25 Ocak 2015 Pazar KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: İş alanınız dışında çevrenizle olan ilişkileriniz çok iyi ve seviliyorsunuz. Fakat, çalışma hayatının her adımında , diğerlerinin çabalarını yok sayıyorsunuz.
AŞK: Partnerinize öyle çok geçisler yaşatıyorsunuz ki, sinirleri gerili bir yay gibi oluyor. Bugün, ona karşı hareketleriniz, mantıklı düşüncelerin eşliginde olmalı. 
SAĞLIK: Toplu olarak yaptığınız sporlarda çok daha fazla hareketli oluyor ve kendinizi zorluyorsunuz. Bu grup psikolojisinin size verdiği yanlış bir yönlendirme. 


25 Ocak 2015 Pazar BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Bu tatil gününüzde bile, bir sonraki gün için planlar yapmanızın anlamı yok. Nasıl olsa yarın olacak ve kendinizi bitmez tükenmez yarışın içinde bulacaksınız.
AŞK: Ne kadar çok önlemci olursanız olun, partnerinizin istekleri söz konusu olunca tüm prensipleriniz alt üst oluyor. Zaten, siz de bunun farkındasınız.
SAĞLIK: Kaslarınızıi zorlamamalısınız. Özellikle boyun adaleleriniz son derece hassas. Rüzgarda dışarıya çıktığınız zaman dikkatli olmalısınız.


25 Ocak 2015 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu:
IŞ: Arkadaşlarınız arasında ki sohbetlerde günün popüler konularından bahsetmeyi çok seviyorsunuz. Sizi dinlemeyen birisi olduğunda da üstü kapalı ona serzenişte bulunuyorsunuz.
AŞK: Partneriniz sizi sık sık bencillikle suçluyor. Bu konuda gücenmeye hakkınız yok. Çünkü, haklı nedenleriniz olsa da, bazen ondan kopuk bir vaziyette dalıp gidiyorsunuz. 
SAĞLIK:Ayak ağrılarınızdan bir türlü kurtulamadınız gitti. Öylesine hareketli bir yapınız var ki artık dinlenmeyi öğrenmelisiniz.


25 Ocak 2015 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Birçok işe birden koşmak sizi motive ediyor. Bu çalışma yaşamınızla ile de ilgili olmayabiliyor. Yakın bir arkadaşınızın işini de kendi işinizmiş gibi sahipleniyorsunuz.
AŞK: İncir çekirdeğini doldurmayacak nedenlerle birbirinize saldırmanızın anlamı yok. Yapılacak iş o kadar kolay ki; sadece birbirinize bir sonraki zamanda neler yapacağınızı anlatın.
SAĞLIK:Karışık ortamlardan çabuk sıkılıyor hemen oradan uzaklaşmak istiyorsunuz. Aslında böyle yapmakla ruhsal sağlığınızı koruyorsunuz.


25 Ocak 2015 Pazar ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ. İş arkadaşınızla olan sürtüşmeyi bu derece büyütmemelisiniz. Bu tatil gününüzde konu ile ilgili olarak kendinizi olumlu şartlandırın.
AŞK: Ruhsal olarak kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Ne kadar enerji dolu gibi olsanız da, kesintisiz uzun bir uykuya ihtiyacınız var.
SAĞLIK: Enerjik yapınız yüzünden bir çok konuda aktivasyon gösteriyorsunuz. Bu konuda zorlandığınızın farkındasınız ama yoruldugunuzu anlamıyorsunuz.


25 Ocak 2015 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: İş rutinleri ile ilgili yapmak istediğiniz düzeltmeleri bir yenilik olarak algılamayın. Bunları yapmak zorundasınız. Çünkü zaman tasarrufuna ihtiyacınız var.
AŞK: Onunla oturduğunuz masalarda sürekli mantık temelleri üzerine inşa edilmiş konulardan bahsetmeyin. Biraz da magazinsel konulardan konuşmaya çalışın.
SAĞLIK: Oldukça sağlam bir yapınız var. Yorgunluk ve uykusuzluk gibi seyler sizi fazla etkilemiyor.Yalnızca alkol ve sigaradan uzak kalmalısınız.


25 Ocak 2015 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Sıkıntı duyduğunuz konudaki şikayetlerinizi arkadaslarınıza anlatmanız, sizi biraz rahatlattı. Bu arada gerçekten zaruri olmayan harcamalara girmeyin.
AŞK: Giderek daha komplike hale gelen yaşam içinde insanlarin birbirine ayıracak zamanı bile sınırlanmaya başladı. Bu nedenle ona kapris yapmayın. 
SAĞLIK: Duygusal olarak kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlar kendinizi müthiş yorgun ve hasta hissediyorsunuz. Böyle anlarınızda sigarayı da çok arttırıyorsunuz. 


25 Ocak 2015 Pazar AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Her zaman aynı davranışlar içinde olamıyorsunuz. Kararlılıkla uygulamaya çalıştığınız konuda, özünde önemli olmayan bir nedenle gecikmeler yaratıyorsunuz.
AŞK: Yeni tanıştığınız kişi hakkında çok fazla iyimser düşünüyorsunuz. Oysa siz; ince eleyip, sık dokuya birisiniz. Bu da ondan çok fazla etkilendiğinizi gösteriyor. 
SAĞLIK: Titiz yapınızı bilenler için son günlerde oldukça şaşırtıcı davranıyorsunuz. Sizi degiştiren birilerinin olduğu konuşuluyor.


25 Ocak 2015 Pazar YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Peşinde koşmanız gereken çok fazla konu var. Fakat, yetişemediğinizden söz ediyorsunuz. Aradaki zaman kayıplarınızı bir toparlasanız, hiç sorun kalmayacak.
AŞK: Arada bir gelen nöbetler gibi, geçmişte yasadığınız güzellikleri 'ah'lar çekerek gündeme getirmenizin hiçbir faydası yok. Üstelik yanınızdakileri de kızdırıyor.
SAĞLIK: O kadar aceleci bir yapınız var ki her an kazaya uğrayabilirsiniz, dikkatli olun. Aslında bunu acelecilik olarak nitelemek çok doğru olmaz. Her yeni şey dikkatinizi çekiyor. 


25 Ocak 2015 Pazar OGLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, sadece kendinize ait olsun. Kafanızı boşaltın ve yapabileceğiniz ne kadar lüzumsuz iş varsa, onlarla uğraşın. Bu, bir sonraki günde zinde olmanızı sağlayacak.
AŞK: Sevdiğinizin kendisini anlatmasına izin verin. Bırakın o konuşsun. Çünkü, sıkıldığı konular yüzünden siz ne söylerseniz söyleyin, o duymayacak.
SAĞLIK: Maddi ve manevi konularda yasadığınız sinirsel gerilimlerinizin kendinizi rahatsız hissetmenizde rolü var. Aşırı soğuk seyler içmeyin.


25 Ocak 2015 Pazar KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Bu tatil gününü özel işlerinizi bitirmek için ayırın. Çünkü, özellikle evinizde biriken işleriniz sizi bekliyor. Fakat, hepsini birden halledeceğim diye kendinizi yıpratmayın.
AŞK: Kafanıza taktığınız bir konuyu kısa süre içinde büyütmekte üstünüze yok. Hangi işle uğraşırsanız uğraşın, beyninizin bir yerine o konuyu yerleştiriyorsunuz.
SAĞLIK: Fazla hareketsizlik size yaramıyor. Yine kilo almaya basladığınızı fark etmiyor musunuz. Spora başlamanın tam zamanı.


25 Ocak 2015 Pazar BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: İşlek bir zekaya sahipsiniz. Fakat, yanınızda mutlaka birinin olması gerekiyor. Çünkü, kendinizi o sekilde şartlandırıyorsunuz. Oysa, tek başınıza da her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.
AŞK: Bugün, sevdiğinizle birlikte kendinizi rahat hissedebileceğiniz yerlere gidin. Hafta içinde yapmayı planladığınız konuları ona anlatın.
SAĞLIK: Fazla gezip dolaşmaktan oldukça yorgun düşüyorsunuz Gerekli vitamin takviyesine ihtiyacınız var Dinlenmeye özen gösterin.