27 Kasım 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

27 Kasım 2015 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede; belirttiğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Çevresel ilişkilerinizi çok iyi kullanabileceğiniz bir gün. Yakınlarınızla duygusal paylaşımlara gerçek anlamda ihtiyacınız olduğunu fark ediyor olmanız, beklediğiniz olayları gündeme getirecek. Bugün, kavrama yeteneğiniz çok güçlü

27 Kasım 2015 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

İşinizle ilgili sizin isteğinizin dışında sorular sorulmasından hoşlanmıyorsunuz. Yardıma ihtiyacınız olduğu durumları da kendiniz belirlerseniz, verimli oluyorsunuz. Bugün, Maddi konularda istediğiniz performansı yakalamanız için, yoğun bir performansa ihtiyacınız olurken, başlangıç noktalarını kendinizi tespit etmelisiniz.

27 Kasım 2015 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Önünüze gelen konuları incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Bugün Ay, burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde kapalı olduğunuz bir gün. Partneriniz, kafanızdan geçen olayları öğrenme konusunda bir hayli ter dökecektir.

27 Kasım 2015 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

İş arkadaşınıza; başarılı olduğu konusunda, konuşmalarınızla cesaret verebilirsiniz. Böylece, ortaklaşa performansınızı arttıracaksınız. Alıngan olmak istemiyorsunuz fakat, bugün her olaydan etkilenebiliyorsunuz. Bilinçaltınızı özgür bırakmalı ve yapmak istediğiniz konularda kendinize belli kurallar koymamalısınız.

27 Kasım 2015 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Kariyerinde beklenti içinde olanlar, bu amaca yönelik girişimlerde bulunacak. Üst düzeyde olan görev bilinciniz ile başarılı bir performans yakalayacaksınız. Bugün, arkadaşlarınızla paylaşım konusunda ısrarcı bir tutum izleyebilir, farklı dostlarınızla birlikte yeni oluşumların ortak zeminini oluşturma çabası içinde olabilirsiniz.

27 Kasım 2015 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Çevrenizin, yaptığı işlerde kapalı davranmaları; sizi kışkırtarak konuyla ilgili meraklı olmanızı sağlıyor. Ayni zamanda bilgi birikiminizi de arttırıyor. Bugün, değişik tatmin duyguları içinde olabilirsiniz. Hırslarınızla ilgili düşüncelerinizde kuvvetli olma isteğiniz yüzünden, çevrenizi ikna etmek zorunda kalacaksınız.

27 Kasım 2015 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Bulunduğunuz ortam gereği, aceleci konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Çevrenizde verdiğiniz sözlere dikkat edin. Sonradan yerine getiremeyeceğiniz taahhütlerde bulunmayın.

Davranışlarınızda açık bir tutum izlerken, deneyimlerinizi kullanmanız güzel fakat, yapabileceğinizden çok fazlasını üstleniyorsunuz.

27 Kasım 2015 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Siz yüksek idealleri olan bir yapıya sahipsiniz. Bugün, Ay'ın konumu, beklentilerinizi olumlu bir şekilde etkilerken; göstereceğiniz çaba, kolay bir çalışma şekli değil. İşinizi severek yaptığınız zamana performansınızda artış görülüyor. Hedefleriniz çok yüksek tutmanız, çevresel koşullarınızı da, farklı bir şekilde etkiliyor 

27 Kasım 2015 Cuma YAY Burç Yorumu:

Yüksek hedeflere kilitlediğiniz zaman size yetişmek mümkün değil. En büyük savaşınız partnerinizle aranızda gelişiyor. Sizin duygusal yaklaşımlarınızın stili çok farklı ve onun sizi anlama konusunda yanlış sonuçlara neden olabiliyor. Bugün, olumsuz olaylardan kendinizi arıtmalı ve içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. 

27 Kasım 2015 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

Küçük olaylardan olumsuz etkileniyor ve kendinize güvendiğiniz için kısa sürede toparlamasını biliyorsunuz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin bazı problemlerini kısa sürede çözümleyeceksiniz. Araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaran çalışmalar yapmaktan hoşlanıyorsunuz. Beslenme konusunda dengesiz davranmamalısınız. 

27 Kasım 2015 Cuma KOVA Burç Yorumu:

İnsanlar sizin duygusallığınızla ilgili fazla müdahaleci olduklarında kendinizi anında çekiyorsunuz. Kırılgan sınırlarınızla savunmaya geçiyorsunuz. Bugün, duygusal ilişkilerinize mantık çerçevesi içinde yorum getirmek isteyeceksiniz, fakat yine bazı konular istemeden de olsa kafanızı karıştıracak. Sanatsal çalışmalara ilgi duyabilirsiniz.

27 Kasım 2015 Cuma BALIK Burç Yorumu:

İşiniz dışında bazı kurslara gitmeniz size yeni bilgiler kazandırabileceği gibi, yeni insanlarla bir arada olmanızı sağlayacak. Çevresel olaylara açık olduğunuz bir gün. Bugün, alış veriş yaparken dikkatli olmalı ve sonradan kullanmak istemeyeceğiniz şeyleri satın almaktan sakınmalısınız. Aile içi olaylar gündemde olacak.