29 Ocak 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumları

29 Ocak 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:

İŞ: Yaşamın her karesinde olduğu gibi iş yerinde de yoğun insan ilişkileri yaşadığınızı unutmayın. Tutulmayan sözler, yerine getirilmeyen vaatler olacaktır. Demoralize olmayın.

AŞK: Onu sevdiğiniz halde bireysel doğrularınızı ilişkinizde vazgeçilmez şart olarak ortaya koyuyorsunuz. Bu yüzden oluşabilecek güzel atmosferler yok yere heba oluyor.
SAĞLIK: Öylesine enerjik günler geçiriyorsunuz ki, küçük dalgınlıklarınız nedeniyle üzüleceğiniz kazalar yapmayın. Bugün çok dikkatli olmalısınız.


29 Ocak 2015 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:
İŞ: İşinizle ilgili kafanıza takılan ve temelinde maddi sorunlar olan konularınız sizi huzursuz ediyor. Fakat, bunu aile ortamına taşıyarak hata ediyorsunuz. 
AŞK: Sevdiğinizle ilgili konuda hislerinizi dar çerçeveler içine hapsetmek sizi de zaman zaman huzursuz ediyor. Fakat, bir türlü önleminizi alamıiyorsunuz. 
SAĞLIK: Mevsim değişikliklerine dikkat etmelisiniz. Sonucunun ne olacağını bildiğiniz konular için de, boşu boşuna evhama kapılmayın.


29 Ocak 2015 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:
İŞ: Meşgul olduğunuz iş haricinde kafanızda bir sürü düşünceler var. Fakat, bazen öyle birbirine giriyorlar ki, o an yaptığınız işi unutuyorsunuz. 
AŞK: Aranızda sürekli tartışma konusu olan meseleniz halledilmeyecek bir konu değil. Zaten, yalnız kaldığınızda saglıklı davranış şeklini görebiliyorsunuz fakat, uygulayamıyorsunuz. 
SAĞLIK:Bünyenizi fazla yoruyorsunuz. Kendinize daha fazla önem vermeyi öğrenmelisiniz. Bu konuda bencil olamıyorsunuz.


29 Ocak 2015 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:
İŞ: Hayata geçirmeyi düşündügünüz ve evinizle ilgili olan konuda tarzınız dışında harcamalar yapmayın. Çünkü, daha sonra atıl vaziyette bir kenarda kalıyor. 
AŞK: Sevdiğiniz insanla ilgili kendinizi bazen çok dolduruyorsunuz. Bugün de böyle bir an yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey; başka bir ortama geçmeniz olmalı. 
SAĞLIK: Aklınıza gelebilecek her işte o kadar tez canlısınız ki, birazcık gecikmede sanki dünya başınıza yıkılacak. Kan basıncınız her an yükselebilir. 


29 Ocak 2015 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:
İŞ: Aceleci yapınızın etkisiyle, yine söz dinlemez bir gününüzdesiniz. Oysa, diğerlerinin sözlerine de kulak verseniz, hiç de zararlı çıkmayacaksınız.
AŞK: Partnerinize karşı daha sade ve yalın olmalısınız. Anlatmaya çalıştığınız olayı abartmadan, normal gündelik bir konu gibi anlatmaya çalışın. 
SAĞLIK: Biraz oturup, sakinliği yaşayın. Çünkü, acele ile gidilen yol kısalacağı yerde uzayabilir. Kazalara uğrama şansınız her zaman çok yüksek. 


29 Ocak 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:
İŞ: iş alanında en iyi yönünüz; kısa vadeli çözümleri hemen uygulamaya koymanız oluyor. Yapmak istediğiniz değişimleri iş arkadaşlarınıza da anlatın.
AŞK:Sevdiğiniz insanın size verdiği önemi biliyorsunuz. Fakat, sürekli daha fazlasını istiyorsunuz. Onun kafasını meşgul eden konuları da konuşmalısınız.
SAĞLIK: Grup arkadaşlarınızla toplu spor yaparken, riskli hareketlere girmeyin. Aktiviteniz bittikten sonra da hemen soğuk içeceklere saldırmayın. 


29 Ocak 2015 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:
İŞ: Her gün bir labirent gibi karşınıza dikilen iş yaşamı ile ilgili konuları, yaşamınızın mihenk taşı haline getirmeyin. Diger yaşam kesitlerinizin de aynı oranda öneme sahip olduğunu unutmayın.
AŞK: Yaşamı paylaştığınız insana karşı, dışarıda uyguladığınız prensiplerinizi biraz yumuşatmalısınız. Özellikle gün içinde sıkıldığınız konular olduğu zaman buna özen gösterin.
SAĞLIK: 'Yasam boyu spor'; gündelik iş disiplinlerinizin yanında, değişmeyen hayat parametreniz olmalıdır. Bunu kararlılıkla uygulamak için yeterli zamanınız da var.


29 Ocak 2015 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:
İŞ: Sizi zorlamaya başlayan iş konusunu siz istediniz. Şikayet ettiğiniz degişimleri de normal karşılamalısınız. Bu nedenle arkadaşınıza da kırıcı davranmayın.
AŞK: Partnerinize bağlılığınız bir gerçek. Fakat, aynı şekilde 'dediğim dedik' yapınızla da bir tezat oluşturuyorsunuz. Bu davranışınız birlikteliğinize zarar veriyor.
SAĞLIK: Hava şartlarının değişkenligi boğazınızda rahatsızlıklara neden olabilir ve size ağrılı saatler geçirtebilir. Özellikle yediklerinize dikkat etmek zorundasınız. 


29 Ocak 2015 Perşembe YAY Burcu Yorumu:
İŞ: Kendi söylediğiniz ve savunduğunuz konuya bazen ters düşüyorsunuz. Oysa, bu meselenizi hallettikten sonra, daha rahat bir şekilde gereken modifikasyonları yapabilirsiniz. 
AŞK: Çevreye göre son derece uyumlu olan arkadaş canlısı yapınızı, ona karşı da muhafaza edin. Özellikle sinirlendiğiniz zamanlar ağır sözler sarf ediyorsunuz.
SAĞLIK: Elleriniz, kollarınız ve bacaklarınız hassas olan organlarınız. Özellikle, çıplak elle soğuk suyla fazla haşır nesir olmayın.


29 Ocak 2015 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:
İŞ: Bir an önce yetiştirmeye çalıştığınız işiniz için paniklemeyin. Geri çekilip baktığınızda, her şeyin normal akışı içinde gittiğini göreceksiniz. 
AŞK: Partnerinizin size verdiği önem özellikle işiniz konusunda kendini gösteriyor. Bunu kapris yaparak, isinize müdahale olarak algılamayın. 
SAĞLIK: Sanki her şey üzerinize geliyormuş gibi bir psikoloji içinde kendinizi çok yorgun ve gergin hissediyorsunuz. Kapalı havalar da sizi sıkıyor.


29 Ocak 2015 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:
İŞ: Birikmiş gibi görünen işlerinizde sizin bir suçunuz olamadığı ortada. Anlık gelen değişimler bu yoğunlugu gerektiriyor. Zaten, mevcut olan iş disiplininizle bunları çözüyorsunuz.
AŞK: Çok hoş ortamların olduğu yerde bile birden dalıp gidiyorsunuz. Bu şekilde davranmayın. Her insanın alınacağı bu davranış şekli, onu da olumsuz etkiliyor.
SAĞLIK:Ayaklarınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Öyle çok ayakta kalıyorsunuz ki, yorulduğunuzun farkına bile varmıyorsunuz. 


29 Ocak 2015 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:
IŞ: Günümüzün getirdiği iş yaşamındaki rekabet; en üstten en alta kadar bütün kişileri etkiliyor. Bu tür sıkışık anların size özgü olduğunuz düşünerek, enerjinizi zorlamayın.
AŞK: Aşk yaşamınızda güzel bir gün sizi bekliyor. Partnerinizin size karşı nazik davranışı sizi motive edecek. Birlikte yapacağınız harcamalarınızda aşırıya kaçmayın.
SAĞLIK: Hassas bünyeniz bu günlerde dengesini yitirebilir. Soğuk algınlığına karşı önleminizi alın. Arkadaşlarınızla bir arada geçireceginiz sohbet saatleri size iyi gelecek.