27 Ocak 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

27 Ocak 2015 Salı KOÇ Burcu Yorumu:
İŞ:Bulunduğunuz sosyal çevrede istediğiniz seviyelere gelmeniz için, biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Ufkunuz oldukça açık.
AŞK: Birbirinize karşı yaptığınız saçma hareketlerin kapris olduğunu, birbirinize itiraf edemeyecek kadar gururlu olmanız işinizi zorlaştırıyor.
SAĞLIK: Her an patlamaya hazır bir bomba gibi oluşunuz, sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Öfke içinde yaşamanın kimseye faydası olmamıştır.


27 Ocak 2015 Salı BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: Yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çalışmalarda daha aktif olarak, organizasyonlar yapmaya çalışın. 
AŞK: Ona karşı kıskanç ve izleyicisiniz. Bu durum, zaman içinde giderek aranızda ilgisizlik ve soğukluk yaratabilir. 
SAĞLIK: Yaşama biraz daha doğal bakmalısınız. Bütün gün kendinizi sıkıyor, gerilim içinde oluyorsunuz. 


27 Ocak 2015 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Aile içinde gösterdiğiniz durgunluk, nedense iş yerinizde görülmüyor. Beklentilerinizin gecikmesi nedeniyle her şeyi oluruna bırakmayın.
AŞK: Sevdiğinizle aranızda sorun olduğu zaman, çevrenizde estirdiğiniz soğuk rüzgarlar, yakın arkadaşlarınızı da etkiliyor. 
SAĞLIK: Eğlence masalarında; paylaştığınızı sandığınız dostluklar, sizin gerçek yaşamda istedikleriniz değil. Bir tür savunma mekanizması kullanıyorsunuz.


27 Ocak 2015 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Aşırı tutkulu yapınızı iş yaşantınıza da yansıtıyorsunuz. Çevrenizdeki herkes bu huyunuzu hem takdir ediyor, hem de bu disiplininize kızıyorlar. 
AŞK: Gelişen olaylar ne kadar sağlıklı olabilir bunu tahmin etmek güç ama, siz bu halinizle ondan çok daha fazla strese giriyorsunuz. 
SAĞLIK: Yakıcı duygular sizi asabi yapıyor. Yapacağınız tek şey;, kendinizi sakinleştirecek hobilerinize zaman ayırmaktır.


27 Ocak 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Aşkla işi karıştırmayan bir yapınız olduğunu söyleseniz de; bugünlerde sizle ilgilenen biri ile ilgili riskli durumların içinde olabilirsiniz. 
AŞK: Eski aşkınızla ilgili pürüzleri bir türlü kafanızdan atamıyorsunuz. Arkadaşlarınız sizin bu konudaki sendromlarınızın üstesinden gelebilirler. 
SAĞLIK: Doğru bildiğinizden şaşmıyor olmanız, çevrenizi oldukça kızdırıyor. İnatçı yapınızı biliyor, fakat kendinizi dizginleyemiyorsunuz. 


27 Ocak 2015 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, mantığınızın size emrettiği şekilde soğukkanlılığınızı bozmadan işlerinizi çözümleyebilirsiniz. Mantığınıza güvenmelisiniz.
AŞK: Fazla duygusal sorun yaşamamak adına yaptığınız önlem, bir hayli işe yarıyor. Böylece, lüzumsuz ve gereksiz insanları çevrenizden uzaklaştırmış oluyorsunuz.
SAĞLIK: Günlük attığınız adımlar, kendi gizli sessizliğinde bir sonraki günün sağlam şartlarını hazırlarken, herkes sizin hata yapmanızı bekliyor. Bu yüzden gerginsiniz.


27 Ocak 2015 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Yaşam size her şeyi sunsa da, siz çalışmadan mutlu olamıyorsunuz. Güven verici bir kişi olmak çoğu kez sizi yoruyor. Yinede yaşam tarzınızdan vazgeçemiyorsunuz.
AŞK: Yaşam koşullarında aksayan bir problem olduğunda, önce iş diyerek onu ne kadar kırdığınızın farkında değil misiniz?
SAĞLIK: Her konuda özverili çalışmanız, çoğu kez kendinizi unutmanıza sebep oluyor. Biriken yorgunluğunuz keyfinizi kaçırıyor.


27 Ocak 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün aile içi tartışmalarına fazla önem vermeyin. Nasıl olsa, yine olaylar eski halini alacak ve siz üzüldüğünüzle kalacaksınız. İş motivasyonunuzu bozmamalısınız.
AŞK: Sevdiğiniz kişi ile zaman, zaman yaşadığınız durgunluk aşkınızın geleceği için kafanızda soru işaretlerin oluşmasına sebep oluyor.
SAĞLIK: Aşırı duygusal yapınız yüzünden alıngan ve kırılgan bir kişiliğe bürünüyorsunuz ve yanlış anlaşılıyorsunuz.


27 Ocak 2015 Salı YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Yeni konulara kendinizi hazır hissetmenize rağmen, çevre faktörlerinden etkileniyorsunuz. İçinizde garip bir beğenilmeme duygusu var.
AŞK: Zevklerinizi, duygularınıza değil mantığınıza dayandırmaya çalışıyor gibi bir görünümüz var. Fakat, partnerinize pek inandırıcı gelmiyor.
SAĞLIK: Yeni bir işe atılma düşüncesinin stresini yaşıyorsunuz. Kendinizle sürekli içsel savaş yaşamanın yorgunluğunu taşıyorsunuz. 


27 Ocak 2015 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: İşi düşen sizi arıyor ve buluyor. Onların problemlerine yardımcı olmayı istemenize rağmen, özel işleriniz izin vermiyor ve üzülüyorsunuz.
AŞK: Ona karşı kendinizi ön plana çıkaracak davranışlar içine girmeniz, sevdiğiniz kişiyi çok kızdırıyor. Onun istediği şey, biraz ona karşı duyarlı olmanızdır. 
SAĞLIK: Öylesine sinirlisiniz ki, size hiçbir şey söylenmiyor. Farkında değilsiniz ama, herkes sizin eski sakin halinizi özlüyor. 


27 Ocak 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Arkadaşlarınızın sorunlarına karşı gösterdiğiniz duyarlılık, onların hayatına renk katıyor. Ayrıca, çözümleyici düşünceler de geliştiriyorsunuz.
AŞK: Ona karşı en büyük kusurunuz , hep istediğiniz cümleleri duymak istemenizdir. Aksi olursa hemen güceniyorsunuz.
SAĞLIK: Ne kadar mantıklı görünseniz de, siz duygu insanısınız. Moralinizin çabuk bozuluyor ve kendinizi hasta gibi hissediyorsunuz. 


27 Ocak 2015 Salı BALIK Burcu Yorumu:
İŞ: Bugün, sizi gerecek bir olay içinde bulunabilirsiniz. Genellikle yaptığını gibi, sesinizi yükseltmeden, yapıcı bir şekilde tavrınızı koyun.
AŞK: Duygularınızda netleşmeyen kısımlar için zaman ihtiyacınız var. Kuşku duyduğunuz konularda her şeyin olumlu olacağını bilmelisiniz.
SAĞLIK: Soğuk algınlığına karşı hassas olan bünyenizi vitaminlerle destekleyin. Aile içinde rahatsız olduğunuz konuyu da bir kenara kaldırın.