26 Aralık 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

26 Aralık 2015 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:

Güçlü kararlar verebilecekleri bir gününüzdesiniz. Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz.Çevresel koşullarınızı en iyi şekilde değerlendirecek ve iletişim konusunda başarılı bir ortam sergileyecek, bir çok dostunuzu bir araya getirme planları yapacaksınız. Bugün yalnız kalmak istemiyorsunuz.

26 Aralık 2015 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:

İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi ilgilendirmemeli.. Siz sorumluluklarınızı yerine getirmesini biliyorsunuz. Fakat çevrenizdeki olumsuz olaylar, sizin insiyatifinizin dışında geliştiği için, sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Duygusal konularda ise farklı bir durum söz konusu. Bugün, onu ikna atmak zorundasınız.. 

26 Aralık 2015 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:

Değişken yapınıza rağmen, mantıklı davranışlar içindesiniz. Çevrenizdeki kişiler sizi anlamakta zorlanıyorlar.İş konusunda yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir dönem olmasına rağmen, aceleci tavırlarınız yüzünden, bazı fırsatları istemeden de olsa kaçırabiliyorsunuz. Bugün, ilgi odağı haline geleceksiniz. 

26 Aralık 2015 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:

Çevrenize kızdığınız anda, duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Duygusal gerilimlerden uzak durmalı ve kendinizi rahatlatacak ortamları tercih etmelisiniz. Yoğun iş temponuz sizi yorgun düşürüyor ve sinirlerinizi de olumsuz etkiliyor. Son günlerde mide kramplarınız bu yüzden.

26 Aralık 2015 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:

Bugün, endişe duymanıza gerek yok. Yapacağınız anlaşmalar da, şartlar sizden yana olacak. Fırsatları doğru kullanmalısınız.Çevrenizde bir çok organizasyonlarda yer alacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.Duygusal ilişkinizde,birlikteliğinizi güçlü kılmak için bazı fedakarlıklar yapmalısınız. Onun sizi tanımasına fazla fırsat vermiyorsunuz. 

26 Aralık 2015 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:

Her türlü ayrıntıları hesaplıyorsunuz. Mantıklı ve detaylı tarafınız bazı konulara olumsuz bir şekilde yaklaşmanıza neden oluyor. Çevrenize yorulduğunuzu belirtmek zorundasınız. Bugün şartlarınızı gözden geçirin. Duygusal konularınızda onu yargılamadan dinlemelisiniz. Sorunlarını sizinle paylaşmaya cesareti yok. Haklı olduğunu duymak istiyor.

26 Aralık 2015 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:

Yaşam dengelerinizde, aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Bugün, bir çok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz.İçinizde fırtınalar eserken, çevrenize sakin bir şekilde davranmanız, son derece şaşırtıcı. Duygu ve mantık karmaşası yaşadığınız için, bazı karmaşalar yaşamanız son derece normal.

26 Aralık 2015 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:

Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz, iş başarınızı olumlu etkiliyor. Size sunulan bazı konulara ciddi bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Partnerinizle ilgili kıskançlık dürtüleriniz sizi olumsuz etkileyebiliyor. Bugün, onula güzel kısa yollar yapmak için elinize bir çok fırsat geçecek, bu günü güzel yaşamalısınız..

26 Aralık 2015 Cumartesi YAY:

Arzularınıza gem vuramazsınız. Bugün farklı bir şeyler yapmanız için, Venüs size her türlü desteği veriyor. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Partnerinizin huyunu bildiğiniz halde, isteklerine karşı gelerek, çileden çıkmasına neden oluyorsunuz.Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, küçük problemlere de neden oluyor.

26 Aralık 2015 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:

İş gecikmelerine tahammülünüz yok. Tatil günü olmasına rağmen, aklınız sürekli iş konularına takılmış durumda. Bugün Ay'dan olumsuz etkiler alıyor ve her şeyi fazla abartarak olayları büyütüyorsunuz.Yapacağınız en güzel davranış, sizi rahatlatacak gezi programlarıdır.

Çevrenize karşı biraz daha paylaşımcı olmalısınız.

26 Aralık 2015 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:

Kendinizi sessizce savunan bir yapınız var. Düşündüğünüz şeyleri birlikte çalıştığınız kişiler bile çözemiyor. Aşk yaşantınız da yaşadığınız karışıklıklardan sadece kendinizin sorumlu olduğunuzu biliyorsunuz. Çevreniz sizi güçlü gördükleri için, duygusal olmanızı hiç kimse istemiyor. Bugün, Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz.

26 Aralık 2015 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:

Bugün işinize pozitif yaklaşmalısınız. Motivasyona ihtiyacınız var. Duygu alış verişi içinde olduğunuz kişiler, değişen ruh yapınız yüzünden sizi anlamakta zorluk çekiyorlar. Net olmayı başaramıyorsunuz. Her şeyden çabuk alınıyor ve olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.. Aşk yaşantınızda farklı değişimler gündemde. Beklemelisiniz.