26 Kasım 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

26 Kasım 2015 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:

Kar getiren işleri iyi takip ediyor ve duygularınızı işinize karıştırmıyorsunuz. Bugün, yeni iş bağlantıları için uygun bir gün değil. Olayları iyi irdelemeli fakat hemen karar vermemelisiniz. Aşk konusunda, hep tercih edilen kişi olmak istiyorsunuz. Bu alanda yapamayacağınız şey yok. Kaybettiğiniz zamanı kazanmak sizin elinizde. 

26 Kasım 2015 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:

Severek çalıştığınız zaman, çok başarılı oluyorsunuz. Son günlerde yoğun bir şekilde çalışıyorsunuz. Her konuya ilgi gösteriyor en küçük ayrıntı üzerinde duruyorsunuz Aşkta zor fakat ilgi çekici günler yaşıyorsunuz. Venüs Gezegeni, size olumlu destek verirken aşırı hassasiyet ve duygularda yoğunlaşma da getiriyor.

26 Kasım 2015 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

Yeni işinizle ilgili yoğun temponuz yüzünden, sevdiklerinizle aranıza mesafeler girdi. Sürekli hareket halinde olmanız sizi mutlu ediyor. Yönetici Gezegeniniz Merkür, ortaklıklar konusunda size destek vermeye devam ediyor. Yaptığınız işle ilgili abartılı konuşmamaya çalışın. Bugün de, diğer günlerinizden farkı yok. 

26 Kasım 2015 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:

Bugün, görüşeceğiniz konu sizin için ekonomik avantajlar sağlayabilir. Bu nedenle karşınızdaki kişiye karşı bilgiçlik taslamayın. Konuya da çok hakim olabilirsiniz. Birlikte olduğu kişiden ayrılmak üzere olanlar; beraberce sahip oldukları mülk ile ilgili olarak konuya anlayışla yaklaşmalıdırlar. 

26 Kasım 2015 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:

Burçlar kuşağının hiç yakınmadan verimli olarak çalışan ağır işçisi gibisiniz. Yaşam size her şeyi sunsa da, siz çalışmadan mutlu olamıyorsunuz. Güven verici bir kişi olmak çoğu kez sizi yoruyor. Duygusal konularda kendinizi ön plana çıkaracak davranışlar içine girmeniz, sevdiğiniz kişiyi çok kızdırıyor. Bugün, yoğun bir tempo görülüyor.

26 Kasım 2015 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:

Aşırı tutkulu yapınızı iş yaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes, bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de kızıyorlar. Çünkü, size yetişmek gibi bir zorunlulukları olduğuna kendilerini inandırmışlar. Aşk konusunda sizi anlamak zorlaşıyor. Duygusal sorun yaşamamak adına yaptığınız önlem, bir hayli işe yarıyor. 

26 Kasım 2015 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:

Bazen, sevginizi göstermekte cimri davranıyorsunuz. Bunun aksine, ona karşı olmadık zamanlarda kıskanç ve gereksiz bir şekilde önlemci bir tavır takınıyorsunuz.. Zaman içinde giderek aranızda sorunlar oluşabilir. Maddi konularda yeni projelere açık bir gününüzde olmanıza rağmen, çekimser bir tavır sergileyebilirsiniz. 

26 Kasım 2015 Perşembe AKREP Burç Yorumu:

Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında, henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çalışmalar, sizin bu yönünüzü tatmin ediyor. Duygusal konularda kendinize özgün bir stil geliştirmişsiniz. Sevdiğiniz kişi, bu konuda sizinle aynı fikirde 

26 Kasım 2015 Perşembe YAY Burç Yorumu:

Bugün, Merkür'ün etkisiyle, bir arkadaşınızın sorununa çözümleyici düşünceler geliştirmeniz mümkün.. Tek kusurunuz; özel sorunlarınızda fazla sorumluluk almaktan kaçınıyor olmanız, kendinizi ispat etmeniz gereken konularda geri planda kalmanızdır.Aşk konusunda
kararlarınızı yalnız vermekten hoşlanıyorsunuz. 

26 Kasım 2015 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:

İŞ: Aşkla işi karıştırmayan bir yapınız olduğunu söyleseniz de, bugün işinizde sizi etkileyen duygularınızın etkisinde olabilirsiniz. Hayallerinizi işlerinize karıştırmak isterken, küçük hatalara meydan vermemelisiniz.Duygusal konularda,. eski aşkınızla ilgili pürüzleri bir türlü kafanızdan atamıyorsunuz. Bir an önce kafanızı toparlamalısınız

26 Kasım 2015 Perşembe KOVA Burç Yorumu:

Ne kadar özverili olursanız olun, bugün kırgın olduğunuz kişinin rahatsız edici bakışlarını üzerinizde hissedeceksiniz. Sizden beklenen işleri aksatmadan, iş hızınızı arttırmanın metotlarını arayın..Karşı cinsle bitmeyen sorunlar yaşıyorsunuz. Her gün, aşkınızın günlük tablosu değişiyor ve siz halinizden gizli gizli memnunsunuz.

26 Kasım 2015 Perşembe BALIK Burç Yorumu:

Anlamlı bir aile yaşantınız olmadığı zaman, kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Bugün, aile içi tartışmalarına fazla önem vermeyin. Sonuç olarak, yine olaylar eski halini alacak ve siz üzüldüğünüzle kalacaksınız. Uzun süredir tanıştığınız biri ile farklı bir duygusallık yaşayabilirsiniz. Dikkatli davranmalısınız. Sonunda, üzülen siz oluyorsunuz.