28 Haziran 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

28 Haziran 2015 Pazar KOÇ Burcu Yorumu: 
Birçok işi bir arada yapmanız gerektiği zamanlar; ne yapacağınızı şaşırıyor, öncelik sırasını karıştırıyorsunuz. Dışarıdan da baskı olduğu zamanlar iyice panikliyorsunuz. Bu yüzden; daha önceden bu gibi durumları görmeye çalışın ve gerekirse kendi özel zamanlarınızdan biraz fedakarlık yapın. Fakat, bunu alışkanlık haline getirmeyin.
28 Haziran 2015 Pazar BOĞA Burcu Yorumu:
Sizin yapmanız gereken bir iş için, gecikme yaşıyorsunuz. Bunun nedeni; her şeyi en ince noktalarına kadar hatasız bir şekilde organize etmeye çalışmanız oluyor. Zaten iş otomasyona bağlanmış gibi gidiyor. Böyle olmasına rağmen, hala "kılı kırk yarmanız" pek iyi sonuç vermiyor. Sağlığınız için üzerinize ilave ağırlıklar yüklemeyin.
28 Haziran 2015 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu:
Konuları itibarı ile ciddi bir ortamın hakim olacağı grup toplantısına, her yönüyle anlaştığınız bir arkadaşınızla katılın. Burada, sizin motivasyonunuzu arttıracak yeni görüşler kazanabilirsiniz. Tanışacağınız kişiye fikirlerinizden bahsederken, olayı sağlam ekonomik temeller üzerine oturtarak giriş yapın. 
28 Haziran 2015 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu:
Hem onun size çok fazla yüklendiğinden şikayet ediyorsunuz, hem de; yüz yüze geldiğinizde gerçek şikayetlerinizi aktaramıyorsunuz. Sizin ifade edemediğiniz bir konudaki hassasiyetinizi, karşınızdaki kişinin anlamasını beklemeyin. Sizin davranışlarınıza benzer bir tavrı başka bir arkadaşınız gösterdiği zaman, eleştiriyorsunuz. 
28 Haziran 2015 Pazar ASLAN Burcu Yorumu:
Bugün, sizin kendinize ayırdığınız ve yaşam sorunlarından uzaklaşacağınız bir gün olmalı. Bunu gerçek anlamda yaşayabileceğiniz bir tek yer var, orası da eviniz. Çünkü, gelişirken beraberinde zorlukları da getiren yoğun iletişimlerden kurtulabileceğiniz başka yer yok. Eğlence yerlerinde stres attığınızı sanırken, daha fazla geriliyorsunuz. 
28 Haziran 2015 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu:
Kendi kendini bu kadar yoğun çalışmaların içinde bulunmaya zorlayan az kişi vardır. Gerek duygusal, gerek maddi, gerekse yakın çevre ilişkileriniz de ortak olan bir tek yönünüz var. O'da evham derecesinde; olabilecek yan etkileri gerçekten olmuş gibi değerlendirmeniz ve kendinizi huzursuz etmenizdir. Biraz esnek olun.
28 Haziran 2015 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu:
Sizi yoğun bir uğraşıya zorlayan; karşılıklı konuşmalardaki taahhütlerinizi biraz esneterek, kendinizi dinlemeye alırsanız, bazı olumsuz organizasyonları daha iyi görecek ve bazı konularda bağışlayıcı olamayacaksınız. Bugün aşırı efor isteyen ortamlardan ve dedikodulardan uzak kalmalısınız. Hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz. 
28 Haziran 2015 Pazar AKREP Burcu Yorumu:
Aranızın pek iyi olmadığı hatta her an ciddi bir kavgaya yol açabilecek derecede paylaşılamayan sorunların olduğu arkadaşınızla tartışmaya girmeyin. Çünkü, her tartışmanız sizin yeteneklerinizi ve becerilerinizi engelleyen bir virüs gibi veriminizi düşürüyor. Ailenizin görüşleri doğrultusunda paranızı riskli alanlara yatırmayın.
28 Haziran 2015 Pazar YAY Burcu Yorumu:
Maddi yatırımlarınızdan gelecek kazançlarınızda, vergi ile ilgili para hareketlerinizde ve hediye gibi hoşlanacağınız alanlarda, bugün sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Dikkat edeceğiniz tek nokta; bu konularda çevreden gelebilecek etkilere kanmamanız olmalıdır. Her ne kadar; sizi kıskanan birinin aleyhinize tavırları sürse de, siz aranılan kişisiniz. 
28 Haziran 2015 Pazar OĞLAK Burcu Yorumu:
Çekişmeler yaşadığınız iş konusunda, öncelikle yapmanız gereken; rakiplerinizin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde tespit etmek olmalıdır. Daha sonra kendi rotanızı belirleyin ki; nerede kendinize hız vereceğinizi, nerede hız keseceğinizi en uygun şekilde planlayın. Aslında, bunların bir çoğunu zaten yapıyorsunuz da.
28 Haziran 2015 Pazar KOVA Burcu Yorumu: 
Uzun zamandır kafanızın bir yerlerinde duran düşüncelerinizin harekete geçmesini sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu tür durumlarda grubun verdiği heyecanla bir çok konular atlanabilir. Özellikle, işin hukuksal yönlerini atlamamaya çalışın. Bunun için de, konunun bürokratik yönlerini bile gerçek kişiyi bulmalısınız. 
28 Haziran 2015 Pazar BALIK Burcu Yorumu: 
Genellikle günlük yaşamınızda sevdiğiniz insanlarla bir arada oluyorsunuz. Hatta onların sorunlarını size aitmiş gibi algılayıp, elinizden geleni esirgemiyorsunuz. Bu şekilde duyguların hakim olduğu insan ilişkileri, şikayet edilen birçok konunun kendiliğinden ortadan kalkmasını sağlıyor ve sizi kazançlı yapıyor.