27 Ekim 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

27 Ekim 2014 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu
Bugün işinizle ilgili pürüzlere takılacak ve olabilecek aksilikler karşısında gerekli önlemleri alacaksınız. Ay'ın bulunduğu konum rutin hayatınızla ilgili bir takım tıkanmalar yaşayabileceğinizi gösteriyor. Güçlü kişilerin yardımıyla sorunlarınızı halledecek ve akşama doğru kendinizi daha rahatlamış hissedeceksiniz.

27 Ekim 2014 Pazartesi BOĞA Burcu Yorumu
Bugün yakın çevrenizle ilgili olayların içinde kalacaksınız. Yardım etme duygunuz her zamanki gibi yoğun ve çevrenizi kırmak istemediğiniz için her şeye yetişmeye çalışıyorsunuz. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanmalar yaşayacaksınız. Duygusal yönlerinizi bilenler size fazla yükleniyorlar.

27 Ekim 2014 Pazartesi İKİZLER Burcu Yorumu
Kardeşlerle ilgili bir takım problemler yaşamak istemiyorsanız onların istekleri karşısında bocalamanız yerine duygu bağlarınızı güçlü tutacak davranış biçimini benimsemelisiniz. Annenizin ve diğer aile bireylerinizin istekleri karşısında karasızlıklar yaşamanız mümkün. Fakat siz, her şeye çözüm bulacak kapasiteye sahipsiniz.

27 Ekim 2014 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu
Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. Yönetici gezegeninizin konumu, bir takım işlerinizi çevrenizle kombinasyon bir şekilde halletmeniz gerektiğini söylüyor. Kardeşlerle ilgili konular gündeme gelecektir.

27 Ekim 2014 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu
Kişiselliğinizi ön plana çıkaracağınız ortamlarda bulunacak ve çevrenizde kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacak konuşmalar yapacaksınız. Bugün bireysel duygularınızı atakta. Kendinizden başka hiç kimsenin düşünceleri önemli olmayacak. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini sizde biliyorsunuz.

27 Ekim 2014 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu
Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Çevrenizdeki kişilerin istekleri karşısında bazı yönlendirilmelere gelemediğiniz için, sizi üzen konularda uzaklaşmayı denemelisiniz. Hayır kelimesini bugün kullanmalısınız.

27 Ekim 2014 Pazartesi TERAZİ Burcu Yorumu
Duygusal davranmak istemediğiniz halde bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Kısa yollarla ilgili planlarınız için gerekli tüm detayları gözden geçirmeli ve atılımlarınızı doğru bir şekilde yapmalısınız.

27 Ekim 2014 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu
Mesleki konularda başarıyla yanyana gidiyorsunuz. Bugün isteklerinizi karşı tarafa yansıtırken, doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Güneş'in burcunuzda ilerlemesi, sizi bireysel yönlerinizi güçlü kılacak. Bencillikle suçlansanız bile taviz vermemelisiniz.

27 Ekim 2014 Pazartesi YAY Burcu Yorumu
Ay'ın bulunduğu konum, sizin uzak yollarla ilgili planlar yapacağınızı gösteriyor. Bazı gerçekleştirmesini istediğiniz özel planlarınız var ve gerekli bağlantıları yapacaksınız. Bugün katılacağınız toplantılarda planladığınız işlerin yolunda gitmesi karşısında işlerin keyfini çıkarabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili detay isteyen konular gündeme gelecek.

27 Ekim 2014 Pazartesi OĞLAK Burcu Yorumu
Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız. Genital organlarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

27 Ekim 2014 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu
Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi derin kullanmanız sayesinde başarıyı hızlı yakalayacaksınız. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartları karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Siz kendi doğrularınızdan taviz vermediğiniz için, bazıları hakkınızda karar verirken bocalayabiliyorlar.

27 Ekim 2014 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu
Güneş'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Siz ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. Detaylar konusunda sizin farklı yaklaşımlarınız var. Güçlü kişileri seviyorsunuz.