25 Temmuz 2016 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

25 Temmuz 2016 Pazartesi KOÇ Burç Yorumu:
Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda bazı güçlenmeler söz konusu. Kurguladığınız fikirler konusunda acele etmemelisiniz. Şartlarınız, her geçen gün biraz daha sizin lehinize gelişiyor.

25 Temmuz 2016 Pazartesi BOĞA Burç Yorumu:
Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave edebilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Başarı grafiğinizle ilgili, tablonun yükselmesi söz konusu.

25 Temmuz 2016 Pazartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Kendinize güven duymanız, yapacağınız işler konusunda, daha da güçlü olmanıza neden oluyor. Meslek yaşantınızla ilgili çalışmaların karşılığını görmek konusunda, tereddütleriniz olmasın. Olayların hem içinde hem de dışında kalabilen ender kişilerden birisiniz. Farklı bakış açınınız bugün ses getirecek.

25 Temmuz 2016 Pazartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri. Bugün kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız.

25 Temmuz 2016 Pazartesi ASLAN Burç Yorumu:
Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Bugün disiplinli çalışmalar içindesiniz. Birlikte olduğunuz kişileri olumlu etkileyeceksiniz. Ay'ın konumu, maddi konularda yüksek ideallerinizin olduğunu gösteriyor. Hedefleriniz konusunda yanılmadığınızı, onlara anlatmalısınız.

25 Temmuz 2016 Pazartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi erken saatlerde yaşama geçirme konusunda hızlı fırsatlar sunuyor. Duygusal saplantılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz zaman, gerçekleri daha iyi görebiliyorsunuz. Sizin için gerekli yatırımlara yönelik, çalışmalar içinde olmalısınız. Başarınızı körükleyecek formülleri buluyorsunuz.

25 Temmuz 2016 Pazartesi TERAZİ Burç Yorumu:
İkili ilişkilerinize zaman ayırdığınızda, güncel çalışmalarınızı aksatabiliyorsunuz. Zamanlama konusunda dikkatli hareket etmelisiniz. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Daha sonra fikrinizi değiştireceğiniz için, hiçbir şekilde ileriye dönük sözler vermemelisiniz. Bileklerinizi zorlamamalısınız.

25 Temmuz 2016 Pazartesi AKREP Burç Yorumu:
Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz. Karşınızdaki kişilere güvenmediğiniz zaman, olaylara bakış açınız anında değişiyor. Sosyal faaliyetlerinizin artması sizin için önemli gelişmelere neden olacak.

25 Temmuz 2016 Pazartesi YAY Burç Yorumu:
Mantıklı olmakla övünmenize rağmen, duygular söz konusu olduğu zaman hata üstüne hata yapıyorsunuz. Bugün partnerinizin davranış biçiminden olumsuz etkilenebilirsiniz. Yaşamınızı etkileyecek davranışlardan uzak kalmalı bazı fırsatların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz. Çevrenizle bağdaşmak zorunda kalabilirsiniz.

25 Temmuz 2016 Pazartesi OĞLAK Burç Yorumu:
Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu siz de fark ediyorsunuz. Kardeşler ve yakın komşularınızla çatışmalar yaşayabilir ve arzu etmediğiniz bir ikilem içinde kalabilirsiniz. Güven duygusunun eksik olduğu ortamlardan hemen uzaklaşıyorsunuz.

25 Temmuz 2016 Pazartesi KOVA Burç Yorumu:
Hırslı tarafınız ön plana çıkıyor. Açılımlarınız konusunda, dikkatli davranmalısınız. Bulunduğunuz konumu korumak zorundasınız. Sabırsız yönleriniz yüzünden, çevrenizle ihtilafa düşme olasılığınız oldukça yüksek. Bugün, işlek zekanız nedeniyle bazı ayrıntıları daha iyi fark ederek, tepkili olabilirsiniz. 

25 Temmuz 2016 Pazartesi BALIK Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerliyor. Bugün, kendinizi aşma konusunda bir çok şey yapabilirsiniz. İçsel güdülerinizi doğru kullanabileceğiniz bir gün. Düşüncelerinizde yapıcı davranırken, çevrenizdeki kişilerin düzenine müdahale etmek istemiyorsunuz. Bugün, olaylar karşısında yaratacağınız gizem, her zamankinden çok daha etkili olacaktır.