3 Aralık 2014 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu
Yaşantınızda farklı değerlerin önemi oldukça büyük, fakat küçük değerlere takılmanız yüzünden zaman kaybedebiliyorsunuz. Bugün içsel sıkıntılarınız yüzünden yavaşlayan durumlar söz konusu. Maddi konularda isteklerinizin tavanı oldukça yüksek seyrediyor. Dengelerinizi kurmaya çalışın.

3 Aralık 2014 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu
Karşıt evinizde geri giden Merkür yüzünden düşüncelerinizde gerilemeler söz konusu. İlişkilerinizdeki dengeyi bulabilmeniz oldukça zorlaşıyor. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda savaş verebilirsiniz. Bildiğiniz konularda taviz vermek istemediğiniz için sorunlar bir çığ gibi büyüyecektir.

3 Aralık 2014 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu
Merkür'ün geri hareketi sırasında rutin işlerinizde gerilemeler söz konusu olacak. Bazı takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesi, iş başarınızda da sizi zorluyor. Her işin belli bir sistemi var ve sizin aceleci tavırlarınız yüzünden istenmeyen gecikmeler yaşıyor olmanız sadece sizin hatanız.

3 Aralık 2014 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu
Bugün günlük yaşantınıza sığdırmak zorunda kalacağınız çok işler var. Sosyal hayatınızla ilgi bir takım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın yerleşik düzeni sizin tarzınız olmayabilir. Üstelik kişisel başarının önemli olmadığı ortamlarda değişikliğe ihtiyacınız olacak.

3 Aralık 2014 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu
Yakın dostlarınızın size destek vereceği yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Uzun süredir dargın olduğunuz bir arkadaşınızla sosyal bir ortamda karşılaşabilir ve aranızda oluşan eski sorunları konuşma fırsatı doğuyor.

3 Aralık 2014 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu
Sistemi sevdiğiniz halde bazen kurallarınızdan taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bugün yakın dostlarınızla birlikte ortak bir çalışma platform sergileyecek ve sizi etkileyecek kişilerin ortak özellikleri; güzel konuşmaları ve dış görünüşlerinde belli bir düzen içinde olmalarına dikkat edeceksiniz. Çevrenizi sınayacağınız bir gün.

3 Aralık 2014 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu
Maddi olanaklarınızı çevrenizle paylaşmak zorunda kalabileceğiniz bir gün içindesiniz. Sizin dostluğu seven biri olarak, duygusal kırgınlıklarınızı unutarak, sevdiklerinizin her şeyine koşan bir yapınız var. İşte yine size iyilik yapmanız için size fırsat doğuyor. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz.

3 Aralık 2014 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu
Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Kariyerinizi, güçlendirmeyi amaçlıyor fakat seçenekler arasında bocalıyorsunuz.

3 Aralık 2014 Çarşamba YAY Burcu Yorumu
Ay burcunuzda ilerlerken derin ve keskin görüşler içindesiniz. Duygularınızda artan arayışlar, sizi tatminsiz yapabilir. Bugün fiziksel zevkleriniz ön plana çıkacaktır. Romantik yönlerinizi ortaya koymanız sayesinde, partnerinizle olan ilişkileriniz canlanacaktır. Merkür, derin sezgilerinizin açığa çıkmasına neden olacaktır.

3 Aralık 2014 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu
Venüs burcunuzda ilerlerken bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Duygusal sezgilerinizde artış var. Bazılarınız yollarla ilgili planlar yapacaksınız. Ortak dostlarınızı aramak için fırsatları değerlendirmelisiniz. Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içindesiniz.

3 Aralık 2014 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu
Bugün maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Değişimlerden fazla etkilenmeyerek daha kararlı davranmalısınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Oysa yakın zamanda yaşadığınız olumsuzluklardan almanız gereken dersler; sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeli. Sağlığınızla ilgili bugün bol su içmelisiniz.

3 Aralık 2014 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu
Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe, her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmaların gündeme geleceği bir dönem. Karşılıklı şartlar ve dingin ortam yaratma konusunda çaba göstermeniz gerekebilir.