27 Haziran 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

27 Haziran 2015 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu:
Son derece ilginç bir gün. Duygusal alış verişlerinizde beklenmeyen gelişmeler söz konusu. Birlikte olduğunuz kişiyle ilgili yeni durumlar söz konusu. Onunla karşılıklı ortak konularınızı konuşarak, beklediğiniz bir çok sorunun cevabını alabileceksiniz.Uzun süredir kişisel isteklerinizi ifade edeceğiniz bir ortama ihtiyacınız var.
27 Haziran 2015 Cumartesi BOĞA Burcu Yorumu:
Kendinizi yeni ortamlara açık hissedeceksiniz. Bugün bir çok paylaşımlarınız için doğal ve içten davranmak isteyeceksiniz. Beraber olduğunuz kişi size gereken desteği vermesine rağmen,.aynı fikirleri paylaşmıyor olabilir.Onun fikirlerine saygı göstermek zorunda kalabilirsiniz. Günü birlik sorunlardan etkilenmemelisiniz..
27 Haziran 2015 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
Bugün Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Sosyal ilişkilerinize ağırlık vereceksiniz. Toplumsal ilişkilerin gücünü sizden daha iyi kimse bilemez. Duygusal olayların ön planda olması da ayrıca bir artı olacak. Karşı cins üzerinde etkiniz iyi fakat bunu kullanma konusunda hatalar yapıyor, onu gereksiz bir şekilde üzüyorsunuz..
27 Haziran 2015 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
İçsel sıkıntılarınız var ve hiç kimse ile paylaşmak istemiyorsunuz.İnatçı ve güçlüsünüz. Sevdiklerinizin her türlü sorunu için yaptığınız fedakarlıklardan, sıkıldığınız zamanlar dostlarınızdan destek beklemeniz son derece doğal. Bugün çekiciliğiniz konusunda kesinlikle şüpheniz olmasın. Çevrenizin gözleri üzerinizde olacak..
27 Haziran 2015 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu: 
Mars burcunuzda ilerlerken, sizi her konuda olumlu destekliyor. Yaratıcı ve enerjiksiniz. Bugün çevrenizle iletişim içinde olacak, uzun süredir beraber olmak istediğiniz dostlarınızdan güzel haberler alacaksınız. Girdiğiniz ortamları konuşmalarınızla etkilemeniz mümkün fakat, tartışma ortamlarından uzak kalmanızda fayda var. 
27 Haziran 2015 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu: 
Kişisel gücünüzü maddi kaynaklarınızı arttırma konusunda kullanacaksınız. Bugün sevdiklerinizle bir arada bulunarak, bazı paylaşımlarınız onlara aktaracaksınız. Onların sizi anlamalarını her zaman beklemeyin. Fedakarlık konusunda aşırıya kaçtığınızı fark etmeli ve davranışlarınıza belli bir ölçü getirmelisiniz..
27 Haziran 2015 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
Düşüncelerinizde her an yenilikler yapıyor ve sonrada uygulamaya geçiyorsunuz. Bugün yaratıcılığınızın en üst sınırlarında dolaşabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde ilginç gelişmeler söz konusu. Onunla bir araya gelecek ve sizin hakkınızda düşüncelerini öğrenmek isteyeceksiniz. Ona biraz cesaret vermelisiniz. 
27 Haziran 2015 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu:
Ay on ikinci evinizde ilerlerken, gizli düşüncelerinizin yoğunlaşmasına neden oluyor. Olaylara çok fazla derin bakıyorsunuz. Kafanız çok karışık ve yeni olaylara karşı temkinli olmak için, kendinizi defalarca sınıyorsunuz. Bilinç altınızın sizi yönlendirmesine izin verdiğiniz sürece, sorunlar hep olacaktır..
27 Haziran 2015 Cumartesi YAY Burcu Yorumu:
Kendinize karşı dürüstsünüz. Bugün hedeflerinizi yeniden belirlemeli ve yaşamınızla ilgili konulara belli bir sınır getirmelisiniz. Yakın çevrenizle aynı duyguları paylaşmayabilirsiniz. Onların düşüncelerinizi desteklemelerini beklemiyorsunuz zaten. Siz bildiğinizden taviz vermeyin. Sonuçlar sizin için olumlu olacak.
27 Haziran 2015 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
Yenilikleri seviyorsunuz. Fakat tutucu yapınız da, bu durumlara her zaman hazır olmayabiliyor.Düşüncelerinizde belirlediğiniz ölçüleri, bugün biraz daha açmak isteyebilir ve bazı tavizleri belli sınırlarda genişletebilirsiniz. Yaratıcılığınızı paylaşma konusunda sınırlarınızı genişletmek için uygun bir gün. 
27 Haziran 2015 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu:
Ani yollar sizi şaşırtabilir. Bugün beklemediğiniz durumlar ortaya çıkacak. Bazılarınız yapacağınız telefon konuşmaları ile yaşantınızın seyrini değiştireceksiniz.Yapmak istediğiniz çok şey var ve planlarınızı doğru yapmak ve ayrıntıları unutmamak adına dikkatli davranıyorsunuz. Kendinize güvenmelisiniz. 
27 Haziran 2015 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu: 
Kendinizle ilgili planlar yapıyor fakat bazı noktaları gözden kaçırıyorsunuz. Hayal ettiğiniz maddi güce sahip olacak fakat onu kullanma konusunda hatalar yapacaksınız dikkatli olun. İkili ilişkilerinize yeni bir boyut getirmenin tam zamanı. Ani öfkeler ve tartışmalar size zarar veriyor. Dolaşım bozuklukları yaşayabilirsiniz.