27 Ağustos 2016 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

27 Ağustos 2016 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:
Bugün ay, çevre ilişiklerinizde oldukça etkili olacak. Özellikle grup çalışmalarınızda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Tabii, işin yürümesi için gereken bütün alt yapıları hazır hale getirmenizin rolü çok büyük. Bu yüzden birçok kişi sizinle çalışmaktan zevk alıyor ve iş tatmini sağlıyorlar. Eğer, sigara içiyorsanız mutlaka bırakmalısınız.

27 Ağustos 2016 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:
İnce detaylar gerektiren işinizle ilgili önemli bir konuda başarı sizi bekliyor. Fakat, bu biraz da size bağlı. Para evinizde ilerleyen Ay'ın konumu, maddi atılımlarınızı gerçekleştirmek için gerekli donelere sahip olduğunuzu gösteriyor. Temkinli davranarak, kendinizi korumak adına başlattığınız şekillenmelerde iyi bir yol çiziyorsunuz.

27 Ağustos 2016 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:
Ay burcunuzda ilerlerken, her şeyi kafanızda sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Karşılıklı duygusal gelişmelerin söz konusu olduğu bir gün yaşayacaksınız. İsteklerinizi coşkulu bir şekilde paylaşmak istiyorsunuz. Sakin yaşam dileğiniz her zaman mümkün olmayabiliyor. Karın bölgenizde oluşan ağrılar size zor anlar yaşatabilir.

27 Ağustos 2016 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:
Bilinçaltı sezgilerinizin yüksek oluşu, gün içinde bile bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Bugün, kişisel kazançlarınızı arttırma konusunda ön sezilerinize güvenebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin, sıradan olmamasına gayret ediyorsunuz. Sizin kararlı ve sağlam adımlarınızı karşı tarafın anlaması zaman alabilir.

27 Ağustos 2016 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:
Çevrenizle uyum içinde duygusal alışverişler yaşayacaksınız. Bugün, bazı dostlarınızın sizden farklı beklentileri olabilir. Uzun süredir planladığınız küçük seyahatlerinizi yapabilirsiniz. Gezilerinizin çoğu, araştırmaya yönelik olacaktır. İletişim konularında beklediğiniz gelişmeler gündeme gelecektir.

27 Ağustos 2016 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:
Karşınızdaki kişiye tüm duygularınızı ortaya koyarak, onu ikna etmeyi başaracaksınız. Mesleki kariyerinizle ilgili problemler canınızı sıkabilir. Olayları çok fazla abartarak, küçük detayları sorun haline getiriyorsunuz. Bugün, kendinizi ispat etmek için, değişik düşüncelerle ortaya atılabilir hatta bu konuda aşırıya kaçabilirsiniz.

27 Ağustos 2016 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:
Ay ve Venüs'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Ortak çalışmalarınızda başarılı olacağınız bir gün. Parasal değerleriniz arttırmak için, şartlarınızı yeniden gözden geçirecek ve bazı önemli kişilerle bir araya gelebileceksiniz. Bugün, enerjinizi güçlü bir şekilde ortaya koyacaksınız. Hafta sonu bazı planlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz.

27 Ağustos 2016 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:
Maddi konularla ilgili sınırlarınızı genişletmeyi ve yeni kaynaklar üzerinde araştırmayı amaçlıyorsunuz. Sizi yargılamalarına izin vermeden, istekleriniz gerçekleştirmelisiniz. Çevrenize karşı üstünlük savaşı verebilirisiniz. Kariyerinizle ilgili sezgisel bir savaş içinde olacaksınız. Hissettiklerinizi kendinize saklamalısınız.

27 Ağustos 2016 Cumartesi YAY Burç Yorumu:
Değişimlerden hoşlanmanıza rağmen, bugün çevrenize karşı tepkisiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızın sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Sevdiklerinizle ortak fikir alışverişleri içinde olmalısınız. Bir süredir beklediğiniz güzel ortamlara kavuşacaksınız. Yaratıcı kişilerle çalıştığınız zaman iş potansiyelinizdeki yükseliş gözle görülür şekilde artıyor.

27 Ağustos 2016 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:
Yaptıklarınızın ters algılanması yeterince canınızı sıkıyor. Kazançlarınızı attırma konusunda ısrarcı yaklaşımlarınız istediğiniz sonuçları verecektir. Bugün maddi konularda yeniliklere açık olacaksınız. İşbirliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilir. Saç ve cilt sorunlarınız olabilir. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

27 Ağustos 2016 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:
İkili ilişkilerinizde yoğun duygular yaşıyor ve bulunduğunuz ortamlarda sıcak rüzgarlar estirmesini biliyorsunuz. Özellikle; kalabalık dost toplantılarından kaçmanıza rağmen, bugün yakın çevrenizde gelişen olayların dışında kalamayacaksınız. Dizlerinizle başınız dertte. Acele hareket etmeniz yanlış hareketler yapmanıza sebep oluyor.

27 Ağustos 2016 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:
Maddi konularda derin düşünebilir ve iletişim içinde olacağınız kişileri ikna etmek zorunda kalabilirsiniz. Bugün, olaylara vakur bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Fiziksel anlamda güçlü bir pozisyon yaratmanız, bazılarını kızdırabilir. Son günlerde , önünüze gelen her şeyi düşünmeden yiyerek, gereksiz bir kilo artışına neden olabilirsiniz.