28 Kasım 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

28 Kasım 2015 Cumartesi KOÇ Burç Yorumu:​

İçinizden taşan enerjiyi dengelemek zorunda kalacaksınız. Bugün, olayların uç noktasında dolaşıyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde kendi tarzınızı ortaya koyarak, tepkileri üzerinize çekeceksiniz.Araştırmacı yönünüzü, kişisel amaçlarınıza yönelik çalışmalarla pekiştirmek istiyorsanız, yaratıcılığınızı vurgulamalısınız.

28 Kasım 2015 Cumartesi BOĞA Burç Yorumu:​

Maddi konularla ilgili yeni gelişmeleri takip edeceksiniz. Yapacağınız ön anlaşmaların detayları üzerinde durmalısınız. Aşkta tutucu davranışlar sergilemekle yanlış yaptığınızı fark edebiliyor ve hatalarınızı telafi etmekte acele ediyorsunuz. Bugün, partnerinizden bazı tepkiler almak istemiyorsanız, dikkatli davranmak zorundasınız.

28 Kasım 2015 Cumartesi İKİZLER Burç Yorumu:​

Ay burcunuzda ilerlerken, zaman kavramı ile problemleriniz var. İşlerinizi zamanında yetiştirerek gerekli disiplini sağlamlısınız. Bugün, duygularınız oldukça karışık. Değişkenliğinize kendiniz bile anlam veremiyorsunuz. Fiziksel özelliklerinizi değiştirmek için yaratıcılığınızı kullanmalısınız. Yaşamı çok fazla irdeliyorsunuz.

28 Kasım 2015 Cumartesi YENGEÇ Burç Yorumu:​

Çevrenizle paylaşmak adına yaptığınız çalışmaların, ödülünü beklemeniz en büyük hakkınız. Hayal kırıklığı yaşadığınız zaman, kendinizi her şeyden soyutluyorsunuz. Bugün, düşünceleriniz odaklaşma zorlukları yaşayacaksınız. Fedakarlıklarınızın anlaşılmaması duygusuna kapılabilirsiniz. İçsel çatışmalarınızdan sıyrılmalısınız. 

28 Kasım 2015 Cumartesi ASLAN Burç Yorumu:​

Motivasyon gücünüz arttıran en önemli etkenin grup çalışmaları olduğunu biliyor ve bu konuda gerekli çalışmalarınızı başlatmak istiyorsunuz. Bugün, yaptığınız işlere farklı bir vizyon getiriyorsunuz. Cesaret isteyen çalışmalarınız için gerekli donananıma sahip olmanıza rağmen, fikir ayrılıkları konusunda karşıt düşünceler içinde kalıyorsunuz. 

28 Kasım 2015 Cumartesi BAŞAK Burç Yorumu:​

Zeki ve hareketli yapınıza sivri diliniz de eşlik ediyor. Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız. Bugün, sosyal yaşantınıza daha fazla ağırlık vermelisiniz.

28 Kasım 2015 Cumartesi TERAZİ Burç Yorumu:​

Çok yönlü kişiliğinizi vurgulamak istiyor ve çalışmalarınızda başarılı bir grafik çiziyorsunuz. Çevre ilişkilerinizde belli bir disiplin istiyorsunuz. Kaprisli değilsiniz fakat, karışık işlere de tahammülünüz yok. Bugün, hayallerinizi yaşama geçirme konusunda acele etmezseniz , beklentileriniz kendiliğinden gelişecek.

28 Kasım 2015 Cumartesi AKREP Burç Yorumu:​

Yatırımlar konusunda inatçı bir tablo çiziyorsunuz. Güven duygusunun yarattığı motivasyon gücü, aynı zamanda başarılı olma konusunda size destekleyici bir zemin hazırlıyor. Bugün, sürpriz gelişmeler gündeme gelecektir. Hazırlıklı olmadığınız durumlar karşısında şaşkınlık geçirebilirsiniz. Baş ağrılarınızın nedeni, aşırı enerji birikiminden kaynaklanıyor.

28 Kasım 2015 Cumartesi YAY Burç Yorumu:​

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, yaşamı sorgulama gereği duyuyorsunuz. Duygusal konularda fazla hassas olduğunuz bir gün içindesiniz. Kendinizi ifade ederken, baskıcı kişiliklere karşı tepki oluşturacaksınız. Yaşamınızla ilgili en temel öğeler için bile çarpışma zorunluluğu yaşıyorsunuz. Bugün, partnerinizin fikri önem kazanabilir.

28 Kasım 2015 Cumartesi OĞLAK Burç Yorumu:​

Geleneksel yapınız bozmak istemediğiniz için, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çatışmalar oluşabilir. Yeni fikirler başlangıçta cazip gelse bile, sonradan içsel olarak kabul edemiyorsunuz. Bugün, olaylara tepkili değilsiniz fakat, ikna olma konusunda çevrenizle çelişkiler yaşayabilirsiniz.Romatizmal sorunlarınıza dikkat etmelisiniz.

28 Kasım 2015 Cumartesi KOVA Burç Yorumu:​

Bugün, neşeli ve dışa dönük bir performans sergiliyorsunuz. Duygusal konularda yeni başlangıçlara hazır olmanıza rağmen, eski aşklarınızın kalbinizin bir köşesini sızlattığını hissetmek, yaşam enerjinizi aksine güçlendiriyor. Çünkü pes etmekten hoşlanmıyorsunuz. Ayak bileklerinizin oldukça hassas olduğunu unutmayın.

28 Kasım 2015 Cumartesi BALIK Burç Yorumu:​

Bugün, tenkitlerden uzak kalmak istiyorsunuz. Dostlarınızla bir araya gelmek isteyeceksiniz. İletişim konusunda yoğun bir trafik çiziyorsunuz. Ailenizin duygusal konularınıza karışması canınızı sıkabilir. Tepkilerinizi sessiz bir protesto ile yansıtabilirsiniz. Gizli çekişmelerin sağlığınızı olumsuz etkilediğini unutmamalısınız.