artışlardan etkilenmemeniz mümkün değil. Bugün ideallerinizi gerçekleştirmek için yapacağınız planlarınız çok önemli. Bu konularda duygusal davranmak yerine, akılcı fikirler üretmekten zararlı çıkmayacaksınız. Değişim içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz.


25 Ekim 2014 Cumartesi YAY Burcu Yorumu
Gizli planlarınızın varlığI, bazılarını rahatsız edecektir. Siz paylaşımı sevmenize rağmen, aykırı konularda çevrenize güvenmiyor ve düşüncelerinizi saklama gereği duyuyorsunuz.
Bugün eski tekliflerin yenilenmesi halinde aklınız karışabilir. Arkadaşlarınızla ortak proje geliştirmeden önce iyice düşünmelisiniz.


25 Ekim 2014 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu
Karşıt evinizde ilerleyen Ay, partnerinizle birlikte duygusal bir karmaşa yaşayabileceğinizi gösteriyor. Çevrenizde güçlenen size yardıma hazır bir kitle oluşacaktır. Öncelikle isteklerinizde belirleyeceğiniz yeni durumunuzla birlikte, performans yükselmesi yaşayacaksınız.Bugün sır saklamanız gerekiyor.


25 Ekim 2014 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu
Mesleki konularda keskin bir mantık uyguluyorsunuz. Düşüncelerinizde hızlı ve baskıcı hareket ettiğiniz için kişisel davranışlarınızda da agresif bir tablo oluşabilir. Fakat hızlı düşüncelerle hareket ettiğiniz için, hatalı yönlerinizi çok çabuk bertaraf edebiliyorsunuz.Bugün midenizle ilgili hassas bir durum yaşayabilirsiniz.


25 Ekim 2014 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu
Güneş ve Ay sizin gibi su grubu olan burçlarda toplanmış durumda. Duygusal konularda isteklerinize kavuşabileceksiniz. Mantıklı ve kavrayıcı zekanızla hissi yönleriniz güzel bir kombinasyon içinde olacaklar.Günlük yaşantınızda hızlı gelişen bir koşturma içinde olmanız, değişik kapıların da açılmasına neden oluyor.