28 Ekim 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

28 Ekim 2014 Salı KOÇ Burcu Yorumu
Disiplinli hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun aşmamaya çalışmalısınız. Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz. Kazançlar konusunda beklediğiniz gelişmelerde bazı gecikmeler var. Beklemek size zor geliyor.
28 Ekim 2014 Salı BOĞA Burcu Yorumu
İşinizle ilgili gelişmeleri takip ederken, çok fazla hareket halinde olmanız gerekiyor. Oysa siz, her şeyi yavaştan almayı sevdiğiniz için,bugün bitmesi gereken işlerinizin fazla ilerlemediğini göreceksiniz. Ay kombinasyon burcunuz Başak'ta bulunuyor ve sosyal yaşantınıza belli bir disiplin getirmenizi öneriyor. Bugün şüpheci yaklaşımlar içindesiniz. 
28 Ekim 2014 Salı İKİZLER Burcu Yorumu
Yönetici gezgeniniz Merkür'ün Akrep'te ilerlemesi ile hızlı ve detayları çabuk gören bir performans sergiliyorsunuz. Üstelik idare etmeniz gereken çok fazla konu varken, sizi motivasyonunuzu bozmadan bir çok karmaşanın altından kolayca kalkıyorsunuz. İnce detaylarla bezenmiş planlarınızı hiç kimsenin anlaması mümkün değil.
28 Ekim 2014 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu
Çevre ilişkilerinizde planlı hareket ettiğiniz için, bugün kendinizi daha dingin hissedeceksiniz. Kurallarınızın doğru işlediğiniz görmek sizi işlerinize olumlu bir şekilde yaklaşıyor ve çok daha istekli oluyorsunuz. Yakınlarınızla ortak planladığınız işlerin belli bir potaya oturması için biraz daha zamana ihtiyacınız olacak.
28 Ekim 2014 Salı ASLAN Burcu Yorumu
Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Ay, para evinizi etkiliyor ve bugün harcamalar konusunda planlı ve programlı gitmeniz gerekiyor. Bazıları için olağan olan bu durum, size ters ve sıkıcı gelecektir. Yönetici gezgeniniz Güneş'in Akrep'te olması, inatçı ve mantıklı yönlerinizi ortaya çıkaracak.
28 Ekim 2014 Salı BAŞAK Burcu Yorumu
Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştireceksiniz. Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalarına hız kazandırmak isteseniz de, gerekli donanımı sağlamak için, üstlerinizden fikir almanız gerekiyor.
28 Ekim 2014 Salı TERAZİ Burcu Yorumu
Gizli planlar yapıyor ve finans konularında istediğiniz performansı yakalamaya çalışıyorsunuz. Derin bir algılama gücüne sahip olduğunuz bir gün. Bayan arkadaşlarınızın sezgisel davranışlarından etkileneceksiniz. Karşı cinsle aranızın yoğun olduğu bir gelişme mevcut. Karşılıklı duygu alışverişi içinde olacaksınız.
28 Ekim 2014 Salı AKREP Burcu Yorumu
Doğru insanlarla doğru işler yapmaktan yanasınız. Bugün disiplin duygusu içinde olmanız sizi seçici ve eleştirici yapıyor. Girdiğiniz arkadaş topluluklarınızda, sizi ikna etmeleri oldukça zor olacak. Taviz vermeyen yapınızla çevrenizi zorlayacaksınız. Aşk konusunda karşı cinsle aranızda istediğiniz performansı kuruyorsunuz.
28 Ekim 2014 Salı YAY Burcu Yorumu
İş yaşantınızda değişim ve genişleme arzusu içinde olmanıza rağmen duygusal takıntılarınız yüzünden, istediğiniz performansı tam olarak sergileyemiyorsunuz. Bugün Ay tepe evinizde mesleki anlamda size yaratıcılık kazandırıyor. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirme konusunda istediğiniz şartları elde edeceksiniz. Duygusal gelişiminiz mükemmel.
28 Ekim 2014 Salı OĞLAK Burcu Yorumu
İdeallerinizin sizi önemli noktalara getireceğini bildiğiniz için, disiplinli yönlerinizden taviz vermeye hiç niyetiniz yok. Duygusal alışkanlıklarınızın bazı problemlere neden olduğunu görüyor ve kendinizi daha da çok kurallara bağlıyorsunuz. Yüreğinizle aklınızın çelişkiler yaşamasına izin vermek istemediğiniz bir gün.
28 Ekim 2014 Salı KOVA Burcu Yorumu
Bugün sizi anlamak o kadar kolay değil. Titiz ve yargılayıcı yönlerinizi gizleyerek olayları farklı bir şekilde ele almak ve işin maddi yönlerini değerlendirmek istiyorsunuz. Beklediğiniz performansı yakalamak için, çevrenizdeki doğru kişileri bulmanız gerekiyor. Sadece kendi aklınızla hareket etmek yetersiz kalabilir.
28 Ekim 2014 Salı BALIK Burcu Yorumu
Partnerinizin duygusal yaklaşımlarından oldukça etkileneceğiniz bir gün. Onunla yeni bir planlama dönemi başlatacaksınız. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin farklı ve yaratıcı yönlerinden etkilenerek ufkunuzun genişlemesine neden olacak başarılı işler yapacaksınız. Riskler konusunda dikkatli olmalısınız.