29 Nisan 2016 Cuma Günlük Burç Yorumları

29 Nisan 2016 Cuma KOÇ Burç Yorumu:

İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. Toplumda ön plana çıkaracak işler planlayabiliyorsunuz. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz. Bugün özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız. Patron ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gündeme geliyor.

29 Nisan 2016 Cuma BOĞA Burç Yorumu:

Ay kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerlerken, sistemli ve kararlı yönleriniz ortaya çıkıyor. İç disiplininiz mükemmel. Yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi işlerinizin uzamasına neden olacaktır. Oysa bir an önce tamamlamanız gereken yoğun bir iş birikimi mevcut. Bugün katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla göz dolduracaksınız.

29 Nisan 2016 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:

Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler, sizin gerçek düşüncelerinizi tahmin etmekte güçlük çekebilirler. Bugün araştırmacı yönünüzü kullanarak, bazı olayları kısa sürede çözeceksiniz. Gizli düşünmenin avantajlarını görecek ve yaratıcılığınızı daha rahat ortaya koyacaksınız. Bazen konuşmak size çok şey kaybettiriyor.

29 Nisan 2016 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ilişkinize duygusal anlamda çok şey yüklüyorsunuz. Partnerinizin sizden beklentileri karşısında bazı çıkmazlara girebilirsiniz. İş konusunda mantıklı davranarak beklentilerinizin karşılığını almak istiyorsunuz. Bugün karamsar düşünerek olayların yönünü saptırmamalısınız.

29 Nisan 2016 Cuma ASLAN Burç Yorumu:

Yönetici ruhunuzu ön plana çıkaracaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyor fakat olayların boyutları sizin davranış biçimlerinizi olumsuz etkileyebiliyor. Bugün dengelerinizi yitirmeden politik tavırlarınızla durumu idare etmeyi başaracaksınız.

29 Nisan 2016 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:

Ay sizin gibi toprak gurubu olan Oğlak'ta ilerlerken, iç disiplininiz mükemmel ilerliyor ve duygularınıza daha mantıklı ve sıkı bir şekilde sarılıyorsunuz. Kararlı bir şeklide aktivitelerinizi sürdüreceksiniz. Çocukları olan Başaklar, onların duygusal problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirler. Bugün biraz temponuz yoğun ilerleyecek.

29 Nisan 2016 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:

Karamsar olmanız için hiçbir neden yok fakat bazı derin düşünceler içinde olabilir, çevresel koşullarınızdan hoşnut olamayabilirsiniz. Tavırlarınızdaki katı yaklaşımlar ve hatalarınız konusunda yanlış yargılamalara neden oluyor. Bugün detaylar güncellik kazanacaktır. Ailenizle ilgili huzursuzluklar söz konusu olabilir.

29 Nisan 2016 Cuma AKREP Burç Yorumu:

Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansı iş yaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bugün, kendinizi yeni olaylara hazır hissediyor ve karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı daha güçlendiriyorsunuz. Fiziksel enerjinizin yüksek olması, her anlamda sizi farklı kılacak.

29 Nisan 2016 Cuma YAY Burç Yorumu:

Maddi konularınıza güven duymadığınız bir gün. Bugün kendinizi sorguluyor ve yeni iş fırsatları yaratmak istiyorsunuz. Beklentilerinizin yoğun olduğu bir gün. Karamsarlık duygusundan bir an önce kurtulmalı ve kendinizi yeniden yönlendirmelisiniz. Çevrenizdeki güçlü dostlarınızın size sağlayacağı avantajlar gündemde.

29 Nisan 2016 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:

Ay burcunuzda ilerliyor. Hızlı düşünmenize rağmen duygusal korkularınız yüzünden bazı tereddütlerinizde artış söz konusu. Aşkta güven ihtiyacınız var. Partnerinizin size yaklaşımları sıcak bile olsa, algılama konusunda yanlış hareket ediyorsunuz. Bugün, içinize kapanmaktan vazgeçin ve dostlarınıza vakit ayırın.

29 Nisan 2016 Cuma KOVA Burç Yorumu:

Duygularınızı saklayarak çevrenize gizemli bir hava yaratıyorsunuz. Olayları derin bir şekilde algıladığınız için sizi ikna etmeleri çok zor. İş arkadaşlarınızın davranış biçimlerinden farklı anlamlar çıkarmanızın tek nedeni bugün kişisel olarak içsel güvensizlik taşıyor ve olayları yanlış algılıyor olmanız. Uzak yollardan misafirleriniz gelecek.

29 Nisan 2016 Cuma BALIK Burç Yorumu:

Bugün dostlarınızla mantıklı ve doğru iletişimler içindesiniz. Yapacağınız çalışmalarda onların fikirleri sizin için olumlu bir motivasyon oluyor. Bazı arkadaşlarınızın sizden sakladıkları sorunları olabilir. Onlara yardım etmek için, gerekli araştırmaları yapmalısınız. Sizin desteğiniz onlara güç verecektir.