26 Ocak 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

26 Ocak 2015 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Uzun zamandır ruhunuza uygun değişiklikleri yapabilirsiniz. Fakat, girişimde bulunurken daha önceki tecrübelerinizi bir kenara atmayın.
AŞK: Karşı cins tarafından ilgi duyulan bir kişisiniz. Bu yüzden bazen uçarı oluyor ve hatta esprilerinizde ipin ucunu kaçırıyorsunuz.
SAĞLIK: İşleriniz ters gittiği zaman birden öfkeleniyor, sağa sola saldırıyorsunuz. Sonra da asabiyetinizin nedenini başkalarına yüklüyorsunuz. 

26 Ocak 2015 Pazartesi BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizle ilgili arkadaşlarınızdan da yardım almayı düşündüğünüz bir meselede, kendi kendinize yetebilecek kapasitedesiniz. 
AŞK: Partnerinizin karakteri ile ilgili düşüncelerinizi içinize atmayın. Çünkü, sizi rahatsız eden bazı davranışlarını eleştirebilmelisiniz.
SAĞLIK: Bir şeye konsantre olduğunuzda mutlaka sonuca ulaşıyorsunuz. Sorunları büyütmeden, bu şekilde davranabilseniz stresiniz biraz azalacak. 

26 Ocak 2015 Pazartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ:İçsel sessizliğinize büründüğünüz zaman mutlaka kafanızda bir sorun vardır. Böyle anlarınızda aile çevrenize karşı nazik olun.
AŞK: Partnerinizle birlikte biraz daha hoşgörülü olmalısınız. Dedikodusunu yaptığınız bir olay veya kişi hakkında hemen oklarınızı çıkarıyorsunuz.
SAĞLIK:Sık sık kendiniz yorgun hissediyorsunuz. Fakat, arkadaş çevresi içinde veya eğlenceli bir ortamda bu yorgunluğunuzdan eser kalmıyor.

26 Ocak 2015 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Haftanın ilk gününde canınız sıkkın olabilir. Bunun için de yapacağınız tek şey; arkadaşlarınızla birlikte olmanızdır.
AŞK: Sevdiğiniz insanın çok istediği bir şey hakkında, verdiğiniz tepki yanlış. Bu konuda onun gönlünü almalısınız.
SAĞLIK: Her stres anında ağrılarınızın artması, günlük yaşantınızı ciddi bir şekilde etkilerken, işinizdeki enerjinizi de azaltabilir.

26 Ocak 2015 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Sonuçlanmak üzere olan bir işiniz için, en büyük özelliğiniz sabırsızlık yine devrede. Kendi kendinize engeller yaratıyorsunuz. 
AŞK: Birlikte bir yaşamı paylaşıyorsanız, hayatınızın her bir kesitinde ortak paydalarınız olmalı. Fakat, sizin kendi bildiğinizi okumanız sorun yaratıyor.
SAĞLIK: Biraz esnek olmayı denerseniz, her şey lehinize gelişecek. Uykusuzluk sizi olumsuz etkiliyor. Her şey sağlıktan geçiyor, unutmayın. 

26 Ocak 2015 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, iş hayatının kısır çekişmelerinden bir kesit yaşayabilirsiniz. İş çevrenizden biri ile olabilecek sürtüşmede sessiz kalmanızda yarar var.
AŞK: Bazı anlarınız var ki; duygusal yoğunluğunuz artıyor ve kendinizle çatışmaya başlıyorsunuz. Bu anlarda partneriniz tek sığınağınız olmalı.
SAĞLIK: Yapı olarak strese açıksınız, her arzuladığınız şey anında olsun istiyorsunuz. Böyle giderse farkında olmadan çok çabuk yaşlanacaksınız.

26 Ocak 2015 Pazartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün; yakın çalışma arkadaşlarınızla konuşarak, sonuçlanması birbirine bağlı olan işleri öncelik sırasına koymalısınız. Yoksa, gereksiz zaman kayıpları yaşayacaksınız.
AŞK: Dostlarınızla bir araya gelerek günün yoğunluğunu unutmanız, performansınız açısından size iyi gelecektir.
SAĞLIK: Duygularınızı bastırdığınız zaman sinir sisteminiz alt üst oluyor. Öfkeli olmadığınız halde, sakinleşmeniz zaman alıyor. 

26 Ocak 2015 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Kafanıza takılan konuyu arkadaşınıza anlatırken panik havası yaratmayın. Bu şekilde davranışınızla olayın gelişimini yavaşlatıyorsunuz.
AŞK: Beraberliğinizin neresinde sorun çıktığını düşünürseniz; problemin sizden kaynaklandığını göreceksiniz. Baskıcı kişiliğinizi bırakmalısınız.
SAĞLIK: Kan basıncınız çok inişli-çıkışlı. Hani neredeyse, her konuda olduğu gibi sağlık konusunda da titizliğinizi unuttunuz.

26 Ocak 2015 Pazartesi YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Zaman planlaması konusunda kararlı değilsiniz. Bugün, birkaç gün öncesinden yapmayı tasarladığınız konuyu yine ertelemeyin.
AŞK: Sevdiğiniz insan size hem çok güveniyor, bir o kadar da temkinli davranıyor. Çünkü, onu şaşırtan değişkenlikler gösteriyorsunuz.
SAĞLIK: Ailenizle ilgili sorunlara duyarsız kalmamalısınız. Onların sağlığı ile ilgili problemler sizi de ilgilendiriyor. 

26 Ocak 2015 Pazartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Almayı düşündüğünüz eşya konusunda evham derecesinde hassas davranmanız gereksiz. Konu ile ilgisi olan yakın kişilerden bilgi alabilirsiniz.
AŞK: Onun tarafından söylenen bütün sözleri çok fazla irdeliyor, kendinize özgü yorumlar yapıyor ve düşündüğünüz sürece içinizde büyütüyorsunuz.
SAĞLIK: Bugün, size söylenen her sözü ters algılıyor, yanlış yorumlar yapıyorsunuz. Oluşan terslikleri siz de fark ediyor fakat, kendinizi önleyemiyorsunuz.

26 Ocak 2015 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Yakın zaman kadar iyi anlaştığınız arkadaşınıza karşı yaşadığınız kızgınlığı büyütmeyin. Çünkü, günler geçtikçe geri dönmeniz zor oluyor.
AŞK: Karşılıklı konuştuğunuz konuların özüne bakarsanız; ortak paydalarınızın fazla olduğunu göreceksiniz. Bunun farkında olursanız, ilişkiniz daha kararlı olacak.
SAĞLIK: Sürekli ağzınızdan solunum yapmanız boğazınızda enfeksiyonlara neden olabilir. Bunu tedavi ettirmelisiniz. 

26 Ocak 2015 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Sizin aleyhinize bir tavır hissetmediğiniz zaman, olaylara yaklaşımınız insancıl oluyor ve yapıcı bir şekilde konuya yaklaşıyorsunuz.
AŞK: Onun hakkında ki menfi düşüncelerinizi, bir başkasına aktarmayın. Sizi dostça dinleyen ve bu konuda akıl vermeye çalışan kişilerden uzak kalın.
SAĞLIK: Yeni ilişkiler ve yeni imkanlar arasında kontağı iyi kurarsanız, sizi sürekli düşündürerek strese sokan durumların ortadan kalktığını göreceksiniz.