28 Temmuz 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

28 Temmuz 2015 Salı KOÇ Burcu Yorumu:
Bugün, kısa yollar yapmayı düşünebilir bazı planlarınızı bu düşünce üzerinde odaklaştırmayı amaçlayabilirsiniz. Kişisel zevklerinizin ön planda olduğu bir gün içindesiniz. İçsel tatminler sağlamak ve başarınızı yapacağınız işlerin orantısında arttırma eğilimindesiniz. Çevrenizin tepkisini almaktan korkmuyor ve atılımlarınızı yapmayı planlıyorsunuz.
28 Temmuz 2015 Salı BOĞA Burcu Yorumu:
Maddi beklentilerinizin size sağlayacağı imkanlar, yeni yapılanmanız için önemli. Yapmak istediğiniz bir çok şeyi bu organizasyonlar dahilinde yürüteceksiniz. Bugün; Ay, bazı iş anlaşmalarınızı yeniden gündeme getirecek. Kendinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda acele karar vermeyin. Sizin fikirleriniz onlar için çok önemli olacak.
28 Temmuz 2015 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:
Kişisel ilişkilerinizin ön plana çıkması sizin açınızdan eğlendirici olacak. Partnerinizle birlikte anlamlı bir gün geçirebilirsiniz. Bugün, bazı konular kafanıza takılabilir. Yaratıcı bir gün ve ortaklıklar önem kazanıyor. Yeni kararlar almak için acele etmemelisiniz. Sonradan fikirleriniz değişecek ve içinizde bulunduğunuz şartlar sizi sıkacak.
28 Temmuz 2015 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:
Finans konularına dikkat etmelisiniz. Bazı beklentileriniz şimdilik askıda kalabilir. Ay, birlikte çalıştığınız kişilerin çalışma sistemine dikkat etmenizi öneriyor. Bazı disiplin gevşekliği sizin için olumsuzluk yaratabilir. Bütçenizle ilgili dengesizlik yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde olumlu paslaşmalar söz konusu olacak. Onlarla işbirliği içinde olacaksınız.
28 Temmuz 2015 Salı ASLAN Burcu Yorumu:
Karşılıklı iş ilişkileriniz olumsuzluklar zinciri haline aldı. Bugün kendinizle ilgili yeni kararlar almalısınız. Bekletmeye aldığınız durumlar, size zaman kaybettirebilir. Güçlü enerjinizin, öfkeye dönüşmesine izin vermemelisiniz. Bugün, duygusal ilişkilerinizin yeni açılımları söz konusu olacak. Sonuç sizin için farklı değer yargılarınızı ortaya çıkaracak.
28 Temmuz 2015 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:
Ailenizle ilgili yaklaşımlarınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Onlara destek olacak birçok konularına yardım edeceksiniz. Bugün, bazı hayallerinizi harekete geçirmek için gerekli enerjiye sahipsiniz. Maddi konularda kafanızdan geçen yeni rakamlara ulaşmanız çok önemli. Gerekli çalışmaları gündeme getirecek, aile içi sevinçlere neden olacaksınız. 
28 Temmuz 2015 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:
Kendinizi toplumsal ilişkilerinizde ifade edebileceğiniz olaylara odaklamalısınız. Bugün, yakın dostlarınızla olumlu işbirliği yaşayacak ve düşünceleriniz doğrultusunda istediğiniz desteği alabileceksiniz. Kişisel kaprislerden uzak kalmalı ve sezgi yeteneğinizi ön plana çıkarmalısınız. Çekici yönünüz ortaya çıkacak ve cesur atılımlarınız göz dolduracak.
28 Temmuz 2015 Salı AKREP Burcu Yorumu:
Maddi konularda uzun süredir beklediğiniz şartları gündeme getirmek için uğraşı verebilirsiniz. Bugün, bazı yeni iş şartları sizin için olumlu gelişebilir. Kısa yollar yaparak görüştüğünüz kişiler, sizin için farklı bir değer taşıyacak ve bazı ikilemler yaşamanıza neden olacak. Ay; para evinizde, harcamalar konusunda dikkatli davranmanıza neden oluyor.
28 Temmuz 2015 Salı YAY Burcu Yorumu:
Duygularınız ve enerjiniz birbirini tamamlıyor. Bugün, yerinizde duramıyorsunuz. Aşırı değişimler sizi yorabilir. Maddi konularda harcamalar çok önemli olacak. Bazı harcamalar gündemde. Sevdikleriniz için, elinizde para çıkabilir. Finans konularına bir plan getirmelisiniz. Sosyal ilişkilerinizde enerji açılımları sizi yorabilir, dikkatli olun.
28 Temmuz 2015 Salı OĞLAK Burcu Yorumu: 
Planlarınızı özgürce yapmalısınız. Maddi konularda bazı atılımlar sizi bekliyor. Çevrenizdeki ilişkilerinizi doğru kullanmalısınız. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmek, kendinizi yenileme konusunda gerekli olan dinginliği sağlıyor.Eski dostlarınızın sizi aramaları oldukça hoşunuza gidebilir. Olumlu etkileşimler söz konusu.
28 Temmuz 2015 Salı KOVA Burcu Yorumu:
Çevre ilişkilerinizde oto kontrollü davranmalı, duygusal tahriklerden etkilenmemelisiniz. Maddi konularda özgürlüğünüzü ifade edemiyor olmanız sizi sıkabilir. Uzun süredir almak istediğiniz bazı ihtiyaçlarınız için, istediğiniz finansı yakalayamıyorsunuz. Yaşadığınız olumsuz çelişkiler yüzünden canınız biraz sıkılıyor. Bu durum geçici olacak.
28 Temmuz 2015 Salı BALIK Burcu Yorumu:
Sosyal ilişkilerinize gereken önemi vermelisiniz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda canınızı sıkan olaylara maruz kalabilirsiniz. Ay, toplumsal ilişkilerinizi etkiliyor. Düşündüğünüz şeyleri anında söylememelisiniz. Çevrenizdeki konuşmalardan etkilenmemeye çalışmalısınız. Ailenizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Gerekli paslaşmaları sağlayacaksınız.