25 Kasım 2015 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

25 Kasım 2015 Çarşamba KOÇ Burç Yorumu:

Bugün, maddi konular ön planda. Sahip olduklarınızla yetinmeyebilirsiniz. Atağa kalkacak ve bir çok işin sorumluluğunu yüklenmek isteyeceksiniz. Elde ettiklerinizin çok üstünde talepleriniz var. Enerjinizi pratik zekanızla birleştirecek, sevdiğiniz bir işle gündeme geleceksiniz. Bugün, olayları derin bir şekilde algılıyorsunuz.

25 Kasım 2015 Çarşamba BOĞA Burç Yorumu:

Kişisel davranmaktan hoşlanıyorsunuz. Karşıt burcunuz Akrep'te ilerleyen Mars ve Venüs Gezegenleri, ilişkilerinizde çatışmalar yaşatabilir. Partnerinize karşı güç gösterisinde bulunmak, beraberliğinizi olumsuz etkileyecektir. Bugün, oldukça inatçı tavırlar sergilemekle, yanlış yaptığınızı anlayacaksınız. Sahip olduklarınızı yitirebilirsiniz. 

25 Kasım 2015 Çarşamba İKİZLER Burç Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda derin bir çekim oluşabilir. İş yeri aşkları için uygun bir dönem.Küçük kavgaların, büyük aşklara dönüştüğünüz önümüzdeki günlerde görebilirsiniz. Bugün, kendinizle bazı içsel sorunlarınız olabilir ve olayları abartmak istemediğiniz için, içinize kapanabilirsiniz. Aşka bakış açınız mükemmel.

25 Kasım 2015 Çarşamba YENGEÇ Burç Yorumu:

Çevresel ilişkilerinizde oldukça tutucu davrandığınızın farkındasınız. Bugün, iletişim içinde olduğunuz kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Birlikte olduğunuz kişilerden, maddi taleplerinize karşılık alabileceksiniz. Organize çalışmayı seviyorsunuz fakat bireyselliğinizi ön planda tuttuğunuz için, tepki çekiyorsunuz.

25 Kasım 2015 Çarşamba ASLAN Burç Yorumu:

Çevresel ilişkilerinizde başarınızla övünebilirsiniz fakat, güçlü enerjinizi mesleki anlamda kullanamıyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizden taviz vermek istemediğiniz için, kararlı tavırlarınız yanlış anlaşılacaktır. Size gelecek tekliflerin duygusal yönlerinden çok, yaratıcılık bölümüyle ilgilenseniz, başarınız daha da artacaktır.

25 Kasım 2015 Çarşamba BAŞAK Burç Yorumu:

Güçlü hafızanızla övünebilirsiniz.Bugün, bir çok olayı geçmişle birleştirerek mükemmel bir sentez oluşturacaksınız. Her şeyi derin bir şekilde düşündüğünüz için, ruhsal anlamda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kalabalıklar içinde bile yalnızlık duygusu peşinizi bırakmıyor. Yinede savaşmaktan korkmuyorsunuz.

25 Kasım 2015 Çarşamba TERAZİ Burç Yorumu:

İyimser yapınızın gölgelenmesine izin vermemelisiniz. Güven duygusunun ne kadar önemli olduğunu başkaları anlamayabilir. Maddi konularda kendi isteklerinizi kişisel çabalarınızla elde ediyorsunuz. Çok çalışmanın size kazandıracağı ödülleri farkındasınız. Bugün ikna edemeyeceğiniz hiç kimse yok. Olayların üzerine gitmelisiniz.

25 Kasım 2015 Çarşamba AKREP Burç Yorumu:

Enerjinizi olumlu kullanmak size çok şey kazandıracak. Bugün, öfkeli davranışlardan sakınmalısınız. Karşıt düşünce içinde olanlar, sizinle takışmak için bahaneler yaratacaktır. Kişisel çabalarınızın boşa gitmesini istemiyorsanız, fanatik düşünceler içinde olanlara fırsat vermemelisiniz. Partnerinizle aranızda cinsel çekim çok güçlü.

25 Kasım 2015 Çarşamba YAY Burç Yorumu:

Bugün, kavrama yeteneğiniz oldukça mükemmel. Zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizi tatminsiz yapabilir. Özellikle duygusal yaşantınızda süregelen sorunlardan kendinizi arıtmalısınız. Olaylara felsefi bir şekilde yaklaşıyor olmanızı, karşı tarafın anlaması mümkün değil. Unutmayın ki, siz kısır döngüler yaşayacak biri değilsiniz.

25 Kasım 2015 Çarşamba OĞLAK Burç Yorumu:

Ay kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlerken, maddi konulara olan isteklerinizde artış görülüyor. Bugün, sahip olmak istediğiniz şeylerin listesini yapmalısınız. Aşkla ilgili doğru tahminleriniz var. Hayal kırıklığı yaşamaktan korktuğunuz için de, duygularınızı tekrar tekrar, sınamalısınız. Hata yaptığınız zaman çok üzülüyorsunuz.

25 Kasım 2015 Çarşamba KOVA Burç Yorumu:

İlişkilerinizde maddesel sorunlar çıksın istemiyorsunuz. Sizin, olaylara bakış açınız öylesine farklı ki. Bugün, uzak yollardan beklediğiniz haberler gündeme gelebilir. Beklentilerinizi ütopik kaoslardan kurtarabilirsiniz. Yabancı kültürlere karşı ilginizin artması, şartlarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak.

25 Kasım 2015 Çarşamba BALIK Burç Yorumu:

Bugün, çevrenize tepki vermemek için direnebilirsiniz. İnatçı tavırlarla yaklaştığınız her olay, size sıkıcı bir şekilde geri gelecektir. Baba veya yaşlı kimselerin desteğini de alabileceğiniz bir işin temellerini atabilirsiniz. Ön sezilerinize güvenmenize rağmen, güven konusunda bocalamalar yaşayabiliyorsunuz. Bazı yatırımlar söz konusu olacak.