29 Ağustos 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

29 Ağustos 2015 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu:
Bugün, yaşamınızdaki doğru ve yanlışlarınızı yeniden gözden geçirerek, olayları değerlendireceksiniz. Birlikte olduğunuz kişinin sizden beklentileri var. Bazı umursamaz tavırlarınız yüzünden, aranızdaki sorunların büyümesine neden oluyorsunuz. Farklı olduğunu ona anlatmalı ve gönlünü almalısınız. Problemlerinizi büyütmeyin.
29 Ağustos 2015 Cumartesi BOĞA Burcu Yorumu: 
Uzun süredir yapmayı planladığınız işleriniz için gereken alt yapı çalışmalarınızı hızlandırmalısınız.Yakın çevreniz bu konuda sizden çok şey bekliyorlar. Sorumluluklarınız canınızı sıkıyor. Fakat kendinizi ispat etmeniz için sıkı bir çalışmaya yönelmelisiniz. Duygularınız farklı işlerden yana olsa bile, içinde bulunduğunuz durum oldukça önemli.
29 Ağustos 2015 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu:
Uzun süredir beklediğiniz haberleri almak kendinizi mutlu hissetmenize neden olacak. Yaşadığınız duyguların ismini koymak istemiyorsunuz. Ay kombinasyon burcunuzda ilerlerken, isteklerinizde marjinal olmanıza neden oluyor.Zaten değişken kişiliğiniz, daha da farklı bir kişiliğe dönüşüyor. Bugün abartılardan uzak kalmalısınız.
29 Ağustos 2015 Cumartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:
Çalışmalarınızda yenilik yapmaktan yanasınız. Her zaman yaptığınız rutin işlerden sıkıldınız. Kova'da ilerleyen Ay, yatırım konusunda size farklı imkanlar sunuyor. Bugün, görüşeceğiniz kişiler şimdiye kadar aklınıza gelmeyen seçeneklerle karşınıza çıkabilir. Geleneksel yapınızı zorlayacak işler karşısında bocalayabilirsiniz. Sınırlarınızı zorlamalısınız.
29 Ağustos 2015 Cumartesi ASLAN Burcu Yorumu:
Duygusal ilişkilerinizde önemli atılımlar söz konusu. Ay, karşıt burcunuz Kova'da ilerlerken, Özel ilişkiniz romantik bir tablo haline gelecek. Bugün, partnerinizi şımartmak isteyeceksiniz. Uzun süredir ona karşı göstermediğiniz yakın davranışları sergilemeye başlamanız nedeniyle, aranızdaki buzlar çözülmeye başlayacak. Onun da beklemeye tahammülü kalmadı. 
29 Ağustos 2015 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu:
Güneş ve Mars'tan olumlu destek alıyorsunuz. Yapmak istediğiniz işlerde oldukça kararlısınız. Planladığınız işleri başarılı bir şekilde uygulayacak yeni alanlar keşfedecek, karşınıza çıkacak ani fırsatlar sayesinde uzun süredir beklediğiniz aşamalara hızlı bir geçiş yapmak isteyeceksiniz. Şartların sizi desteklediğini unutmayın.
29 Ağustos 2015 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu:
Ay kombinasyon burcunuz Kova'da Ay'la olumlu açı yapıyor. Kişiliğinizi ön plana çıkaracak sezgisel davranışlarınızın yararını göreceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda sosyal grupların zorladığı bazı sahte maskeleri takmıyor olmanız, size doğal bir sıcaklık veriyor. Sadece karşınızdaki kişinin adeta içini okuyor ve davranışlarınızı ayarlıyorsunuz.
29 Ağustos 2015 Cumartesi AKREP Burcu Yorumu:
Ailenizin sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilrsiniz. Ay'ın Kova burcunda ilerlemesi; sevdiklerinizin yaşantılarına karşı hassasiyet göstermenize neden oluyor. Bugün, çevrenizin iyi niyetli yaklaşımlarınızdan fazlasıyla etkileneceksiniz. Duygusal saatlerin yoğun olduğu bir gün olmasına karşın mantıksal düşüncelerinizde ısrar etmek zorunda kalıyorsunuz.
29 Ağustos 2015 Cumartesi YAY Burcu Yorumu:
Çevrenizde olup biten konulara ilgisiz kalamıyorsunuz. Bugün, sezgisel yeteneklerinizi kullanarak birçok konunun içeriğinde saklı olan bilgileri ortaya çıkarmak için fırsat kolluyorsunuz. Partnerinizin önerilerine de aldırmama gibi, başına buyruk bir tablo çizmeniz sizin için olumsuz olabilir. Paylaşımlar konusunda kararsızlık içindesiniz.
29 Ağustos 2015 Cumartesi OĞLAK Burcu Yorumu:
İkili ilişkilerinizde taviz vermekten hoşlanmadığınıuz için partnerinizle bitmeyen çekişmelerinize artık bir son vermelisiniz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda çevrenizle farklı iletişim içinde olacaksınız. Onların ilginç fikirleri aklınızın karışmasına neden olabilir. Değişim arzusu içinde olmanız, bulunduğunuz şartları zorlaştırabilir.
29 Ağustos 2015 Cumartesi KOVA Burcu Yorumu:
Enerjinizi aykırı düşücelerle yeniden donatacak ve aşırı uçlarda olan yapınızı besleyecek farklı konular peşinde olacaksınız. Bugün, partnerinizin ilgisini üzerinizde hissetmek istiyorsunuz. Samimi ve doğal duygulara önem vermeniz, çevre ilişkilerinizden çok çabuk sıkılmanıza neden oluyor. Anlaşılmamaktan yakınmamalısınız.
29 Ağustos 2015 Cumartesi BALIK Burcu Yorumu:
Ay; bilinçaltınızı çılgınlık boyutunda etkileyecek. Aklınıza gelen şeyler; çevre koşullarına ve alışılmış tarzlara ters düşebilir. Sakin yapınızın altında gizlediğiniz duygular, yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Bugün partneriniz tarafından, aykırı düşüncelerinizdenı dolayı suçlanabilirsiniz. Tartışma konularından uzak kalarak, çözüme yatkın bir yapı sergileyin.