29 Eylül 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

29 Eylül 2014 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu
Karşıt ilişkilerinizde temkinli davranmaya yönelik davranışları benimsiyorsunuz. Toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygusal paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Sosyal yaşamınızda istediğiniz performansı başkalarından fikirlerinden etkilenmeden yapmak istiyorsunuz.

29 Eylül 2014 Pazartesi BOĞA Burcu Yorumu
Baskı altında tuttuğunuz gizli enerjinizi kişisel hobilerinize aktarmak istiyor ve bu alanda sizi ifade eden çalışmalara yöneliyorsunuz. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin, bazı sırlarına ortak olacaksınız. Yapıcı yönlerinizi başkalarıyla paylaşmaktan yanasınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızla dostlarınızın dertlerini dinleyebilirsiniz.

29 Eylül 2014 Pazartesi İKİZLER Burcu Yorumu
Ay'ın bulunduğu konum sebebiyle, çevresel ilişkilerinizi yeniden irdeleme gereği duyuyorsunuz. Bugün politik davranmalı ve yakınlarınızla fikirlerinizi paylaşırken daha temkinli olmalısınız. Sonradan fikir değişimleri yaşayacağınız için, arkanızdan olumsuz konuşmalarını önlemiş olursunuz. Kardeşlerle bağlarınızı önemseyeceğiniz bir gün.

29 Eylül 2014 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu
Ay'ın bulunduğu konum para evinizi etkiliyor. Duygu ve mantık dengeniz para hareketine bağlı gelişiyor. Bugün çevrenize inanmaktan çok, kendinize güvenmek istiyorsunuz. İsteklerinize yeni bir yön verme ihtiyacı içindesiniz. Kendiniz dahil, çevrenizdeki birçok kişiye tepkisel yaklaşımlar içindesiniz. İsteklerinizde artış var.

29 Eylül 2014 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu
Ay burcunuzda ilerliyor. Toplumsal ilişkilerinizde gücünüzü yansıtabilecek çalışmalarla çevrenizi etkileyebilirsiniz. Duygularınızı paylaşmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Bugün, bilinçaltı dizginlemek zorundasınız. Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu olacak.

29 Eylül 2014 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu
Bilinçaltınız çok yoğun. Yapmayı düşündüğünüz birçok işiniz varken, kabuğunuza çekilmeniz yanlış anlaşılıyor. Parasal tablonuz sürekli değişerek, sizin tarzınızın dışına çıkıyor ve olayların abartılmasına neden oluyor. Hassas yapınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Bugün her şeyi sorgulayabilirsiniz.

29 Eylül 2014 Pazartesi TERAZİ Burcu Yorumu
Çevrenizde yaşı sizden daha büyük kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve rahatlayacaksınız. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz. Kişisel cazibenizin etkin olduğu bir gün.

29 Eylül 2014 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu
Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Güçlü enerjinizi dengeleme konusunda zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri yeniden yapılandırmayı düşünebilirsiniz. Kendinizi sezgisel olarak ifade etmesini çok iyi biliyorsunuz.

29 Eylül 2014 Pazartesi YAY Burcu Yorumu
Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Kişisel özgürlüğünüzü zedelemeyen tüm işlere hazırsınız. Çünkü, bağımsızlık duyguları içinde hareket ettiğiniz zaman, başarı yüzdeniz çok daha fazla artıyor.

29 Eylül 2014 Pazartesi OĞLAK Burcu Yorumu
Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin. Bugün, duygusal konularda bazı çekişmeler söz konusu olacak. Partnerinizle aranızda güç savaşı var. Olaylara belli bir felsefeyle yaklaşarak, enerjinizi istediğiniz gibi dengeleyeceksiniz. Çevresel koşullar, sizi para harcamanız konusunda tetikliyor.

29 Eylül 2014 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz.

29 Eylül 2014 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu
Planlı bir şekilde davrandığınız zaman, olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Güçlü dostlarınızın destekleri ve sizin iş bitirici yanınız ortaya mükemmel bir sentez çıkarıyor. Karşılıklı çekişmelerden uzak kalmalısınız. Bugün, Ay'ın konumundan dolayı, bazı abartılı duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.