29 Kasım 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

29 Kasım 2015 Pazar KOÇ Burç Yorumu:

Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Bugün, olağan üstü işler peşinde koşmak istiyorsunuz. Kendinizi ispat etmek için herhangi bir olaya ihtiyacınız yok aslında. İçiniz rahat değil. Duygularınızda yaşadığınız iniş ve çıkışları kendiniz bile takip edemiyorsunuz.. Sağlığınız nereye kadar dayanır bilinmez.

29 Kasım 2015 Pazar BOĞA Burç Yorumu:

Paylaşıma açık olmanıza rağmen, duygularınızda çekimserlik söz konusu. Bilinçli karar vermek için beklemeyi tercih ediyorsunuz. Öz değeri olan duygulardan yana olmanız çoğu kez yanlış anlaşılıyor. Sizi tutuculukla suçlayanlara aldırmamalısınız. Bugün, içsel karmaşalarınız yüzünden geçinilmesi zor bir tablo çizebilirsiniz.

29 Kasım 2015 Pazar İKİZLER Burç Yorumu:

Her an yaşamınıza yenilik katma peşinde olmanız, sizi izleyenleri hayrete düşürüyor. Bazıları için fazla ütopiksiniz. Bugün, finans konuları ile ilgili değişik düşüncelere sahipsiniz fakat, aklınızdan geçenleri paylaşma konusunda çekimser davranıyorsunuz. Daha sonra yanlış anlaşılmak üzülmenize neden oluyor..

29 Kasım 2015 Pazar YENGEÇ Burç Yorumu:

Ay'dan, olumlu etkiler alıyor ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz. Yakın takip olayları canınızın sıkılmasına neden olurken, rahat şartlarda çalışmak istiyorsunuz. Bugün hayallerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, kendi ortamınızı hazırlamalısınız. Duygularınızı doğru yönlendirmelisiniz. 

29 Kasım 2015 Pazar ASLAN Burç Yorumu:

İş yaşantınızda öfkenizle başa çıkmayı öğrenmelisiniz. Olayları fazla abartma huyunuz, sizi zor duruma düşürüyor.Bencillikle yoğurduğunuz ilişkilerinizde sorun yaşamamanız, mümkün değil. Aşkta empati yeteneğinizi geliştirmelisiniz.Ay'ın konumu bilinçaltınızı yoğun etkilerken, sezgisel gücünüzü arttırıyor.

29 Kasım 2015 Pazar BAŞAK Burç Yorumu:

Daha huzurlu günler kapınız da beklerken siz hep dertleri çekiyorsunuz. Bugün, dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Önsezilerinizin duygularınızın önüne geçmesiyle, kafanızda bir takım değer yargılarınız değişebilir. Arkadaşlarınızı yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

29 Kasım 2015 Pazar TERAZİ Burç Yorumu:

Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. Çevresel ilişkilerinizde geleneksel olayların karşınıza çıkması, yapacağınız bir çok konunun gelişmesini önleyebilir. Arkadaşlarınızla beraber son durum değerlendirmesini yapacağınız maddi gelişmeleri fazla kafanıza takmayın.. 

29 Kasım 2015 Pazar AKREP Burç Yorumu:

Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak. Bugün aile büyüklerinizin ve sizden yaşlı kişilerin desteğini almalısınız. Onların fikirleri size farklı bir bakış açısı sunuyor. Olayları derinlemesine irdelemek, sağlığınızı tehdit ediyor. 

29 Kasım 2015 Pazar YAY Burç Yorumu:

Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için, önünüze çıkacak fırsatları yeniden gözden geçirmelisiniz. Girişken yapınızı daha fazla belirgin hale getireceksiniz. Bugün, ayrıntılara dikkat etmelisiniz.Duygusal konularda mistik davranışlar içindesiniz. Partnerinizin davranış biçimini kendi algılama biçiminize göre yorumluyorsunuz. 

29 Kasım 2015 Pazar OĞLAK Burç Yorumu:

Ay, karşıt burcunuz da ilerlerken, olayları fazla abartıyor ve duygusal ihtiyaçlarınızın doğrultusunda hareket etmek istiyorsunuz. Partnerinizin her türlü davranışından değişik anlamlar çıkarmak zorunda değilsiniz.Karşıt düşünceler içinde gerilim yaşamak yerine, yaratıcılığınızı vurgulayan çalışmalara yönelmelisiniz.. 

29 Kasım 2015 Pazar KOVA Burç Yorumu:

Coşkularınız ve hayalleriniz yüzünden zor günler yaşıyorsunuz. Sıra dışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz. Bugün, aşk konusunda fazla yorum yapmak istemiyorsunuz. Sağlık konusunda; Ayaklarınızla ilgili yaşadığınız problemler canınızı sıkabilir. Geceleri dinlenerek, ertesi günü daha zinde olabilirsiniz.

29 Kasım 2015 Pazar BALIK Burç Yorumu:

Duygusal günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Farklı ortamlar sizi bir hayli eğlendiriyor. Bugün, duygusal konuşmalar yapmaktan son derece mutlu olacaksınız.Sanatsal ve kültürel olayların gündemde olacağı bir ortamı tercih edebilir, yaratıcılığınızı daha da arttırabilirsiniz. Bileklerinizin hassas olduğu bir gündesiniz. Yürürken dikkatli olun.